Safinafanclub

Jouw beste rijles in Utrecht

Jouw beste rijles in Utrecht

Als je op zoek bent naar rijles Utrecht, zoek dan niet verder want je bent bij rijschool Vlam aan het juiste adres. Vlam is al jaren een begrip in Utrecht. Bij rijschool Vlam kun je rijles van hoge kwaliteit verwacht om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Wij van Vlam hebben waarde aan alle kandidaten die bij ons komen rijlessen. Vanaf de eerste  rijles in Utrecht vinden wij het vertrouwen van elkaar zeer belangrijk. Hierdoor worden alle lessen erg gezellig maar en ook veilig en leerzaam. sinds jaren past rijschool Vlam een ​​erg succesvolle methode toe zodat jij sneller je rijbewijs kunt halen. ons slagingspercentage is 45% hoger dan het gemiddelde slagingspercentage binnen Nederland. hierom hebben wij ervoor gekozen om de eerste proefrijles vrijblijvend volledig gratis te houden, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Hierdoor scheppen we samen een vertrouwde band op en kun je de rij instrecteur ontmoeten. 

Dit zijn de voordelen van het verkeer bij ons: + hoogste slagingspercentage + hoogste kwaliteit van alle opldeidingen + meest succesvolle methode + beste voorbereidingen voor je deelname aan het verkeer + je leert de routes volledig zelfstandig rijden. Tijdens het rijlessen in Utrecht wordt er veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt tijdens het autorijden, je woord en duidelijk geholpen hierbij. 

Het snelst slagen met een rijles pakket op maat

onze zeer enthousiaste rij instrecteurs maken speciaal voor jouw een lespakket op maat aan, zodat jij zo snel mogelijk kunt slagen voor je rijexamen. onze meest ervaren rij instrecteurs geven van maandag tot vrijdag rijllessen in Utrecht in de gloednieuwe lesauto’s. Je moet de theorie en praktijk goed kunnen toepassen om veilig en goed te kunnen auto rijden. Om dit goed te kunnen leren hebben wij een praktijk instructieboekje voor jouw ontwikkeld en samengesteld. In Dit boek kun je Een overzicht Vinden van de Mogelijke Situaties tijdens Het autorijden.daarbij Zitten er Opdrachten in Het boek OM je nog goed te trainen.hierdoor vergroot je de Inzicht Op het verkeer. het mooiste is dat je dit gemakkelijk thuis kunt leren en oefenen voor je rijlessen. daarbij bespaar je veel geld en tijd, 

Wil je een gratis proef rijles in Utrecht?

je kunt je rij instrecteur volkomen vertrouwen als je een klik hebt. Dit vertrouwen is erg belangrijk tijdens het proces van het leren van autorijden. Dit is de reden dat onze proeflessen gratis en altijd vrijblijvend zijn. wij bieden je graag een vrijblijvend proefles aan zodat je met onze rij instrecteurs kennis kunt maken, tijdens je proefles kun je ook een unieke lespakket op maat laten aanvragen. die volledig is samengesteld voor jouw betaamtes tijdens het rijlessen. je rijd dan een normale rijles met onze rij instrecteur, die legt dan het aanpak uit. zo kun je bij  Rijschool Vlam  ervaren hoe de rijlessen gaan. na de afloop van de proefles kun je keuze maken of je door wilt verminderen verminderen.

Waarom rijles bij Rijschool Vlam in Utrecht? 

Omdat iedereen anders stelt wij enthousiast en ervaren rij instrecteurs voor elke kandidaat een individueel rijlespakket samen. je krijgt les op je eigen niveau en tempo, zodat je op je gemak kunt verminderen.

 • vijf ervaren instructeurs
 • Altijd je eigen vaste instructeur
 • Rijles op maat
 • Voordelige rijlespakketten
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Les op zaterdag mogelijk
 • Theorieles klassikaal of online
 • Uniek praktijkinstructieboek
 • Faalangst? Geen probleem!
 • 3 gloednieuwe lesauto’s

https://www.rijschoolvlam.nl
Safinafanclub

Je rijbewijs aanvragen in Amsterdam na zinvolle lessen

Na het volgen van rijlessen is het zover, je mag je rijbewijs aanvragen in Amsterdam! Je hebt veel lessen gevolgd en de eerste lessen waren zeker niet de makkelijkste. De instructeur heeft je veel moeten bijspijkeren en leren, maar uiteindelijk is het je door alle lessen heen toch gelukt om beide examens goed af te leggen en kan je nu je rijbewijs gaan aanvragen in Amsterdam. Het is niet zo vanzelfsprekend dat je een rijbewijs kunt aanvragen, want daar moet je veel voor doen. Je start met lessen om de auto onder de knie te krijgen, maar dan ben je er nog niet. Je moet ook een theorie examen afleggen en uiteindelijk moet je bij het CBR een spannend praktijk examen afleggen. Indien je deze haalt mag je het rijbewijs aanvragen in Amsterdam. 

Eerst rijles volgen

Als jij ook je rijbewijs wil aanvragen in Amsterdam dan dien je te straten met de rijlessen die in deze stad worden gegeven. Ga je voor een pakket waar de lessen en de examens al in zitten verwerkt of ben jij meer een voorstander van het afnemen van enkele lessen en los het examen te plannen en te betalen? Dat kan allemaal wanneer je het rijlessen gaat nemen. Denk er goed bij na hoeveel geld je wil uitgeven aan het behalen van je rijbewijs en maak vanuit daar je keuze. De instructeurs kunnen je ook altijd een goed advies geven. Het enige wat zij willen is dat jij zo snel mogelijk achter het stuur kruipt en je rijbewijs kunt aanvragen in Amsterdam. 

Je haalt het wel!

Laat je niet van de kaart brengen als het eerste examen je niet goed af gaat. Het gebeurt veel mensen dat zij hun rijbewijs niet in een keer halen. Maar de instructeurs zullen je na het examen dan begeleiden om de volgende keer je fouten verbeterd te hebben en uiteindelijk te zorgen dat ook jij je rijbewijs kunt gaan aanvragen in Amsterdam.Het aanschaffen van een occasion Seat Leon

De Seat Leon is te verkrijgen in veel verschillende maten en modellen. Deze auto wordt door veel mensen gekozen door de sportiviteit en de opties voor het gezin. De auto heeft 3 deuren maar toch genoeg plek voor 5 personen. Daarnaast heeft de Seat Leon een sterke motor die ongeveer 100 pk heeft. De auto heeft dus voldoende vermogen en is geschikt voor jouw hele gezin 

De occasion Seat Leon is daarnaast ook nog eens voordelig als je hem tweedehands aanschaft. Als je hem tweedehands aanschaft is het wel handig dat je kijkt naar de kwaliteit van de auto. Het kan namelijk zo zijn dat de vorige eigenaar de auto niet goed heeft behandeld en dat de auto niet meer goed werkt. De Seat Leon is erg zuinig, hij verbruikt niet veel benzine ten opzichte van andere auto’s. Daarnaast kan je ook kiezen voor een diesel versie, dit is voornamelijk een goede keuze als je jaarlijks veel kilometers maakt. De auto is zowel te verkrijgen als handgeschakelde variant als automaat. 

Waarom een Seat Leon

Dat veel mensen graag in een Seat Leon willen rijden is vrij makkelijk te verklaren. Deze auto heeft namelijk een sportieve en strakke uitstraling. Voor veel mensen hoort deze auto

bij de auto musthaves van 2020. De auto is dus erg sportief, maar tegelijkertijd is hij ook nog eens zuinig. Het merk Seat is bij veel mensen erg geliefd omdat dit merk al jaren een goede reputatie heeft. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden die je krijgt wanneer je een nieuwe Seat Leon aanschaft? Neem dan eens een kijkje op de website van Seat. Hier kan je ook het interieur van de auto goed bekijken.Tevens kan je dan ook zien welke opties er allemaal zijn.

 

Safinafanclub

De rijschool in Glanerbrug met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bent u al op de wettig leeftijd om achter het stuur te zitten en bent u van plan u rijbewijs te maken en woont u in of nabij Glanerbrug? Dan bent u bij ons als rijschool in Glanerbrug op de juiste plek. Een rijschool zoeken kan heel vermoeiend worden vooral als je al de prijzen moet gaan vergelijken. Sommigen zetten hun prijzen per aantal minuten, maar bij ons kan je verwachten dat het gewoon per 60 minuten is oftewel een uur. Op ons website als beste rijschool in Glanerbrug zijn alle prijzen aangegeven per uur. Ook is aangegeven de slagingspercentage tot nu toe zodat u kan weten dat u met een ervaren instructeur te werk gaat. Wanneer u voor ons rijschool in Glanerbrug kiest heeft u binnen de kortste keren uw rijbewijs in handen, dan kunt u lekker scheren, op de aangegeven snelheid, op de snelweg.

Diensten

Ons rijschool in Glanerbrug is flexibel dat houdt in dat wij weten dat wij te maken hebben met mensen van verschillende denkvermogen, door gebruik te maken van onze gratis proeflessen, kunnen wij het juiste pakket aan u voorstellen zodat het altijd goedkoper wordt in uw geval. Heeft u meer training nodig kunnen we het pakket altijd aanpassen. Met ons als rijschool in Glanerbrug is er altijd een ontspannend sfeer waarop u kunt leren om te gaan in het verkeer.

Angst

Heb jij als nieuwe weggebruiker een voorgevoel dat u gaat falen of heeft u examenvrees waardoor je niet achter een stuur durft te zitten dan zijn wij als rijschool in Glanerbrug u instaat te helpen. Ons ervaren faalangst-instructeur weet namelijk precies hoe hij u op uw tempo verder kan helpen in het behalen van uw rijbewijs. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via de informatie gegeven op de website.

Safinafanclub

Werk samen met een betrouwbare autodealer uit Etten-Leur

Jij bent toe aan een nieuwe auto die je van A naar B vervoert. Uiteraard wil je graag stoelen met comfort en daarnaast is airco tijdens de warme dagen ook wel fijn. Maar wat zijn nog meer zaken waar je op moet letten? Wanneer je langsgaat bij de autodealer in Etten-Leur ben je verzekerd van eerlijk en betrouwbaar advies. Ze nemen samen met jou je wensen door en bekijken hoe ze je het beste kunnen helpen. Ben je in het bezit van een wagen die je graag wilt verkopen? Dan keuren ze je auto grondig om ook de volgende klant te voorzien van een betrouwbare occasion. Op die manier krijg jij altijd een eerlijke prijs voor je auto. Bovendien zetten ze het kenteken direct over waardoor jij geen verantwoordelijkheid meer hebt over het voertuig.

Bespreek jouw wensen met een automakelaar

Verwacht meer van je autodealer dan enkel het aanbieden van occasions. Verwacht dat hij een automakelaar is, die je voorziet van handige tips om jouw rijervaring zo prettig mogelijk te maken zonder dat jij te veel geld kwijt bent. Wanneer jij graag een specifiek model wilt, gaat hij op zoek naar een voertuig dat naadloos aansluit op deze wensen. Struin je liever zelf het internet af om jouw droomwagen te vinden? Schakel dan de automakelaar in op het moment dat je de auto hebt gevonden, dan zorgt hij dat jij met de beste deal wegrijdt.

Denk aan het milieu én je gezin

Samen met je autodealer ben je in de omgeving van Etten-Leur zoek naar een zuinige gezinsauto. De aanschafprijs moet passen in jouw maandelijkse budget, maar heb je al over alle andere aspecten nagedacht? Zo zijn er zowel grote als kleine gezinsauto’s, die beide ook zuinig rijden. Vaak is het zo dat een kleine auto minder schade aanricht aan het milieu, maar ook grotere auto’s zijn steeds vaker voorzien van een motor die minder brandstof verbruikt. Wil je liefst zo veel mogelijk ruimte en daarom een grote auto? Sluit dan toch een kleinere auto niet uit. Met de innovaties van de afgelopen jaren worden kleine wagens namelijk steeds slimmer ingedeeld, met meer ruimte als resultaat. Denk dus voor je gaat kiezen goed na waar je voorkeur ligt.

Gegarandeerd met een goed gevoel op pad

Heb je het perfecte model voor jou en je gezin op het oog? Zorg dan dat je auto voorzien is van de juiste garantie voordat je hem aanschaft. Vaak levert je automakelaar standaard een half jaar APK, een teller-rapport en is je wagen van binnen én buiten blinkend schoon. Toch is het ook fijn om zorgeloos op pad te kunnen. Sluit daarom een garantiepakket af bij de aankoop van je droomwagen. Hiermee ben jij verzekerd van de juiste dekking wanneer je de weg op gaat en ben je beschermd tegen kosten voor reparaties en het vervangen van alle onderdelen van je auto. Wanneer scheur jij weg met je droomwagen?

Bestelbusje huren in Helmond en andere mogelijkheden

Wilt u graag zelf een vervoersmiddel gebruiken die u zakelijk nodig heeft. In deze blog zullen wij de verschillende vormen en voordelen toelichten van het huren van zakelijk vervoer in Venlo. Zakelijk een vrachtwagen, auto, bus of taxivervoer huren. Zakelijk vervoer bestaat in verschillende maten en vormen. Wilt u graag door een chauffeur van A naar B gebracht worden i.v.m. een zakelijke afspraak? 

Bestelbusje huren in Helmond

Op zoek naar een bestelbus voor een zakelijke klus? In Helmond heeft De Mulder daar ook een ruim aanbod aan. Of het nu gaat om het huren van een personenbus in Helmond of een busje huren in Venlo. Er zijn altijd vele mogelijkheden. Let hierbij wel op dat u bij het zakelijk huren van een bus in Helmond de auto alleen mag gebruiken voor zakelijke doeleinde. Een bestelbus huren in Helmond is daarom een goede keus. 

Een auto huren

Ook bestaat de mogelijkheid van zakelijk een auto huren in Venlo. Dit houdt in dat u tijdelijk een auto huurt, die u gebruikt om de woon-werk afstand te overbruggen of om naar werk gerelateerde afspraken te rijden. Een andere mogelijkheid is om een tijdelijke medewerker een zakelijke auto aan te bieden, mocht deze een functie uitvoeren waarbij hij of zij veel onderweg dient te zijn. Het voordeel van een zakelijke huurauto is dat deze aftrekbaar is van de winst.

Taxivervoer of een normale auto huren?

Wilt u voor de makkelijkste en meest ontspannen manier gaan? Kies van voor zakelijk taxivervoer. Hierbij bestaat de keuze tussen enkel een chauffeur inhuren die in u in uw eigen auto zal vervoeren of het huren van een taxi, die u bijvoorbeeld de hele dag ten dienst staan. Ook bestaan er mogelijkheden om een VIP bus, limousine of een personen bus te huren die u en uw team in zijn totaliteit kan vervoeren.

Vrachtwagen huren in Venlo

Mocht u vanuit of voor uw bedrijf grote spullen moeten verplaatsen, dan is het slim om een te kijken voor een vrachtauto huren in Venlo. Zakelijke huurvrachtauto’s bestaan er in verschillende groottes en gewichtsklassen, dus er zal altijd wel een vrachtauto tussen zitten die aan uw wensen voldoet.

https://autoverhuurdemulder.nl/bestelbus-huren-helmond/
Safinafanclub

Laat je auto chiptunen door Rhino Tuning in Den Haag

Ben jij geïnteresseerd in autotuning Den Haag? We beantwoorden hierbij een aantal veel gestelde vragen. Is chiptunen wel veilig? Stage 1 tunen is absoluut verantwoord. Het gaat hierbij om het optimaliseren van de prestaties van de wagen. Er wordt gekeken naar de fabrieksopgave en er wordt rekening gehouden met de capaciteit van de auto. Grenzen van duurzaamheid en veiligheid worden nooit overschreden. Een ander verhaal wordt het als sprake is van stage 2 en 3.

Stage 1,2 of 3

Rhino Tuning is specialist op het gebied van stage 1. Stage 2 tuning gebeurt op uitdrukkelijk verzoek en de verantwoordelijkheid ligt dan bij de auto-eigenaar. Voor stage 3 tuning kun je niet aankloppen bij Rhino Tuning. Een tweede vraag: wordt de auto ook zuiniger? Ja, je zult direct merken dat je met dezelfde hoeveelheid brandstof betere resultaten haalt. Veel mensen vragen zich af waarom hun auto niet getuned de fabriek uit komt. Voor de duidelijkheid: fabrikanten doen ook aan chiptunen. Zo kun je bewust kiezen voor een wagen met meer vermogen. Een Volkswagen Golf TDI -Turbocharged Direct Injection- bijvoorbeeld maar daar hangt wel een prijskaartje aan.

Specialist in Den Haag

Chiptunen Den Haag door Rhino Tuning betekent dat je garantie krijgt op de software voor een periode van 5 jaar. In die 5 jaar kun je de wagen opnieuw laten uitlezen als er foutmeldingen zijn. Zowel de advisering als de afstelling zijn dan kosteloos. Valt de ingreep je tegen? De eerste 14 dagen kun je je geld terugkrijgen. Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over chiptuning en onderhoudsbeurten. Tijdens een reguliere check of een reparatie wordt de tuning niet ongedaan gemaakt. Het is zelfs niet af te lezen dat de auto getuned is. Er zijn wel uitzonderingen. Denk aan een terugroepactie vanwege een software-update  van het motor management systeem. Bij een dergelijke update worden de tuning-waarden wel overschreven. Krijg jij hiermee te maken? Geen zorgen. Kom na de update gewoon terug naar Rhino Tuning voor een gratis nieuwe tuning.

https://rhinotuning.nl/

Bij 123 Theorie slaag je direct de eerste keer!

Velen gingen je voor: ze gaven zich op voor de theoriecursus Groningen bij 123 Theorie en haalden in 1 keer het auto theorie examen. Het mooie is dat ook jongeren die ADHD hebben of dyslectisch zijn goed uit de voeten kunnen met de cursus. De docenten hebben er ruimschoots ervaring mee. Ze weten hoe ze iemand op zijn of haar gemak kunnen stellen. Ze geven handige tips om examenstof te onthouden. En ze vertellen over ezelsbruggetjes die echt van pas zullen komen. De cursus en het examen vinden op 1 dag plaats. Zo’n dag begint vroeg. Na een korte kennismaking wordt gestart met de training. Je krijgt de belangrijkste verkeersregels uitgelegd. Je bestudeert verkeersborden en je oefent met examenvragen van afgelopen jaren. Als alles is behandeld en iedereen vragen heeft kunnen stellen, is het tijd voor een break. Alle cursisten krijgen een heerlijke lunch aangeboden.

Hoe lang is het theorie certificaat geldig?

Ja, dan is het zo ver: het auto theorie examen! Eerst even een antwoord op de vraag hoe lang is mijn autotheorie geldig? 1,5 jaar exact! Het examen vindt plaats bij een CBR-locatie vlakbij, daar wordt iedereen naartoe gebracht. Volg je de theoriecursus in Utrecht, dan doe je daar examen. En dat geldt voor alle steden waar 123 Theorie cursussen geeft. 123 Theorie heeft voor iedereen een examenplek gereserveerd, dat hoef je niet zelf te regelen. Je moet naar het examen je reserveringsnummer en een geldig identiteitsbewijs meenemen. Het nummer krijg je van het 123 Theorie-team. Aan het identiteitsbewijs worden deze eisen gesteld:

-het is geldig, staat op naam, is voorzien van een pasfoto en het is niet beschadigd;

-het is een origineel document, oftewel geen kopie en ook geen bewijs van vermissing;

-het is geen laissez passer en ook geen noodpaspoort;

-de persoonlijke gegevens op het bewijs zijn dezelfde als die in de BRP (Basisregistratie Personen) van de gemeente waar je woont.

Wil jij snel je auto theorie halen? Aanmelden kan 24/7 online. Op www.123-theorie.nl staan de cursusdagen per stad vermeld. Vragen stel je via het online contactformulier. Bellen, mailen of appen mag ook: 085 060 1230, info@123-theorie.nl, 0629 99 99 62.

https://www.123-theorie.nl/
Safinafanclub

Met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd heb je 100% slagingskans

Ben je op zoek naar een goede en snelle auto theorie cursus in Den Haag? Gelijk Geslaagd geeft eendaagse auto theorie cursussen door het hele land, waaronder eentje in Den Haag. Inderdaad, je leest het goed, onze theoriecursus duurt maar 1 dag! Je volgt zelfs cursus en doet examen op dezelfde dag. Dus wil jij ook op een snelle manier met je theorie certificaat op zak het CBR uitwandelen? Schrijf je dan in voor onze theoriecursus!

Werkt een eendaagse theoriecursus echt?

Je zal je vast afvragen hoe je binnen 1 dag geslaagd kan zijn voor je theorie examen, terwijl je om je heen waarschijnlijk hebt gehoord dat het halen van je theorie examen best een behoorlijke uitdaging is. We zullen je uitleggen hoe dit kan. Van onze ervaren en relaxte docenten krijg je gedurende de ochtend les. Van de docent leer je datgene wat je moet weten voor je examen, ondersteund door voorbeelden uit de praktijk. Er worden handige tips en trucs gegeven en slimme ezelsbruggetjes zodat jij de moeilijke dingen toch goed kan onthouden. Met elkaar maken we oefen examens. Hiervoor hebben we echte examens van het CBR, zodat je ook gelijk weet hoe het er straks bij je eigen examen aan toe zal gaan. Na een korte herhaling van de theorie gaan we naar het CBR. Doordat je net alle theorie hebt geleerd zit alles zo vers in je geheugen dat het goed maken van het examen geen enkel probleem zal zijn!

Schrijf je in en slaag ook in 1 dag

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze dagcursus theorie auto krijg je van ons een bevestiging. Hierin staat aangegeven hoe laat de cursus begint. Houdt er rekening mee dat de meeste cursussen die wij geven vroeg van start gaan, meestal om 07.00. In de bevestiging staat ook het adres van de locatie, zodat je weet waar je naartoe moet komen. Drankjes, hapjes en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. Ook het vervoer naar het CBR en je examenplek wordt door ons georganiseerd. En met een slagingskans van 100% zal jij je examen ook zeker halen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Lieg niet op de autoverzekering aanvraag – het kan fatale gevolgen hebben

Heb je ooit gelogen bij de aanvraag van een autoverzekering om ervoor te zorgen dat de kosten dalen? Het is gebleken dat maar liefst 84% dit heeft gedaan, waardoor je een strafblad voor verzekeringsfraude kunt verdienen en je beleid ongeldig wordt. Volgens een nieuwe studie van VoucherCodesPro uit Engeland is gebleken dat meer dan driekwart van de ondervraagden heeft toegegeven te liegen op een verzekeringsaanvraagformulier.

Liegen kan ervoor zorgen dat je premies op de korte termijn goedkoper zijn, maar als je een ongeluk zou krijgen of als je een claim zou maken die in tegenspraak is met wat je je verzekeraar hebt verteld, zou je een boete en mogelijk een boete tegemoet kunnen gaan.

Je kunt een strafblad ontvangen

Als uw verzekeraar erachter komt dat u ‘de waarheid’ op uw aanvraag hebt gebaseerd, kunnen zij ervoor zorgen dat het beleid ongeldig wordt en u naar de rechtbank kan brengen voor het plegen van verzekeringsfraude.

George Charles, een woordvoerder van VoucherCodesPro, citeert de krant als volgt: “Als je je verzekering ongeldig maakt, kun je een flinke rekening krijgen als er iets gebeurt, laat staan ​​de juridische implicaties. “Misschien vind je het leuk om een ​​klein deel van je geld te besparen, maar als je ooit een beroep op je verzekering moet doen en merkt dat je het hebt misleid door te liegen, dan kost het je op den duur veel meer.”

Het lijkt erop dat wij mensen niet vies zijn van liegen als het gaat om het verkrijgen van een verzekering bij de meerderheid van de meest voorkomende leugens waarbij hun auto’s rechtstreeks betrokken zijn.

Meest voorkomende leugens bij de autoverzekering

Dit zijn de meest voorkomende leugens die afnemers van autoverzekeringen gebruiken:

 • Waar uw voertuig ‘s nachts wordt bewaard
 • Alle voorgaande verzekeringsclaims / ongevallen
 • Jaarlijks geschat aantal kilometers
 • Het doel van het verzekeren van uw auto (is het voor werk of sociaal)
 • Voertuig wijzigingen

Je kunt niet alleen een flinke boete en mogelijk een strafblad krijgen, maar liegen tegen een verzekeraar zorgt er ook voor dat je toekomstige beleid duurder wordt omdat er een zwarte vlek tegen je naam komt omdat je in het verleden een eerder beleid hebt geschonden.

Sommige verzekeraars bieden geen polis aan degenen die in het verleden een verzekering hebben geannuleerd , ongeldig of geweigerd, of het nu om een ​​auto-, reis- of woningverzekering gaat en de prijs van uw premies zou als gevolg daarvan exponentieel kunnen stijgen.

https://vergelijk-gratis.nl/verzekeringen/