Safinafanclub

Wel of niet thuiswerken? Als je het doet, moet je het goed doen

Door de coronacrisis zien we dat steeds meer mensen vanuit huis werken. Hiermee willen we verdere verspreiding van het virus voorkomen en houden we het risico binnen onze bedrijven zo klein mogelijk. Thuiswerken moet wel kunnen en er zijn natuurlijk beroepen waar geen sprake is van een thuiswerkplek met online vergadermogelijkheden. Maar voor de mensen die wel thuis een werkplek hebben ingericht zal er op korte termijn niet veel veranderen. Thuiswerken is een nieuwe trend en daar hebben we bij Think4 de juiste IT oplossingen voor.  

Deze professionals werken vaker thuis

Het aantal thuiswerkers is vrijwel verdubbeld ten opzichte van begin van dit jaar volgens het CBS. Mensen met een creatief beroep, taal- en tekstspecialisten en pedagogisch hulpverleners maken veel gebruik van online faciliteiten als Microsoft Teams om gesprekken te voeren, het digitaal versturen van bestanden, video’s en presentaties. Zij kiezen graag voor een cloudoplossing om data veilig vanuit huis te kunnen opslaan en delen met collega’s.  

Onmogelijk om thuis te werken

Daarentegen is thuiswerken niet weggelegd voor mensen in bijvoorbeeld de bouwsector, timmerlieden, zorgmedewerkers, kappers, schoonmakers, boeren en de logistieke dienstverleners. Zij werken dan ook het minst vaak thuis. Toch zien we dat, zeker de kleine zelfstandigen, kiezen voor een goede online oplossing voor bijvoorbeeld hun boekhouding, het opslaan van digitale bestanden en agendabeheer. Want dankzij slimme online IT tools kunnen wij het een beetje makkelijker voor je maken. 

Continuïteit in dienstverlening

Op kantoor bij Think4 hebben we passende maatregelen genomen om veilig en verantwoord te kunnen werken. Ons team van IT specialisten zit op afstand van elkaar en de werkplekken zijn gescheiden met transparante schermen. Zo kunnen wij onze IT dienstverlening en service onverminderd blijven aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten.

Kies ook voor slimme IT 

Wil jij hulp bij het inrichten van thuiswerkplekken? Of kies je ervoor om binnen jouw bedrijf de nodige maatregelen te treffen? Op het gebied van slimme IT en tools voor veilig online werken kan Think4 je altijd helpen. We denken graag met je mee als het gaat om het aanschaffen van nieuwe hardware, als laptops of tablets. Maar ook in het optimaal gebruiken van software voor online werken kunnen we je adviseren.

Managers gebruiken Microsoft 365 Business(voorheen Office 365 Business) om projecten en activiteiten online te managen. We kunnen op afstand met elkaar communiceren en dat gaat ons eigenlijk steeds beter af. Kwamen we voorheen naar kantoor voor een vergadering of een reguliere werkdag, nu loggen we in op onze werkplek thuis en besparen we ook nog eens reistijd.

Duurzaam investeren in IT

Bij Think4 geloven we dat slimme IT voor je werkt. Een investering in IT hardware en software doe je vaak vanuit een lange termijn gedachte. Dat is in deze coronatijd niet altijd even makkelijk. En daarom willen wij altijd graag eerst jouw behoefte met je bespreken. Waar liggen wensen en kansen die je met slimme IT tools haalbaar kunt maken. Werken in de cloud, doe je dat al of wil je daar graag meer over weten? En de beveiliging van jouw IT netwerk op kantoor is dan misschien prima in orde, maar hoe zit dat thuis?

Kortom, stof tot nadenken. Wij helpen je graag op weg of tillen jouw organisatie net even naar een hoger level door duurzaam te investeren in IT voor bedrijven.

 

https://www.think4.nl/
Safinafanclub

De haard van de toekomst: De elektrische haard

De opkomst van de elektrische haard heeft ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van het warme, romantische en huiselijke gevoel van de openhaard. Of u nu woont in een appartement op 10 hoog, of een nieuwbouwwoning zonder gasaansluiting. In elke woning is een elektrische haard mogelijk! Wellicht denkt u nog wel dat het vuur van een elektrische haard ‘nep’ is? Maar daar kunnen wij, van Haardenexpert, volmondig ‘nee’ op zeggen. Door innovatie en ontwikkeling is het vuur van de elektrische haard van tegenwoordig zo echt dat het bijna niet meer te onderscheiden is van houtvuur.

 

Geen rookkanaal, alleen een stopcontact

Bij het plaatsen van een elektrische haard heeft uw woning geen rookkanaal meer nodig. U installeert de haard op gewenste plek in de woning en stopt de stekker in het stopcontact. En u heeft vuur en warmte, ideaal toch? Bij sommige haarden dient u er nog wel voor te zorgen dat ze mooi ingebouwd of afgetimmerd worden. Zo krijgt u een prachtige opstelling waarmee uw interieur in de woonkamer op een mooie manier kunt verrijken.

 

De ‘nieuwe’ elektrische haard

Elektrische haarden zijn niet nieuw, ze zijn al een hele tijd aanwezig op de markt van haarden en kachels. Echter had deze haard bij lange na niet de uitstraling en voordelen van een houtkachel of gashaard. Maar daar is verandering in gekomen. Bekende fabrikanten als Faber / Dimplex, Dru en Element4 hebben elektrische haarden ontwikkeld die zo realistisch zijn dat het vuur echt vuur lijkt. 

 

Technieken die men jarenlang niet voor mogelijk hield zijn volledig doorontwikkeld. Neem bijvoorbeeld de Opti-Myst (of waterdamp-techniek) van Faber / Dimplex of de fascinerende 3D-projectietechniek van Dru of Element4. De unieke technologieën creëren zo’n realistisch vlammenbeeld dat er vrijwel geen verschil meer is tussen deze ‘nepvlammen’ en echte vlammen. 

 

Denkt u ook na over de aanschaf van een elektrische haard?

Kom dan langs in onze showroom of neem een kijkje op onze website. Haardenexpert biedt veel verschillende elektrische haarden aan tegen scherpe prijzen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, zij staan iedere werkdag weer voor u klaar.


https://www.haardenexpert.nl/
Safinafanclub

Hervulbare waterfles van Bottle Up

Een paar ondernemers uit Nederland zijn helemaal klaar met de hoeveelheid plastic flessen die elke seconde gemaakt en grotendeels weggegooid worden. Ze creëerden een oplossing: een CO2-neutrale hervulbare waterfles.

 

Lichtgewicht hervulbare waterfles

Een lichtgewicht waterfles van een halve liter, volledig gemaakt van natuurlijke materialen, 100% recyclebaar en met unieke city designs. En Bottle Up is naast duurzaam, ook echt betrokken bij uitdagingen rondom water. Want voor elke fles die ze verkopen, doneren ze 5 cent aan de NGO charity: water. Wereldwijd heeft bijna 1 op de 10 mensen niet voldoende water tot z’n beschikking. Charity: water wil er met haar projecten een bijdrage aan leveren dat hier verbetering in komt.

 

Waterfles van suikerriet

De fles van Bottle Up wordt gemaakt van suikerriet, een duurzaam geproduceerde hernieuwbare en biobased bron. Op grote afstand van het Braziliaanse Amazonegebied wordt minder dan een procent van de landbouwgrond gebruikt voor de suikerriet. En heeft men een watersysteem aangebracht dat zorgt voor zeer efficiënt watergebruik. Zo reduceren ze daar bijna 500.000 ton CO2 per 100.000 ton productie.

 

Bottle Up maakt haar productieketen zo duurzaam mogelijk, om ook echt een hervulbare waterfles te maken. Alle leveranciers die de fles produceren en vullen zijn zo dicht mogelijk bij elkaar te vinden en dat zorgt voor veel minder transport. Zo zorgt Bottle Up voor minimale milieubelasting én lagere transportkosten.

 

Drink de wereld beter

Zo vul je je fles als die leeg keer op keer opnieuw met kraanwater. En drink je de wereld dagelijks een beetje beter. Hoe prachtig is dat! Een hervulbare waterfles die je makkelijk overal mee naar toe neemt, die je eenvoudig zelf wast en die geen BPA bevat. Ook nog eens verantwoord voor je eigen gezondheid dus. Heb je nog meer nodig?

https://bottleup.com/nl/
Safinafanclub

LED scherm: brengt de boodschap over

LED schermen ziet u vandaag de dag steeds vaker. Denk aan de grote LED schermen die langs de snelweg staan of aan de gigantische schermen op Time Square. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat is ook logisch, een LED scherm is een ideale manier om een boodschap over te brengen. Lijkt u een LED scherm ook een ideaal middel om te gebruiken? Wij vertellen u meer over het reclame maken met een LED scherm in deze blog. 

De doelgroep

Het is belangrijk dat het LED scherm op een plek wordt geplaatst waar het ook daadwerkelijk nut heeft. Plaats deze dus op een plek waar uw doelgroep langskomt, want zo bereikt u hen. Zo kunt u een LED scherm plaatsen aan de snelweg, bij een parkeerplaats of in een winkelcentrum. Het is dus goed om te weten welke doelgroep u precies wilt bereiken bij de keuze van LED verlichting. Alleen dan kunt u effectief en efficiënt gebruik maken van een LED scherm. 

De boodschap

Niet alleen de plek van het LED scherm is belangrijk, ook over de boodschap moet u goed nadenken. U kunt kiezen uit diverse LED schermen in verschillende formaten en toepassingen. Het laten plaatsen van uw boodschap op een LED scherm is gemakkelijk. Maar om een aantrekkelijke boodschap vorm te geven is een stuk lastiger. Zorg ervoor dat de tekst duidelijk leesbaar is. Dit kun je  doen door de letters groot te maken. Dit is een stuk sneller te lezen dan kleine letters. Maar kies ook voor een duidelijk lettertype en zorg voor contrast. Hoe meer contrast tussen de voor- en achtergrond, hoe beter. Daarnaast raden wij het ook aan om weinig gebruik te maken van kleine details. Deze zijn vaak niet goed zichtbaar op een LED scherm. 

De mogelijkheden

Wilt u meer weten over de toepassingen van LED schermen? Dan kunt u terecht bij een specialist. Wij raden hiervoor de partij Rotapanel aan. Bij hen kunt u terecht met uw vragen en kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wacht niet te lang, het is altijd het juiste moment om een boodschap naar uw doelgroep te zenden. 

 

https://www.rotapanel.nl/home/
Safinafanclub

Keukeninspiratie voor verschillende woonstijlen

Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken is het wel zo prettig om leuke keukeninspiratie op te doen. Vandaag de dag zijn er heel veel soorten keuken te vinden in allerlei verschillende winkels. De keuken is een centraal punt in een woning, soms zelfs wel het hart van een huis genoemd. Het is een plek waar het gezin samenkomt. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuken bij uw interieur kiest hebben we een aantal woonstijlen op een rijtje gezet die populair zijn in de keukenbranche.

De landelijke keuken

Passen de kernwoorden zacht en rustiek goed bij je? Kies dan voor een landelijke keuken. Kleuren zoals beige, wit, zand en grijs kenmerken een landelijke look. Combineer deze kleuren met natuurlijke materialen om die echte landelijke feel te realiseren. Een keuken met lichte kleuren en houten keukenkastjes sluit hier goed op aan. Ook elementen van steen of riet passen hier erg mooi bij. Kiest u voor landelijk dan kiest u voor een warme sfeer. De keuken is een ideale plek om bijeen te komen om te borrelen en eten. Wilt u een echte leefkeuken creëren? Plaats dan een grote eettafel in de keuken. Een andere mogelijkheid is om hoge krukken neer te zetten als uw keuken ook beschikt over een bar.

Een eigentijdse moderne keuken

De sfeer van de keuken wordt grotendeels bepaald door het kleur- en materiaalgebruik. Strakke lijnen kenmerken een moderne keuken. Een keuken in deze stijl straalt rust uit. Het gebruik van accessoires is vaak tot een minimum beperkt. Functionaliteit is belangrijk, evenals de indeling. De uitstraling is strak. Keukenapparatuur, zoals ovens staan vaak op ooghoogte. Zo kunt u alles wat u maakt gemakkelijk uit de oven halen. Tegenwoordig zijn ovens vaak in de keuken ingebouwd, is dit niet het geval in uw huidige huis, dan is het een optie om de oven op of in een bijzetkast te plaatsen, zodat deze ook op ooghoogte staat. Veel gebruikte kleuren voor een eigentijdse moderne keuken zijn groen, grijs, (hoogglans) wit en zwart. Ook materialen als geborsteld rvs en hout zien we vaak terug. Scherpe hoeken passen ook goed bij de inrichting van een moderne keuken. Hetzelfde geldt voor greeploze kasten en lades.

Luxe keukens

Een chique keuken? Die maakt u door materialen te gebruiken zoals beton, marmer, leer en natuursteen. Mooie, natuurlijke materialen worden gecombineerd met fijne accessoires. Denk hierbij aan een kokendwaterkraan, stoomoven en uiteraard een kookeiland. Iets wat meteen opvalt in een luxe keuken is de vormgeving. Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Breng een bezoek aan Keukencentrum de Vries. Onze keukenspecialisten zijn u graag van dienst bij het ontwerpen van uw droomkeuken.

https://www.keukencentrumdevries.nl/
Safinafanclub

Kamerplanten zijn altijd een goed idee

Kamerplanten zijn altijd een goed idee: kamerplanten zuiveren lucht, brengen zuurstof in de ruimte, zijn mooi om te zien, brengen sfeer, dempen geluid en zijn super leuk om als cadeau weg te geven! Je kunt kamerplanten laten bezorgen als cadeau voor een housewarming, verjaardag of zomaar als verrassing, helemaal leuk om een persoonlijke boodschap er aan toe te voegen. Kamerplanten gaan langer mee dan bloemen die maximaal twee weken mooi zijn, mits een goede verzorging. Kamerplanten zijn er in veel verschillende soorten en maten, waardoor er voor bijna iedereen wel een geschikte kamerplant te vinden is. Oftewel: kamerplanten zijn altijd een goed idee!

Een langere levensduur van kamerplanten bij een goede verzorging

Een langere levensduur van kamerplanten, lukt bij een goede verzorging. De meeste mensen hebben moeite met het verzorgen van kamerplanten. Verschillende planten hebben verschillende gebruiksaanwijzingen: veel licht, weinig licht, veel water en haast geen water. Meestal staan er verzorgingstips op een kaartje die te vinden is bij de aanschaf van kamerplanten. Gezonde planten die goed worden onderhouden, zorgen voor meer zuurstof in de ruimte, dat is wel zo fijn! Net als dat een plant in optimale conditie er uiteraard beter uitziet.

Op zoek naar kamerplanten als cadeau?

Ben je op zoek naar kamerplanten als cadeau? Een goede optie is dan Regiobloemist. Regiobloemist is een online bloemenwinkel waar je een groot assortiment van kamerplanten vindt. Je kunt er snel en eenvoudig bestellen. Daarnaast werken ze samen met 650 regionale bloemisten om de bezorging zo snel en zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Je zoekt een kamerplant uit, vult gegevens in en betaald. Je kunt eventueel ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen aan de verzending. Regiobloemist doet de rest!

De voordelen van Regiobloemist

Via Regiobloemist is het kopen van een kamerplant zo gedaan. Bij Regiobloemist vind je een groot assortiment kamerplanten! Als je voor de middag besteld, dan kan Regiobloemist zorgen dat de kamerplant dezelfde dag nog op de juiste bestemming is. Regionsflorist levert ook in Duitsland, mocht je bloemen naar Duitsland willen sturen! Kijk voor meer informatie over Regiobloemist op hun website.

https://www.regiobloemist.nl/
Safinafanclub

Lichtbakken voor uw bedrijf

Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf, wilt u natuurlijk ook dat het goed loopt. Er moeten genoeg bezoekers binnenkomen, want daardoor komt er omzet binnen. Er zijn echter wel een paar dingen die u zelf kunt doen. Door middel van marketing en reclame kunt u namelijk uw bedrijf wat bekender maken. Maar hoe doet u dat nou precies? U kunt bijvoorbeeld zorgen dat uw bedrijf wat meer opvalt in de straat, door middel van het gebruik van lichtbakken. Dit zorgt er namelijk voor dat het goed verlicht is, waardoor uw bedrijf in ieder geval de aandacht trekt. U wilt immers meer naamsbekendheid en meer bezoekers. Maar het is wel belangrijk om niet zomaar een lichtbak op te hangen. Denk er goed over na, want als de lichtbakken bijvoorbeeld te fel zijn, kan het zorgen voor irritatie.

Kies een goede plek voor de lichtbak

Het ophangen van de lichtbakken is ook niet geheel onbelangrijk, want waar moet dit nou precies hangen? Allereerst hangt dit natuurlijk ook af van het soort pand dat u heeft. Past de lichtbak aan de gevel of is de zijkant beter? Bepaal dit dus zelf per locatie. Waar kunt u deze lichtbakken kopen? Bosman Reklame heeft een ruimschoots assortiment met verschillende lichtbakken. Deze lichtbakken zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium of kunststof in verschillende soorten en maten. Zo vindt u hier onder andere enkelzijdige lichtbakken, dubbelzijdige uitsteek bakken, specials in verschillende vormen, vrijstaande bakken en lichtbakken voor onder een luifel. Welke lichtbak past bij u?

Lichtbakken in verschillende kleuren

Het is dus van tevoren wel handig om vast te beslissen waar de lichtbakken moeten hangen, zodat dit wat sneller gaat met kopen. Het beeld- en tekstgedeelte van de bakken bestaat uit een ongeveer 4 mm dik gegoten acrylaat. De specialisten van Bosman Reklame kunnen in ieder geval de bakken tegen verschillende ondergronden monteren. Heeft u nog een voorkeur wat betreft de kleuren? De standaard kleur is grijs, maar in principe zijn alle RAL-kleuren mogelijk. Veel dus.

Vragen?

Vragen over de mogelijkheden bij Bosman Reklame? Neem nu een kijkje op de website en vindt hier alle lichtbakken en overige mogelijkheden om uw bedrijf meer in een goed licht te zetten. Bij vragen kunt u contact opnemen met de specialisten van Bosman Reklame en zij vertellen u meer.

https://www.bosmanreklame.com/
Safinafanclub

Led lampen voor ieder interieur

Iedereen is vandaag de dag wel bekend met ledlampen. Je komt ze overal tegen zowel in huis als in de tuin. Vaak wordt er voor inbouwspots gekozen als sfeervolle plafondverlichting, een groot voordeel is dat deze vaak dimbaar zijn. Je ziet het vaak in de woonkamer, slaapkamer, keuken en hal. Dat er veel wordt gekozen voor led verlichting snappen wij wel. Het is namelijk niet alleen sfeervol, maar ook zuinig en vrijwel onbreekbaar. Wil u verzekerd zijn van een ruim assortiment led lampen en led spots? Koop uw led lampen dan bij Verlichtingkopen.nl!

Led lampen of led spots?

Hierboven benoemden we al de mogelijkheden van led spots. Een ander goed alternatief is inbouwspots voor in de tuin. Langs je tuinpad of op het terras. Ledspots maken vaak een groot verschil qua sfeer. Heeft u een bar of feestzaal? Dan is led koofverlichting ook zeer aan te raden. Hiermee tovert u iedere ruimte om tot een echte feestlocatie. Op deze manier heeft u vrij weinig decoratie meer nodig. Vind u het buiten een beetje donker? Heeft u weleens nagedacht over een wandlamp van led? Deze lampen zijn erg mooi afgewerkt en staan dus prachtig aan iedere wand. U kunt ervoor kiezen om de lamp zowel onder als boven te laten verlichten. Let erop dat u dan wel twee lichtbronnen nodig heeft. Naast deze opties zijn er ook bureau ledlampen en led bouwlampen verkrijgbaar.

Verlichtingkopen.nl: uw led specialist

Bent u er al over uit wat voor led lampen u wilt gaan bestellen bij deze led specialist? Zelf kunnen we nog wel even doorgaan over de vele opties en voordelen van ledverlichting, maar we begrijpen het als u het liefst zo snel mogelijk uw favoriete led spots wilt aanschaffen. Vindt u het lastig een keuze te maken met al dat aanbod? Vraag de specialisten die hier werkzaam zijn gerust om hulp. U weet zeker dat u dan de juiste led lampen in huis haalt! Bestellingen die voor 12:00 geplaatst worden ontvangt u binnen twee werkdagen al in huis.

https://www.verlichtingkopen.nl/
Safinafanclub

Bitcoinsaltcoins.nl vernieuwt website

Een van de grootste Nederlandstalige cryptocurrency websites, Bitcoinsaltcoins.nl, heeft recent zijn website in een nieuw jasje gestoken. Met name de koersoverzichten  en lijst cryptovaluta zijn op de schop genomen. De website bestaat een jaar en bedient maandelijks meer dan 30.000 unieke bezoekers. Bezoekers lezen hier het laatste crypto-nieuws en volgen een van de tientallen handige tuturials.

Vernieuwingen op de website

De koersweergave werd te oud genoemd. Bezoekers vonden het ook lastig navigeren tussen de lange lijsten met informatie. Deze informatie is nu in een slim en straks design gegoten. Gebruikers zien in één oogopslag welke munten er aangeboden worden, wat de live koers is en hoe deze qua percentage is verandert in de afgelopen 24 uur.

Nieuws over cryptocurrency

Betrouwbaar en onafhankelijk nieuws is het grootste doel van deze Nederlandse website. De onderwerpen waar zij onder andere over schrijven zijn:

 • Bitcoin nieuws
 • Cryptocurrency nieuws
 • Tuturials
 • Beginnersgidsen
 • Blockchainprojecten en nieuws
 • Begrippen-uitleg in de kennisbank

Nog meer vernieuwingen

Ook de zogenoemde “sidebars”, de zijbalken op de website (desktop) en de onderkant van de website op mobiel zijn in een nieuw jasje gestoken. De koersweergave en de aangeboden munten zijn in een andere lijstvorm gegoten. Daarnaast is het kleurengebruik op de schop genomen en heeft het logo een Nederlands tintje gekregen.

Vraagbaak

De redactie van Bitcoinsaltcoins.nl ontvangen dagelijks vragen van bezoekers. Dankzij de vele contacten in de cryptocurrency-wereld kunnen zij mensen naar de juiste contactpersoon doorsturen. Vaak worden vragen echter direct beantwoord. De redactie van de website is al jaren actief op het gebied van cryptocurrency en blockchain. Helaas waren de meeste redactieleden nét te laat om echt miljonair te worden van BTC. Ze zijn nu op zoek naar de volgende Bitcoin. Wie weet hebben zij deze digitale valuta al gevonden?

 

https://www.bitcoinsaltcoins.nl/
Safinafanclub

How to buy FIFA 19 coins

If you found this article, we can assume you are in need of FIFA 19 coins. Either you just want to be very rich in your Ultimate Team career or you want to have the best FIFA 19 players in your team. In this short guide we will help you decide where (and how) to get cheap FIFA 19 coins. For this blog we compared over 20 sellers and webshops. The number one seller for us was Fifaah.com. You can check out their website through the link below. For now we start the FIFA coins guide.

Why Fifaah.com?

Buying coins can be a bit of a hassle. If you do a quick web search, you will see a lot of options. We have compared multiple vendors, multiple times. The one that was the most reliable was Fifaah.com. This is a website that has a number 1 focus on FIFA coins. Most of the other vendors focus on 20 or even more games. Your FIFA order will get the most attention at a website that focus just on one game. They have a fast and reliable FIFA service and a 24/7 helpdesk.

How to buy the coins – step by step

 1. Go to the website Fifaah.com
 2. Select the game FIFA 19 (or any other FIFA version if you’d like)
 3. Select the console you want the coins for (PS4, Xbone One, PC, mobile)
 4. Select the way you want the coins: Auction House, Comfort Trade, FIFA 19 players
 5. At each option there is a short description on how to buy the coins. For large order we suggest comfort trade, for other orders the auction house of FIFA 19 players.
 6. Click the amount of FIFA 19 coins you would like for your Ultimate Team
 7. Pay the webshop with methods like PayPal, Skrill, Creditcard or even Bitcoin
 8. Wait till your FIFA 19 coins order has arrived.

Enjoy the game even more with better players for your Ultimate Team, thanks to Fifaah!

https://www.fifaah.com/