Safinafanclub

E cruiser

Als je houdt van scooters en je rijdt veel, dan is een e cruiser een perfecte optie voor jou. Een bezoek aan het tankstation is eigenlijk niet nodig, of misschien alleen om een korte pauze te nemen met een kop koffie. En je helpt het milieu een handje mee, want ecruisers zijn milieuvriendelijk in vergelijking met benzine scooters.

Wat is een e cruiser?

Een ecruiser is een elektrische scooter. En werkt met een lithium-ion accu, dit is ook één van de eisen van de overheid om voor belastingvoordeel in aanmerking te komen.

Voordelen van een e cruiser

Een elektrische scooter gebruikt geen benzine en bespaart dus veel op jouw benzinekosten. Daarnaast is het ook fiscaal aantrekkelijk en komt een 100% elektrische scooter in aanmerking voor belastingvoordeel. En zeker voor zakelijke gebruikers is dit een groot voordeel, want ecruisers die voor zakelijke doeleinden worden gekocht zijn volledig af te schrijven. En in sommige gevallen kun je zelfs nog een subsidie krijgen voor het aankoopbedrag. Kijk dus gerust even rond voor een ecruiser die bij jou past.

Vragen?

Escooter Nederland helpt je graag verder. Voor meer informatie, vragen, of het inplannen van een bezichtiging van een van onze eyecatchers neemt u graag contact op via: 06-18068695 of stuur een mailtje naar: info@escooter-winkel.nl

De koffie, met een overheerlijk brabants worstenbroodje staat voor u klaar!

contactgegevens:
Veerkensweg 22
4751 CS te Oud-Gastel

Telefonisch bereikbaar op: 06-18068695
maandag t/m zaterdag van 10.00-18.00
per mail via: info@escooter-winkel.nl

https://www.escooter-winkel.nl/e-cruiser/

Het nieuwe Fiat

F.I.A.T. is een afkorting die staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino, Na de oprichting in 1899 is FIAT uitgegroeid tot het symbool van de technologische en creatieve ondernemingen van Italië.

In 2019 vierde Fiat zijn 120-jarig jubileum, een mijlpaal die maar heel weinig autofabrikanten kunnen claimen.

Fusie met PSA

Aandeelhouders van de Franse autoreus PSA en het Italiaans-Amerikaanse Fiat Chrysler Automobiles (FCA) hebben besloten tot een fusie tussen de twee ondernemingen.

 

De autofabrikanten gaan samen verder onder de naam Stellantis, een naam die buiten beurskringen niet al te vaak gebruikt zal worden. De automerken Citroën, Peugeot, Opel, Fiat, Jeep en Alfa Romeo blijven gewoon bestaan. Het hoofdkantoor komt in Amsterdam. 

 

Beide concerns hebben ook toestemming van de Europese Commissie om te fuseren. Met de fusie is ’s werelds vierde autoproducent in volume ontstaan. 

 

De grootste uitdaging voor Stellantis is de overstap naar elektrische auto’s. De Italianen gaan elektrische platforms van PSA gebruiken voor de ontwikkeling van kleinere elektrische auto’s.

 

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Hierbij zijn alle kosten inclusief. De kosten voor afschrijvingen, een allrisk-autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, pechhulp en banden zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

 

Bij private lease lease je een auto naar keuze voor 12 tot 60 maanden. Wanneer het contract afgelopen is, lever je de leaseauto weer in.

 

Private Lease betekent dat je in een gloednieuwe auto kunt rijden zonder dat je daar ineens een groot bedrag voor moet betalen.

De meest gekozen private leaseauto’s zijn de kleinere auto’s, een segment waar Fiat sterk vertegenwoordigd is. Een kleine private lease auto rijd je al vanaf zo’n € 200,- per maand.

 

Fiat 500 Private Lease

Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk en is met zijn compacte buitenmaten en voldoende binnenruimte prima inzetbaar als stadsauto. De Fiat 500 is en blijft een icoon.

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat Panda private Lease

De Fiat Panda werd in 1908 geïntroduceerd en bleef met minimale wijzigingen tot 2003 in productie. De tweede generatie, die vaak de nieuwe Panda wordt genoemd, werd in 2004 Auto van het jaar.

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. De hybride motoren garanderen een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik. Via Fiat Panda Private Lease is het mogelijk om voor een laag maandbedrag in een hele praktische stadsauto te rijden.  

https://leaseauto.nl/private-lease/fiat/

Meer dan 200 jaar Peugeot

Peugeot is een van de oudste automerken ter wereld. In Nederland staat Peugeot altijd hoog in de lijstjes met bestverkopende auto’s. Tijd om eens terug te gaan in de tijd. 

De Geschiedenis

De geschiedenis van Peugeot gaat meer dan 200 jaar terug in de tijd. In 1810 werd het familiebedrijf opgericht door Jean-Frédéric en Jean-Pierre Peugeot.

Vanaf 1889 ging Peugeot zich richten op de productie van auto’s. De allereerste was een stoomauto met drie wielen. Hiervan worden slechts vier exemplaren gebouwd. 

Na de tweede wereldoorlog komt de groei van de autoproductie in een stroomversnelling. Het eerste model dat op grote schaal werd gebouwd was de 202. Van de 202 worden in totaal 14.000 exemplaren gebouwd.

In 1974 verwerft Peugeot 30% van de Citroën aandelen. Een volledige overname volgt een jaar later. Het nieuwe samengestelde bedrijf wordt de PSA Groep. In 2017 wordt ook Opel ingelijfd. In 2021 volgt een fusie met Fiat-Chrysler. Het fusiebedrijf krijgt de nieuwe naam Stellantis. Het is nu het vierde autoconcern ter wereld na Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Populaire Peugeot Modellen

Ook vandaag de dag is Peugeot nog populair. Er is een Peugeot voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan.

Ook in Private Lease is Peugeot ongekend populair. De drie populairste Peugeot Private Lease Modellen zijn op dit moment de 108, 208 en 2008.

108

Compact en comfortabel, dat is waar de Peugeot 108 voor staat. Met ruimte voor vier personen is het een ideale auto voor in de stad. Peugeot 108 Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

208

Er wordt steeds vaker gekozen voor Peugeot 208 Private Lease. Het is dan ook een prettige auto. Hij is sportief en uitgerust met een revolutionair dashboard. Ook als je aan de lange kant bent is er voldoende ruimte om te zitten.

2008

Peugeot 2008 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe 2008 te rijden. De 2008 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten. De 2008 is een uitstekende cross- over voor een aantrekkelijke leaseprijs.

https://leaseauto.nl/private-lease/peugeot/

Private Lease Aanbiedingen Vergelijken

Een auto is een flinke kostenpost. Verzekering, onderhoud, afschrijving, wegenbelasting, wegenwacht. Iedere maand opnieuw.

De meeste autobezitters in Nederland weten niet wat zij maandelijks kwijt is aan hun auto. Met private lease is er duidelijkheid. Je betaalt elke maand een vast bedrag.

Er wordt veel geadverteerd met aantrekkelijke aanbiedingen. Maar waar moet je op letten? Wij geven tips voor het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen.

Wat is private lease?

Privé een auto leasen, ook wel private lease genoemd, is een vorm van huren. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd lever je de leaseauto weer in.

Je betaalt per maand en hebt verder geen omkijken naar de autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud. Je hoeft alleen te tanken. Vanaf zo’n €200 per maand rij je in een nieuwe kleine leaseauto.

Private leaseauto’s zijn er in alle maten en soorten. Van een compacte wendbare stadsauto tot een grote SUV voor het hele gezin.

Waar moet je op letten?

Is de goedkoopste private lease wel zo goed? Het maandelijkse leasebedrag kan per aanbieder verschillend zijn opgebouwd. Let op deze punten: 

1. De auto

Welke auto hoort er bij het goedkope maandbedrag van de aanbieding? Gaat het om het ‘kale’ instapmodel, of om een rijk uitgeruste versie met extra opties. Kijk goed om welke uitvoering en met welke opties hij is uitgevoerd.

2. Looptijd van het contract

Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper het maandtarief. De meest voorkomende en voordeligste leasetermijn is veelal 60 maanden. De kortste looptijd een jaar. De mate waarin de leaseprijs stijgt bij een kortere looptijd verschilt per aanbieder. Vergelijk daarom altijd aanbiedingen op basis van de door jou gewenste looptijd.

3. Kilometers van het contract

Het standaardkilometrage is 10.000 kilometer per jaar. Er zijn ook aanbiedingen vanaf 5.000 kilometer. Het maximale is veelal 30.000 kilometer.

Hoe meer kilometers er gereden worden, hoe hoger het leasetarief. Net als bij de looptijd geldt dat de toename in prijs verschilt per leasemaatschappij.

Bereken daarom eerst goed hoeveel je verwacht te gaan rijden en vergelijk dan de aanbiedingen op basis van dit aantal kilometers.

4. Wat is inclusief

Niet voor iedere aanbieding is het leasetarief op dezelfde manier opgebouwd. Deze kosten zitten er wel standaard in:

 • Reparatie en onderhoud
 • Schadeherstel
 • Wegenbelasting 
 • Autoverzekering 
 • Rente 
 • Afschrijving

Sommige leasemaatschappijen voegen daar standaard een Schade Inzittendenverzekering / Ongevallen Inzittenden Verzekering, een rechtsbijstandsverzekering, pechhulp in binnen- en buitenland en/of vervangend vervoer aan toe.

5. Voortijdig beëindigen

Als je de leaseovereenkomst voortijdig wil beëindigen, dan zijn daar voorwaarden aan verbonden. Standaard is dat er een vergoeding betaalt moet worden. Deze vergoeding verschilt per leasemaatschappij.

Hiernaast zijn er vaak bepaalde voorwaarden waarbij er kosteloos kan worden opgezegd. Bijvoorbeeld bij scheiding, ontslag of ziekte. Dit is echter niet standaard bij alle aanbieders.

6. Meer- of minder kilometers

Stel je rijdt meer dan het aantal kilometers dat in het contract staat. Hoe worden deze meer kilometers verrekend en tegen welk tarief? Let goed op de meerkilometerprijs. En van compensatie bij minder gereden kilometers is lang niet altijd sprake. Ook iets om rekening mee te houden.

7. Eigen risico

Als de leasemaatschappij schade aan de leaseauto niet kan verhalen op een derde partij dan wordt er een beroep gedaan op het eigen risico. De hoogte van het eigen risico verschilt per leasemaatschappij en loopt uiteen van 250,- tot 500,-. Bij sommige leasemaatschappijen is het eigen risico te verlagen tegen een meerprijs.

Leaseauto.nl Helpt

De goedkoopste geadverteerde prijs vertelt dus niet het hele verhaal. Leaseauto.nl kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor jou. Zij zijn een onafhankelijke private lease adviseur en kunnen je kosteloos helpen bij alle vragen over Private Lease. 

Private Lease Modellen

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Ford Fiesta en Opel Corsa al jaren in de top 10. 

 

https://leaseauto.nl/
Safinafanclub

Jouw beste rijles in Utrecht bij rijschool Utrecht

Jouw beste rijles in Utrecht bij rijschool Utrecht 

Als je op zoek bent naar rijles Utrecht, zoek dan niet verder want je bent bij rijschool Utrecht Vlam aan het juiste adres. Vlam is al jaren een begrip in Utrecht. Bij rijschool Vlam kun je rijles van hoge kwaliteit verwacht om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Wij van Vlam hebben waarde aan alle kandidaten die bij ons komen rijlessen. Vanaf de eerste rijles in Utrecht vinden wij het vertrouwen van elkaar zeer belangrijk. Hierdoor worden alle lessen erg gezellig maar en ook veilig en leerzaam. sinds jaren past rijschool Vlam een ​​erg succesvolle methode toe zodat jij sneller je rijbewijs kunt halen. ons slagingspercentage is 45% hoger dan het gemiddelde slagingspercentage binnen Nederland. hierom hebben wij ervoor gekozen om de eerste proefrijles vrijblijvend volledig gratis te houden, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Hierdoor scheppen we samen een vertrouwde band op en kun je de rij instrecteur ontmoeten. 

Dit zijn de voordelen van het verkeer bij ons: + hoogste slagingspercentage + hoogste kwaliteit van alle opldeidingen + meest succesvolle methode + beste voorbereidingen voor je deelname aan het verkeer + je leert de routes volledig zelfstandig rijden. Tijdens het rijlessen in Utrecht wordt er veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt tijdens het autorijden, je woord en duidelijk geholpen hierbij. 

Het snelst slagen met een rijles pakket op maat

onze zeer enthousiaste rij instrecteurs maken speciaal voor jouw een lespakket op maat aan, zodat jij zo snel mogelijk kunt slagen voor je rijexamen. onze meest ervaren rij instrecteurs geven van maandag tot vrijdag rijlessen in Utrecht in de gloednieuwe lesauto’s. Je moet de theorie en praktijk goed kunnen toepassen om veilig en goed te kunnen auto rijden. Om dit goed te kunnen leren hebben wij een praktijk instructieboekje voor jouw ontwikkeld en samengesteld. In Dit boek kun je Een overzicht Vinden van de Mogelijke Situaties tijdens het autorijden.daarbij Zitten er Opdrachten in Het boek OM je nog goed te trainen.hierdoor vergroot je de Inzicht Op het verkeer. het mooiste is dat je dit gemakkelijk thuis kunt leren en oefenen voor je rijlessen. daarbij bespaar je veel geld en tijd, 

Wil je een gratis proef rijles in Utrecht?

je kunt je rij instrecteur volkomen vertrouwen als je een klik hebt. Dit vertrouwen is erg belangrijk tijdens het proces van het leren van autorijden. Dit is de reden dat onze proeflessen gratis en altijd vrijblijvend zijn. wij bieden je graag een vrijblijvend proefles aan zodat je met onze rij instrecteurs kennis kunt maken, tijdens je proefles kun je ook een unieke lespakket op maat laten aanvragen. die volledig is samengesteld voor jouw betaamtes tijdens het rijlessen. je rijd dan een normale rijles met onze rij instrecteur, die legt dan het aanpak uit. zo kun je bij Rijschool Vlam ervaren hoe de rijlessen gaan. na de afloop van de proefles kun je keuze maken of je door wilt verminderen verminderen.

Waarom rijles bij Rijschool Utrecht? 

Omdat iedereen anders stelt wij enthousiast en ervaren rij instrecteurs voor elke kandidaat een individueel rijlespakket samen. je krijgt les op je eigen niveau en tempo, zodat je op je gemak kunt verminderen.

 • vijf ervaren instructeurs
 • Altijd je eigen vaste instructeur
 • Rijles op maat
 • Voordelige rijlespakketten
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Les op zaterdag mogelijk
 • Theorieles klassikaal of online
 • Uniek praktijkinstructieboek
 • Faalangst? Geen probleem!
 • 3 gloednieuwe lesauto’s

 

https://www.rijschoolvlam.nl
Safinafanclub

Je rijbewijs aanvragen in Amsterdam na zinvolle lessen

Na het volgen van rijlessen is het zover, je mag je rijbewijs aanvragen in Amsterdam! Je hebt veel lessen gevolgd en de eerste lessen waren zeker niet de makkelijkste. De instructeur heeft je veel moeten bijspijkeren en leren, maar uiteindelijk is het je door alle lessen heen toch gelukt om beide examens goed af te leggen en kan je nu je rijbewijs gaan aanvragen in Amsterdam. Het is niet zo vanzelfsprekend dat je een rijbewijs kunt aanvragen, want daar moet je veel voor doen. Je start met lessen om de auto onder de knie te krijgen, maar dan ben je er nog niet. Je moet ook een theorie examen afleggen en uiteindelijk moet je bij het CBR een spannend praktijk examen afleggen. Indien je deze haalt mag je het rijbewijs aanvragen in Amsterdam. 

Eerst rijles volgen

Als jij ook je rijbewijs wil aanvragen in Amsterdam dan dien je te straten met de rijlessen die in deze stad worden gegeven. Ga je voor een pakket waar de lessen en de examens al in zitten verwerkt of ben jij meer een voorstander van het afnemen van enkele lessen en los het examen te plannen en te betalen? Dat kan allemaal wanneer je het rijlessen gaat nemen. Denk er goed bij na hoeveel geld je wil uitgeven aan het behalen van je rijbewijs en maak vanuit daar je keuze. De instructeurs kunnen je ook altijd een goed advies geven. Het enige wat zij willen is dat jij zo snel mogelijk achter het stuur kruipt en je rijbewijs kunt aanvragen in Amsterdam. 

Je haalt het wel!

Laat je niet van de kaart brengen als het eerste examen je niet goed af gaat. Het gebeurt veel mensen dat zij hun rijbewijs niet in een keer halen. Maar de instructeurs zullen je na het examen dan begeleiden om de volgende keer je fouten verbeterd te hebben en uiteindelijk te zorgen dat ook jij je rijbewijs kunt gaan aanvragen in Amsterdam.Het aanschaffen van een occasion Seat Leon

De Seat Leon is te verkrijgen in veel verschillende maten en modellen. Deze auto wordt door veel mensen gekozen door de sportiviteit en de opties voor het gezin. De auto heeft 3 deuren maar toch genoeg plek voor 5 personen. Daarnaast heeft de Seat Leon een sterke motor die ongeveer 100 pk heeft. De auto heeft dus voldoende vermogen en is geschikt voor jouw hele gezin 

De occasion Seat Leon is daarnaast ook nog eens voordelig als je hem tweedehands aanschaft. Als je hem tweedehands aanschaft is het wel handig dat je kijkt naar de kwaliteit van de auto. Het kan namelijk zo zijn dat de vorige eigenaar de auto niet goed heeft behandeld en dat de auto niet meer goed werkt. De Seat Leon is erg zuinig, hij verbruikt niet veel benzine ten opzichte van andere auto’s. Daarnaast kan je ook kiezen voor een diesel versie, dit is voornamelijk een goede keuze als je jaarlijks veel kilometers maakt. De auto is zowel te verkrijgen als handgeschakelde variant als automaat. 

Waarom een Seat Leon

Dat veel mensen graag in een Seat Leon willen rijden is vrij makkelijk te verklaren. Deze auto heeft namelijk een sportieve en strakke uitstraling. Voor veel mensen hoort deze auto

bij de auto musthaves van 2020. De auto is dus erg sportief, maar tegelijkertijd is hij ook nog eens zuinig. Het merk Seat is bij veel mensen erg geliefd omdat dit merk al jaren een goede reputatie heeft. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden die je krijgt wanneer je een nieuwe Seat Leon aanschaft? Neem dan eens een kijkje op de website van Seat. Hier kan je ook het interieur van de auto goed bekijken.Tevens kan je dan ook zien welke opties er allemaal zijn.

 

Safinafanclub

De rijschool in Glanerbrug met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bent u al op de wettig leeftijd om achter het stuur te zitten en bent u van plan u rijbewijs te maken en woont u in of nabij Glanerbrug? Dan bent u bij ons als rijschool in Glanerbrug op de juiste plek. Een rijschool zoeken kan heel vermoeiend worden vooral als je al de prijzen moet gaan vergelijken. Sommigen zetten hun prijzen per aantal minuten, maar bij ons kan je verwachten dat het gewoon per 60 minuten is oftewel een uur. Op ons website als beste rijschool in Glanerbrug zijn alle prijzen aangegeven per uur. Ook is aangegeven de slagingspercentage tot nu toe zodat u kan weten dat u met een ervaren instructeur te werk gaat. Wanneer u voor ons rijschool in Glanerbrug kiest heeft u binnen de kortste keren uw rijbewijs in handen, dan kunt u lekker scheren, op de aangegeven snelheid, op de snelweg.

Diensten

Ons rijschool in Glanerbrug is flexibel dat houdt in dat wij weten dat wij te maken hebben met mensen van verschillende denkvermogen, door gebruik te maken van onze gratis proeflessen, kunnen wij het juiste pakket aan u voorstellen zodat het altijd goedkoper wordt in uw geval. Heeft u meer training nodig kunnen we het pakket altijd aanpassen. Met ons als rijschool in Glanerbrug is er altijd een ontspannend sfeer waarop u kunt leren om te gaan in het verkeer.

Angst

Heb jij als nieuwe weggebruiker een voorgevoel dat u gaat falen of heeft u examenvrees waardoor je niet achter een stuur durft te zitten dan zijn wij als rijschool in Glanerbrug u instaat te helpen. Ons ervaren faalangst-instructeur weet namelijk precies hoe hij u op uw tempo verder kan helpen in het behalen van uw rijbewijs. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via de informatie gegeven op de website.

Safinafanclub

Werk samen met een betrouwbare autodealer uit Etten-Leur

Jij bent toe aan een nieuwe auto die je van A naar B vervoert. Uiteraard wil je graag stoelen met comfort en daarnaast is airco tijdens de warme dagen ook wel fijn. Maar wat zijn nog meer zaken waar je op moet letten? Wanneer je langsgaat bij de autodealer in Etten-Leur ben je verzekerd van eerlijk en betrouwbaar advies. Ze nemen samen met jou je wensen door en bekijken hoe ze je het beste kunnen helpen. Ben je in het bezit van een wagen die je graag wilt verkopen? Dan keuren ze je auto grondig om ook de volgende klant te voorzien van een betrouwbare occasion. Op die manier krijg jij altijd een eerlijke prijs voor je auto. Bovendien zetten ze het kenteken direct over waardoor jij geen verantwoordelijkheid meer hebt over het voertuig.

Bespreek jouw wensen met een automakelaar

Verwacht meer van je autodealer dan enkel het aanbieden van occasions. Verwacht dat hij een automakelaar is, die je voorziet van handige tips om jouw rijervaring zo prettig mogelijk te maken zonder dat jij te veel geld kwijt bent. Wanneer jij graag een specifiek model wilt, gaat hij op zoek naar een voertuig dat naadloos aansluit op deze wensen. Struin je liever zelf het internet af om jouw droomwagen te vinden? Schakel dan de automakelaar in op het moment dat je de auto hebt gevonden, dan zorgt hij dat jij met de beste deal wegrijdt.

Denk aan het milieu én je gezin

Samen met je autodealer ben je in de omgeving van Etten-Leur zoek naar een zuinige gezinsauto. De aanschafprijs moet passen in jouw maandelijkse budget, maar heb je al over alle andere aspecten nagedacht? Zo zijn er zowel grote als kleine gezinsauto’s, die beide ook zuinig rijden. Vaak is het zo dat een kleine auto minder schade aanricht aan het milieu, maar ook grotere auto’s zijn steeds vaker voorzien van een motor die minder brandstof verbruikt. Wil je liefst zo veel mogelijk ruimte en daarom een grote auto? Sluit dan toch een kleinere auto niet uit. Met de innovaties van de afgelopen jaren worden kleine wagens namelijk steeds slimmer ingedeeld, met meer ruimte als resultaat. Denk dus voor je gaat kiezen goed na waar je voorkeur ligt.

Gegarandeerd met een goed gevoel op pad

Heb je het perfecte model voor jou en je gezin op het oog? Zorg dan dat je auto voorzien is van de juiste garantie voordat je hem aanschaft. Vaak levert je automakelaar standaard een half jaar APK, een teller-rapport en is je wagen van binnen én buiten blinkend schoon. Toch is het ook fijn om zorgeloos op pad te kunnen. Sluit daarom een garantiepakket af bij de aankoop van je droomwagen. Hiermee ben jij verzekerd van de juiste dekking wanneer je de weg op gaat en ben je beschermd tegen kosten voor reparaties en het vervangen van alle onderdelen van je auto. Wanneer scheur jij weg met je droomwagen?

Bestelbusje huren in Helmond en andere mogelijkheden

Wilt u graag zelf een vervoersmiddel gebruiken die u zakelijk nodig heeft. In deze blog zullen wij de verschillende vormen en voordelen toelichten van het huren van zakelijk vervoer in Venlo. Zakelijk een vrachtwagen, auto, bus of taxivervoer huren. Zakelijk vervoer bestaat in verschillende maten en vormen. Wilt u graag door een chauffeur van A naar B gebracht worden i.v.m. een zakelijke afspraak? 

Bestelbusje huren in Helmond

Op zoek naar een bestelbus voor een zakelijke klus? In Helmond heeft De Mulder daar ook een ruim aanbod aan. Of het nu gaat om het huren van een personenbus in Helmond of een busje huren in Venlo. Er zijn altijd vele mogelijkheden. Let hierbij wel op dat u bij het zakelijk huren van een bus in Helmond de auto alleen mag gebruiken voor zakelijke doeleinde. Een bestelbus huren in Helmond is daarom een goede keus. 

Een auto huren

Ook bestaat de mogelijkheid van zakelijk een auto huren in Venlo. Dit houdt in dat u tijdelijk een auto huurt, die u gebruikt om de woon-werk afstand te overbruggen of om naar werk gerelateerde afspraken te rijden. Een andere mogelijkheid is om een tijdelijke medewerker een zakelijke auto aan te bieden, mocht deze een functie uitvoeren waarbij hij of zij veel onderweg dient te zijn. Het voordeel van een zakelijke huurauto is dat deze aftrekbaar is van de winst.

Taxivervoer of een normale auto huren?

Wilt u voor de makkelijkste en meest ontspannen manier gaan? Kies van voor zakelijk taxivervoer. Hierbij bestaat de keuze tussen enkel een chauffeur inhuren die in u in uw eigen auto zal vervoeren of het huren van een taxi, die u bijvoorbeeld de hele dag ten dienst staan. Ook bestaan er mogelijkheden om een VIP bus, limousine of een personen bus te huren die u en uw team in zijn totaliteit kan vervoeren.

Vrachtwagen huren in Venlo

Mocht u vanuit of voor uw bedrijf grote spullen moeten verplaatsen, dan is het slim om een te kijken voor een vrachtauto huren in Venlo. Zakelijke huurvrachtauto’s bestaan er in verschillende groottes en gewichtsklassen, dus er zal altijd wel een vrachtauto tussen zitten die aan uw wensen voldoet.

https://autoverhuurdemulder.nl/bestelbus-huren-helmond/