Interieurarchitect

Interieurarchitect

Jouw verantwoordelijkheden

Als Interieurarchitect kom je in dit bedrijf terecht in een team van 3 collega’s en ben je samen verantwoordelijk voor de uitwerking en visualisering van een gemiddelde van een 30-tal lopende projecten, afwisseling verzekerd dus! Je verzorgt 2D en 3D tekeningen, digitale renders, moodboards en alles wat nodig is om de klant een goed idee te geven van de look en feel van het project.

Concreet brieft de account manager jou het project door, waarna je aan de slag gaat met een eerste 2D tekening. Eens de klant akkoord is met jouw eerste ontwerp en de nodige budgetbepalingen gebeurd zijn, is het tijd om aan de slag te gaan en het volledige project te gaan uittekenen. De opvolging in het atelier en op de werf gebeurt initieel door collega’s, maar kan op termijn aan jouw takenpakket toegevoegd worden.

Jouw profiel

Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

* Je bezit een masterdiploma interieurarchitectuur
* Je hebt een eerste ervaring met AutoCAD
* Je hebt een creatieve geest en staat te popelen om aan de slag te gaan
* Je spreekt naast Nederlands ook basis Frans en Engels, kennis van Duits is een pluspunt

Ons aanbod

Onze partner biedt jou een interessante, voltijdse job op de lange termijn met heel wat opleidingsmogelijkheden. Zij bieden jou de kans om in een enthousiast, ambitieus en open-minded team te werken. Daarnaast werken zij met glijdende uren op een makkelijk bereikbare locatie. Natuurlijk voorzien zij hiernaast ook een marktconform loonpakket.

https://www.vindazo.be/vacatures/interieurarchitect.html
Safinafanclub

Met de scriptiehulp haal je geheid je scriptie

Het inschakelen van een behulpzame scriptiehulp is een echte aanrader tijdens het laatste jaar van je studie. Veel studenten gingen je al voor en hebben veel baat gehad bij de hulp die hen hier is aangeboden en raden het andere studenten ook zeker aan om te gaan gebruiken wanneer de periode daar is dat je een scriptie mag gaan schrijven. Het is helaas niet de meest gemakkelijke methode om je studie af te ronden. Het is daarentegen wel een HBO of een universitaire studie die je gaat afronden en om een papiertje te behalen dien je wel over de juiste kwaliteiten te beschikken om te zorgen dat je het waard bent om het werkveld in te gaan. 

Houvast

Omdat het maken van een scriptie echt niet gemakkelijk is raadt men je aan gebruik te gaan maken van de scriptiehulp die je kan worden aangeboden. Op deze manier heb je net even wat meer houvast en kan je gemakkelijker tot conclusies komen. Het is natuurlijk fijn om een beetje bijgestuurd te worden en motivatie te krijgen van een externe partij die je hierin kan begeleiden. Je hoeft alleen maar je werk in te leveren en aan te geven waar je mee bezig bent. De feedback wordt dan aan je gegeven waar je dan weer op voort kunt borduren. 

Feedback

Omdat je nu tussentijdse feedback krijgt van de scriptiehulp weet je tenminste of je op de goede weg bent. Wanneer je dit niet weet en je gaat alsmaar door, dan ben je de hele tijd aan het werk met informatie die niet juist is en zo maak je grote fouten die je uiteindelijk heel veel werk en tijd hebben gekost en waar je dus niets meer aan hebt. Met de scriptiehulp wordt dit voorkomen, want er wordt alsmaar naar je documenten gekeken en daarbij word je daar bij- en aangestuurd waar nodig. Zo blijf je het gehele traject de juiste route bewandelen.

 

Safinafanclub

Goede afronding met scriptiebegeleiding in Utrecht

Scriptiebegeleiding in Utrecht zal ervoor zorgen dat het een stuk gemakkelijker wordt om je scriptie te schrijven. Een scriptie schrijven is namelijk niet voor iedereen weggelegd. De een gaat het heel makkelijk af, maar er zijn genoeg mensen die er moeite mee hebben. Wanneer je moeite hebt met het schrijven van een scriptie kan je bij ons aan de bel trekken. Het proces zal met scriptiebegeleiding in Utrecht een stuk soepeler gaan. Je kunt uiteraard niet van ons verwachten dat wij het onderzoek voor je uitvoeren. Maar wij kunnen je wel heel wat taalkundig advies geven en ook veel advies over wat nou strategisch is. Op die manier zal het een stuk makkelijker worden om je scriptie te schrijven. Iets wat je uiteraard niet wilt is dat je vastloopt met het schrijven van een scriptie, of dat je afgerekend wordt op onnodige spellingfouten. Dit soort dingen zullen niet gebeuren wanneer je ons inschakelt. 

Wat je van ons kan verwachten

Scriptiebegeleiding in Utrecht kent twee varianten. De eerste variant is dat we begeleiding geven op locatie. Dit is de meest gekozen vorm, vaak omdat het veel makkelijker is om gewoon samen aan een tafel te zitten. Zo kan je ook veel makkelijker je vragen stellen en verloopt de communicatie wat soepeler. Daarnaast weten wij precies wat de fijne plekken zijn om samen te werken aan je scriptie. De andere vorm van scriptiebegeleiding in Utrecht is dat we je op afstand helpen. Dit is handig wanneer je op het moment niet in Utrecht bent of het gewoon fijn vindt om vanuit huis te werken met wat feedback. 

Ons inschakelen

Het inschakelen van scriptiebegeleiding in Utrecht is zo gedaan. Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier op de site, telefonisch of per e-mail. Voor vragen over de scriptiebegeleiding in Utrecht kan je uiteraard ook contact opnemen.

 

Safinafanclub

Goede hulp met scriptiebegeleiding

Scriptiebegeleiding kan je om verschillende redenen inschakelen. Vaak in eerste instantie omdat je niet helemaal eruit komt hoe je nou een scriptie moet schrijven. Het kan zo zijn dat je docent onduidelijk is en dat je daardoor niet zo goed weet wat er van jou verwacht wordt. Ook kan het zijn dat je het lastig vindt om een onderwerp af te bakenen. Dit zijn allemaal redenen om scriptiebegeleiding in te schakelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je geen duizenden euro’s aan studieschuld zult krijgen door je scriptie op tijd af te hebben. Ook zal je er een voldaan gevoel aan overkrijgen al heb je je scriptie af. Dan heb je in ieder geval je diploma op zak, hoe lekker is dat? 

Jou begeleiden

Je bent al een heel eind gekomen met je studie. Daarom hebben wij er ook vertrouwen in dat je je scriptie kan schrijven. Je bent immers niet voor niets zo ver gekomen met je studie. Daarom zijn we er van overtuigd dat je, al helemaal met scriptiebegeleiding, je studie kan halen. Jouw begeleiden doen we professioneel. We hanteren niet een vast stappenplan, maar kijken naar wat jij nodig hebt. We hebben al heel wat ervaring opgebouwd en weten daarom precies hoe we om moeten gaan met studenten die bijvoorbeeld last hebben van faalangst, ADHD of studenten die te perfectionistisch zijn. Ook voor de studenten die een beetje gedemotiveerd zijn zullen we helpen met scriptiebegeleiding. 

Makkelijk hulp vragen

Scriptiebegeleiding aanvragen is zo gedaan. Ten eerste moet je natuurlijk contact met ons opnemen. Vervolgens zullen we een intake gesprek met je beginnen om te kijken op welke manier we je kunnen helpen. Wanneer dat goed gaat, kan je je gaan inschrijven en inlezen. Uiteindelijk zullen we een afspraak maken voor de scriptiebegeleiding.

 

NETWORK TEST AUTOMATION ENGINEER

Functie

 • Valideer nieuwe productkenmerken en integratie van verschillende componenten om de levering van kant-en-klare producten te garanderen
 • Ontwikkeltools om onze satellietcommunicatieproducten automatisch te verifiëren, implementeren en configureren
 • Probeer bij het melden van een probleem in ons systeem de hoofdoorzaak van het probleem zo veel mogelijk te analyseren
 • Effectief communiceren met klanten via onze afdeling klantondersteuning om hun vereisten te begrijpen en hun ervaring te promoten
 • Help technische en voortdurende use-case-uitdagingen op te lossen
 • Werk actief samen met ons engineeringteam om specifieke productvereisten uit te wisselen en de soepele integratie van componenten te vergemakkelijken
 • Los waar mogelijk problemen met geïntegreerde producten op
 • De wens om de technologie en componenten van satellietcommunicatie grondig te begrijpen

Aanbod

 • Sluit je aan bij ons team voor productkwaliteitsborging op het Europese hoofdkantoor van Sint-Niklaas, België
 • Bezoek onze klanten af ​​en toe en werk nauw samen met teamleden in Roemenië en Duitsland
 • Werken aan een verscheidenheid aan toepassingen en apparatuur voor satellietcommunicatie, van satellietmodems voor consumenten tot geavanceerde modulatoren en demodulatoren
 • Deelnemen aan een breed scala aan technische velden, van netwerksoftware, systeemtechniek tot electronica
 • In staat om ons concurrerende salarisplan af te stemmen op uw specifieke transportbehoeften
 • Sluit u aan bij een innovatieve en mensgerichte hightech-industrieleider
 • Word lid van een gepassioneerde wereldwijde familie die openheid en initiatief waardeert
 • Wees trots op het verbinden van internet met de wereld (van schoolkinderen in afgelegen gebieden tot wifi tijdens de vlucht)

Jouw profiel

 • · Hold a Bachelor’s or Master’s degree in Engineering (Computer Sciences, Telecommunication, Electronics, …)
 • Beheers Linux en enkele scripttalen (bash, ruby, python, perl, etc.)
 • In ieder geval eerste ervaring met testautomatisering
 • Kan een schat aan kennis over netwerkapparatuur en -concepten aantonen (in een Linux-omgeving)
 • Gesprek in het Engels
 • Graag communiceren en informatie delen met een breed scala aan technische experts
 • Sterke nieuwsgierigheid, graag elke dag studeren
 • Focus op resultaten met hecht teamwerk

Toon ontwikkelde producten om IT-applicaties aan gebruikers te introduceren, ontwikkel applicaties op besturingssystemen: Linux / Unix

Bedreven in industriële wetenschappen: elektronica-ICT, bedreven in informatica: software engineering, bedreven in ingenieurswetenschappen: computerwetenschappen-software engineering


https://www.vindazo.be/vacatures/telecommunication.html
Safinafanclub

Een scriptiebegeleider die snapt wat je wil met je scriptie Een scriptiebegeleider kan fijn zijn vo

Een scriptiebegeleider kan fijn zijn voor als je jouw scriptie gaat schrijven. Ze kunnen je dan goed advies geven en ervoor zorgen dat je je zeker voelt over jouw scriptie. Maar een scriptiebegeleider moet natuurlijk ook wel snappen wat jij wil bereiken met je scriptie. Deze is natuurlijk erg persoonlijk en je wil natuurlijk dat jij doorkomt in jouw scriptie. Een scriptiebegeleider helpt je met wat je al hebt geschreven of over hoe je misschien verder kan. Maar hij zou nooit je scriptie veranderen en zal zeker niet je dingen laten doen waar je niet comfortabel mee bent. Een scriptiebegeleider is er helemaal voor jou en voor jou alleen. 

Moeite met schrijven 

Schrijven kan soms moeilijk zijn. Het kan best goed zijn dat je af en toe vast loopt. Een scriptiebegeleider probeert je hier zo goed mogelijk mee te helpen. Ze kijken naar wat goed past binnen jouw stijl en hoe ze jou kunnen stimuleren. Een scriptiebegeleider staat dan ook op ieder moment klaar voor jou. Je kan ze online spreken maar ook in het echt. Zo leer je jouw scriptiebegeleider kennen en voel je je comfortabel met je scriptiebegeleider. 

Vertrouwen 

Het is natuurlijk wel fijn als je jouw scriptiebegeleider kan vertrouwen. Daarom leer je eerst even je scriptiebegeleider kennen en praat je over wat je doelen zijn. Vaak heeft deze persoon dezelfde studie als jou gedaan of iets wat lijkt op jouw studie. Een scriptiebegeleider weet veel over taal en hoe dingen over moeten komen. Ook zijn ze vaak kritisch en eerlijk. Zo bouw je een vertrouwen op met jouw scriptiebegeleider.

 

Klusjesman

Functieomschrijving

Bij jou, onze nieuwe klusser, komen alle schilderijen en lampen in de showroom op de juiste plek!

DMG, een huis vol mogelijkheden. Om het stylingteam van Piet Klerkx en Sanders Meubelstad te ondersteunen, kun je als een karwei optreden en ervoor zorgen dat in alle winkels aan de eisen van het stylingteam wordt voldaan. Schroef het hier, schilder daar, weet je.

Als nauwkeurige klusser profiteert u van de volgende mogelijkheden:

 • Kijk goed waar je heen moet. De stylist in uw team kan u precies vertellen.
 • leef ermee. Boren of schilderen? Jij doet het!
 • Bereid goederen in elke winkel voor op pallets.
 • Houd het snel: de showroom moet op een bepaald tijdstip gereed zijn.

WIJ ZIJN

Bij Mandemakers zijn we een grote familie. Ook als u alleen bent, zult u dit merken. Bijvoorbeeld als collega Daan, klusjesman, je telefonisch helpt bij het oplossen van montageproblemen.

Onze medewerkers zijn anders. Daarom krijg je van ons:

 • Een hoog salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Teken direct een contract voor onbepaalde tijd en de proefperiode is 2 maanden.
 • U kunt de Volkswagen Caddy zowel zakelijk als privé besturen.
 • Bonus: Als u een nieuwe collega voorstelt, zal het totaal niet hoger zijn dan 650 euro.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Korting op onze producten en uw zorgverzekering.

BEN JIJ?

Ik ben Mandemakers. Dus wie ben jij, heb jij de kwaliteiten die bij ons en de klusser passen? Neem uw verantwoordelijkheidsgevoel en motivatie als voorbeeld. U kunt ook thuis:

 • Hij is in goede lichamelijke conditie en heeft twee rechterhanden.
 • Je hebt ervaring als klusser, facilitair medewerker of klusser.
 • Bereidheid om door heel Nederland te reizen en eventueel ‘s nachts (ten koste van DMG).
 • Een huis in het midden van Nederland.
 • Mogelijkheid om 40 uur per week te werken.


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/kosten-medewerker.html

Projectleider beheer en onderhoud

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, uitdagende en meest interessante baan? De volgende stap in je carrière is je connectie met klanten en implementatie? Bij Koen zijn we op zoek naar een gedreven en belangrijkste onafhankelijke projectmanager om te beheren en te onderhouden.

Wat ga je doen?

Als je de projectmanager van Koen bent, kom je voor veel uitdagingen te staan. Dit houdt je natuurlijk niet tegen. Je bevindt je in het element van een dynamische werkomgeving, als projectmanager van koen word je op de job opgeleid. Je werkt voor één of meerdere opdrachtgevers en neemt deel aan ons ontwikkelplan. Taken en ontwikkelplannen worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarom hebben we tijdens onze eerste ontmoeting vooral gesproken;

Wat wil je nog leren en wat is jouw stip aan de horizon?

Geen dag is hetzelfde voor de projectmanagers van Cohen. Klinkt veelbelovend, toch? Wij helpen u ervoor te zorgen dat u projecten van A tot Z aankan. Het kan niet alleen de belangen van de interne organisatie behartigen, maar ook het project succesvol afronden. In termen van contract, financiën, technologie en management. Kortom, de projectmanager van Koen is een verantwoordelijke baan en jij bent de beslisser. Start je als bouwprojectmanager bij Koen, dan kom je in verschillende werkomgevingen terecht.

We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en deel te nemen aan verschillende projecten. In Koen word je een ervaren projectleider, kom je ons team versterken? Als projectmanager dien je een hbo-opleiding architectuur of gelijkwaardig te volgen en 5 jaar ervaring te hebben in een vergelijkbare functie. Misschien ben je al werkvoorbereider en heb je meer nodig, dus het is goed om te weten dat dit ontwikkeltraject ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen kan dit op uw wensen worden afgestemd.

Voor projectmanagers zijn we op zoek naar: enthousiaste mensen die standvastig zijn, een sociale instelling hebben, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hopen we door middel van nieuwe uitdagingen hun carrière uit te bouwen. Slimme mensen met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden moeten er alles aan doen om een ​​project met goede resultaten af ​​te leveren. Ervaren personeel met minimaal 5 jaar werkervaring kan zelfstandig kleine en middelgrote projecten in beheer en onderhoud van onroerend goed leiden. Zakelijke en communicatieve vaardigheden voor het winnen van projecten Allereerst is dit een prachtige kans om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie zijn erg belangrijk voor Cohen. Daarnaast krijg je een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, ontwikkelingsgarantie en een auto. Een organisatie die betrokken is bij de samenleving kan u daarbij helpen. Bij Koen vinden we naast hard werken ook plezier hebben erg belangrijk.

We organiseren regelmatig interessante uitjes. Leer, ontwikkel en verbeter. Je wilt vooruit. Bij koen snappen we dat. Daarom investeren we in uw professionele ontwikkeling. Dit doen we door middel van intensieve coaching en training op maat. Bij Koen word je aangenomen en bezig met verschillende uitdagende taken. Je brengt kennis en kunde naar onze klanten. Je bent een expert bij koen en kan technische problemen oplossen voor onze klanten. Bij Koen nemen we je mee om je bedrijf verder te ontwikkelen. Cohen. Eerst aan jou. Bij koen kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van bovenstaand artikel aan veel vragen gaat denken, en dat je alle informatie wilt weten over deze functies en klanten.


https://www.vindazo.nl/keywords/vastgoed.html
Safinafanclub

Inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar een baan, is inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda een slim idee. Een uitzendbureau heeft namelijk vaak veel vacatures in haar portfolio, waarvan de kans groot is dat de perfecte er voor jou tussen zit. Het klinkt als een droom en dat is het misschien ook wel als je al heel wat uren gespendeerd hebt aan het zoeken en reageren op vacatures online. 

Het proces van inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda

Als je van plan bent je in te schrijven bij een uitzendbureau, kun je allereerst eerst eens rond gaan kijken welk uitzendbureau je aanspreekt. Sommige uitzendbureaus nabij Breda specialiseren zich namelijk in specifieke sectoren en dan is het natuurlijk handig om een bureau te zoeken in de sector waar jij ervaring in hebt of graag in aan de slag wilt gaan. De meeste uitzendbureaus, zoals ook bijvoorbeeld Raaak Personeel, werken met een online inschrijvingsformulier. Je kunt je direct inschrijven bij het uitzendbureau nabij Breda en al je gegevens doorsturen, waarna ze zo snel mogelijk contact met je opnemen. Vaak stellen ze direct al een paar vacatures voor waarvan ze denken dat jij, naar aanleiding van de gegevens, een goede match voor zou kunnen zijn. Een andere manier is om zelf rond te kijken bij hun vacatures en direct op eentje te reageren. Bij de reactie vul je ook al je gegevens in zodat na het inschrijven het uitzendbureau omstreken Breda je direct andere mogelijke vacatures kan aanraden. 

Welke gegevens heeft het uitzendbureau nodig?

Het uitzendbureau heeft natuurlijk je naam, adres en woonplaats nodig. Het heeft weinig zin om te reageren op een vacature uit Groningen als je in regio Breda woont natuurlijk. Ook je mailadres en het liefst een telefoonnummer zullen op het intake formulier staan. Anders kunnen ze natuurlijk moeilijk contact met je opnemen als ze een geschikte functie voor je hebben gevonden. Als laatste komen natuurlijk je opleidingen en werkervaring aan bod.

https://www.raaakpersoneel.nl/
Safinafanclub

Wat is nou duurzame inzetbaarheid?

Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers in hun arbeidsleven doorlopend over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden alsmede over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren. De essentie van duurzame inzetbaarheid is dat organisaties een omgeving en context creëren waarin werknemers gezond blijven, betrokken zijn en zich kunnen ontwikkelen.

Waarom duurzame inzetbaarheid?

Waarom zou je als bedrijf of publieke organisatie je bezig houden met duurzame inzetbaarheid? Vanuit de werknemer is het logisch. Je wilt een fysiek en mentaal gezond lichaam houden en met plezier naar je werk gaan. Bijvoorbeeld doordat je uitdagend werk hebt en/of leuke collega’s.De redenen van werkgevers om aan duurzame inzetbaarheid te werken ligt in het verlengde hiervan. Een nieuw gekwalificeerd personeelslid vinden met de juiste competenties (daarover later meer) kost enkele maandsalarissen. Als een werknemer door een burn-out of fysieke ongemakken niet kan functioneren, dan kan deze geen werkzaamheden verrichten, maar kost deze werknemer de werkgever wel geld.

Wat is vitaliteitsmanagement?

Wat is vitaliteitsmanagement? Duurzame inzetbaarheid wordt vaak in één zin genoemd met de term vitaliteit.Vaak ligt dit bij de afdelingen HRM en Personeelszaken, maar steeds meer organisaties trekken het breder en maken het thema een strategisch speerpunt. Dit doen zij omdat zij zich realiseren dat het een competitief voordeel kan bieden. Bedrijven richten zich steeds meer op de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers zodat ze langer hun werknemers kunnen blijven binden, boeien en bheouden. Gelukkige werknemers zorgen er ook voor dat er meer werk wordt gedaan en het ziekteverzuim lager is. Hierdoor is het voor een werkgever ook interessant om te investeren in duurzame inzetbaarheid. Door duurzame inzetbaarheid binnen een organisatie te vergroten zorg je voor een organisatie waar mensen graag willen en blijven werken. Het heeft dus meerdere voordelen.