Wat is HIFU en een HIFU apparaat kopen of leasen

 

 

Wat is een HIFU-behandeling voor gezicht en lichaam?

HIFU omvat de overdracht van ultrasone golven met hoge intensiteit en lage frequentie, geconcentreerd in de High Intensity Focused Ultrasound, voor het liften en verjongen van de huid. In het verleden zijn hoogfrequente geluidsgolven gebruikt als een betrouwbare laagfrequente diagnostische ultrasone methode. Het verschil tussen HIFU-golven en ultrasound is dat HIFU-behandeling voor het gezicht een therapeutische benadering is en de intensiteit van de golven lager en frequenter is, en deze golven convergeren en concentreren zich op een brandpunt onder de huid terwijl ze warmte genereren. Ultrasound is divergerend en heeft een lagere energie en een hogere frequentie.

Met de leeftijd treden huidveranderingen op, zoals het loskomen en de vorming van rimpels en rimpels in het gezicht op alle huidlagen. Huidige behandelingen voor verjonging, zoals microdermabrasie, RF en laser, zijn voornamelijk gericht op de oppervlakkige lagen van de epidermis en dermis. In het verleden was er geen acceptabele en effectieve behandeling voor diepere huidgebieden (SMAS) behalve plastische chirurgie in het gezicht. Bij plastische chirurgie werd een huidlaag verwijderd en naar boven getrokken, en werden de thermische coagulatiepunten in de SMAS-laag direct uitgevoerd door middel van elektrofrequente golven en werd chirurgisch optillen uitgevoerd. SMAS huidspieraanhechtingslaag speelt een belangrijke rol bij hangende en diepe rimpels. Het wordt overgedragen en de opbouw van diepe rimpels en het loskomen van de huid begint bij deze man van middelbare leeftijd. Bij HIFU-behandeling voor gezicht wordt deze laag gericht en blijft de epidermislaag intact, dat wil zeggen dat de focus van de ultrasone golven zich onder de huid bevindt.

 

Wat zijn de kosten van HIFU-behandeling voor gezicht?

De kosten van een HIFU-behandeling voor het gezicht variëren afhankelijk van de mate van huid en het type behandeling.

 

In sommige gevallen is de huid bijvoorbeeld erg droog en zijn er andere problemen, zoals open poriën, vlekken of puistjes, waarbij een gecombineerde behandeling wordt uitgevoerd.

 

Met andere woorden, HIFU-behandeling voor het gezicht alleen is niet voldoende om alle huidproblemen te behandelen, en op deze manier is de eerste HIFU-behandeling voor het gezicht en tijdens dezelfde sessie wordt microneedling uitgevoerd om het huidoppervlak te behandelen dat een synergetisch effect op de huidlift en de lagen. Lifting wordt ook gedaan op de oppervlaktelagen van de huid en oppervlakkige laesies zoals puistjes en vlekken worden behandeld, wat de kosten van de gecombineerde procedure zal verhogen.

 

Maar in een gemiddelde kliniek in Nederland en België beginnen de kosten van HIFU vanaf €149 tot €299.

 

Wat is de methode van HIFU-behandeling voor gezicht?

Na het aanbrengen van ultrasone gel op het huidoppervlak en het selecteren van de juiste cartridge, worden de behandelingslijnen handmatig geselecteerd op een afstand van 1 tot 2 mm en worden 1 tot 4 shots op het hele gezicht en de hals aangebracht. Er kunnen maximaal 2 opnamen worden gemaakt als de huid ernstig is. Elke cartridge biedt 1 tot 3 focuspunten, afhankelijk van het apparaattype. De temperatuur van 5 ° C veroorzaakt de focale necrose van de brandpunten van de golven, naast trillingen en warmteoverdracht in het omringende weefsel die minder is dan de doelpunten, hopen collageenvezels zich op en uiteindelijk begint het herstel en het verbeteren in dit gebied. Dit proces duurt maximaal 7 dagen. Patronen met minder penetratiediepte worden gebruikt waar de dikte van de SMAS-laag minder is, zoals het voorhoofd, enkel, nek en rond het oog. Elders worden doorgaans patronen met een grotere indringdiepte (0,5 tot 2,5 mm) gebruikt (in het algemeen is bij voldoende onderhuidse vetlaag de patroon van 2,5 mm een ​​betere keuze en voor degenen met een dikkere huid). Een minder dikke patroonlaag van 2 mm is geschikter. Gemiddeld duurt elke HIFU-therapiesessie ongeveer een uur. Om één aanraking met de huid te krijgen, moeten alle delen van het gezicht en de hals in één sessie worden gedaan, dat wil zeggen dat een deel van de HIFU-behandeling voor het gezicht niet mag worden achtergelaten en de rest van het gezicht moet worden opgegeven omdat anders wordt het effect van de behandeling verminderd en het gewenste resultaat. HIFU-therapie met laser- en RF-golven bij huidverjonging is dat de energie van deze golven de oppervlakkige lagen van de epidermis en de bovenste dermis absorbeert en hun therapeutische effect uitoefent in dit gebied omdat veel van hun energie de diepere laag van de huid bereikt tijdens het focussen op de onderhuidse golven bij HIFU-therapie.

 

Wat zijn de voordelen van een HIFU-behandeling?

HIFU-behandeling voor gezicht is beschikbaar in alle delen van het lichaam en voor alle huidtypes en is over het algemeen een behandelsessie met een houdbaarheid van meer dan 5 jaar. Deze procedure vereist geen incisie en geeft geen risico op infectie, littekens en chirurgische complicaties en is een poliklinische behandeling. Pijn bij HIFU-behandeling voor het gezicht is laag in vergelijking met invasieve behandelingen en kan worden verdragen met conventionele pijnstillers. Bij een face-to-face behandelsessie kan een persoon 5 tot 5 jaar jonger zijn. HIFU-behandeling voor het gezicht wordt over het algemeen gebruikt om het loskomen van de huid, het herstellen van wasgoed, het optillen van wenkbrauwen, het verwijderen van rimpels en het verwijderen van acne en huidverjonging te behandelen.

 

Ik heb eerder HIFU gedaan, wat zijn de bijwerkingen van de HIFU-behandeling voor gezicht?

Complicaties van de HIFU-behandeling voor het gezicht zijn gering en van voorbijgaande aard, die zich na de behandeling ontwikkelen, kortstondige roodheid en zwelling in het gebied, die binnen enkele uren kunnen worden verholpen door het gebruik van koude kompressen.

 

Vanwege het ontbreken van een veiligheidsbril die het oog kan beschermen tegen ultrasone golven, wordt HIFU-behandeling voor het gezicht niet aanbevolen in het binnenste deel van de ogen. De positie van de schildklier wordt ook met de hand bepaald en er is geen HIFU-behandeling voor gezicht. Subcutane knobbeltjes zijn een andere complicatie van deze procedure die tijdelijke en tijdelijke selectie van geschikte dichtheden verhindert.

 

Een zeldzame maar belangrijkere complicatie is tijdelijke oppervlakkige zwakte van de aangezichtszenuw, meestal in de temporale tak van de nervus trigeminus en de marginale tak van de mandibulaire zenuw, die zich 2 tot 2 uur na de behandeling ontwikkelt en binnen 2 tot 6 weken volledig verdwijnt. Het is te wijten aan een ontsteking in deze zenuwvezels en is gelukkig van voorbijgaande aard en tot dusver zijn er geen blijvende effecten op deze zenuwvezels gerapporteerd.

 

Het kiezen van de juiste cartridge en de juiste verdichting van punten en voorzichtig zijn met deze zenuwen voorkomt deze complicatie. Patronen met een penetratiediepte van 1,5 mm (frequentie 1 MHz) zijn geschikt voor het behandelen van de bovenste en onderste ledematen van het oog en rond de mond, aangezien de zenuwen in deze gebieden oppervlakkiger en kwetsbaarder zijn, en een cartridge met een penetratiediepte van 2 mm (frequentie 1 mega). Hz) en 1,5 mm (2 MHz frequentie) worden gebruikt voor andere delen van het gezicht en lichaam.

 

Wie is de juiste kandidaat voor een HIFU-behandeling voor gezicht of lichaam?

Over het algemeen is een goede kandidaat voor een HIFU-behandeling voor het gezicht een persoon met een goede algemene gezondheid en die het lichaam goed uitgerust kan zijn tegen de hitte van de HIFU, dus jongere mensen zijn een betere kandidaat voor deze methode. Bovendien zal bij mensen met diepe rimpels of rokers de reactie op de behandeling zwakker zijn omdat de reactie van het lichaam op de productie van collageen minder is.

 

Wat zijn de nadelen van een HIFU-behandeling voor gezicht?

Cystische acne, epilepsie, anticoagulantia, trombose of tromboflebitis, pacemaker, grote metalen prothese, cardiopathie, actieve plaatsinfectie, zwangerschap en huidletsel zijn absolute verboden op HIFU-behandeling voor gezicht en relatieve contra-indicaties. Deze praktijk van borstvoeding, ongecontroleerde diabetes, middelen die wondgenezing vertragen en alle andere dingen die het immuunsysteem verzwakken, evenals onrealistische verwachtingen van de behandeling van contra-indicaties, zijn gebaseerd op gepubliceerd onderzoek. Minder dan 20% van de patiënten, vooral bij ouderen en ernstig obesitas, krijgt deze behandeling.

 

Beginnen met HIFU in uw clinic

Wilt u beginnen met HIFU behandelingen te geven in uw kliniek? Wilt u een HIFU apparaat kopen of lease/huur een HIFU toestel bij HIFU Solutions inclusief levering en HIFU opleiding in uw clinic, ook in België.

 

Www.hifusolutions.nl

 

https://hifusolutions.nl/
Safinafanclub

Kies voor IPL in Nijmegen en stop de ongewenste haargroei

Je bent die haren die overal groeien steeds meer zat en wilt nu een keer een oplossing om hier niet iedere dag weer mee geconfronteerd te worden en mee bezig te zijn. Met de behandeling bij de IPL in hartje Nijmegen ben je in een klap van al die ongewenste haren af en geniet je van heerlijke gladde benen, zonder weer dat scheermes erbij te moeten pakken iedere dag en niet rustig naar een strand of zwembad te kunnen gaan zonder even een snelle check te doen of je je nog moet scheren. De IPL in Nijmegen bied je daarin onwijs veel voordelen en je kunt het ook snel laten doen, zodat je er niet langer mee hoeft te zitten. 

Behandelingen

De behandelingen van IPL in Nijmegen worden voornamelijk uitgevoerd in de salon, maar er is ook een mogelijkheid om bij je thuis te komen om daar die behandeling uit te voeren. Het licht dat er wordt geflitst met het bijzondere apparaat, wordt omgezet in warmte wat weer de zakjes van de haren in je huid verwijderd. Als er geen haarzakjes meer zijn kunnen er uiteraard ook geen haren meer. Groeien en zo roei je als het ware al je haren uit. Helaas kan je niet alle haarzakjes in een keer verbranden, omdat sommige dieper in de huid zitten en nog naar het oppervlak moeten komen. Daarom moet je een aantal behandelingen bij de IPL in Nijmegen ondergaan voor het beste resultaat. 

Factoren

Van een aantal factoren is het afhankelijk hoeveel van de behandelingen jij nodig zal gaan hebben. Wanneer je als vrouw de behandelingen bij de IPL in Nijmegen start, ben je binnen een klein aantal behandelingen wel klaar, maar als man kan het langer duren, omdat je dan meer haren hebt en de haren ook sterker en vaak donkerder zijn.Safinafanclub

Wil jij eindelijk van je rimpels af?

Iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpels. Vaak vinden mensen dit niet zo mooi en willen ze er graag weer jonger uitzien. Sommige zeggen dat je dan zou moeten stoppen met lachen om bepaalde rimpels niet te krijgen. Maar nooit meer lachen is natuurlijk ook geen leven. Vroeg of laat gaat je huid toch wel rimpelen omdat je gewoon ouder wordt. De huid wordt namelijk minder elastisch wanneer je ouder wordt. En daarnaast houdt je huid ook nog eens minder vocht vast. Roken en vaak in de zon zitten helpen ook niet echt mee met de veroudering van de huid. Maar gelukkig kun je er nog wel iets tegen doen. Je kunt namelijk een huidverbetering boeken in Amsterdam

Huidverbetering in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en heeft de meeste inwoners. Ook heb je hier heel veel winkels en gelegenheden om iets te doen voor huidverbetering. In een salon in Amsterdam kun je hier verschillende behandelingen voor boeken. Denk maar aan mesotherapie. Zo wordt huidverbetering ook wel eens genoemd. Er wordt dan bloed afgenomen die later dan weer gebruikt wordt bij de huidverbetering. Een resultaat hiervan is dat er geleidelijk een toename komt van huiddikte en vitaliteit. Huidverbetering dus. Je krijgt een gezonder en stralender uiterlijk en rimpels verminderen. Tekenen van vermoeidheid zullen ook minder worden waardoor je er jonger uit gaat zien. In Amsterdam kun je dus terecht voor huidverbetering voor je ouder wordende huid.

Kosten huidverbetering in Amsterdam

Eerst krijg je een gratis consult in Amsterdam. Daarna zijn afspraken zonder behandeling €40. De kosten voor de behandeling zelf ligt aan de hoeveelheid behandelingen. Het kost dan wel een paar honderd euro, maar je zult hier een langere tijd profijt van hebben. Vaak blijft het effect zo’n 9 tot 12 maanden.

Safinafanclub

Een kwalitatief goede gezichtsbehandeling in Enschede

Een gezichtsbehandeling in Enschede laat je gezicht weer helemaal stralen en maakt je huid weer zo goed als nieuw. Het is de ultieme verzorging van de huidcellen die zich in je huid bevinden en daarnaast verbetert het ok de staat van je huid en houd je langer de stralende huid. Het werkt dus niet allen maar voor het moment zelf, maar heeft ook een preventieve werking. Je hebt diverse bekhandelingen die die kunt boeken bij de gezichtsbehandeling in Enschede. Het hangt er hierbij af wat je wilt en wat de staat van de huid nu is. Als je al een goede huid hebt en dit gewoon zo wil houden en het een behandeling gunt heb je niet een diepte-reiniging behandeling nodig. 

Diepe reiniging

Je hebt al een behandeling bij de gezichtsbehandeling in Enschede voor maar vierendertig euro. Hier wordt je huid diep gereinigd en voorzien van een laag scrub, wat de dode huidcellen uit de huid kan verwijderen. Daarna worden er met diverse korrels de mee-eters die (iedere huid) heeft verwijderd. Afsluitend zal je huid een dag- en nachtcrème krijgen en hiermee wordt de huid verzorgd. Een iets uitgebreidere behandeling bij de gezichtsbehandeling in Enschede kost rond de vijfenveertig euro en is dus nog geen tientje duurder dan de eerste behandeling. Je krijgt hier veel voor terug. Bij deze behandeling zit namelijk ook het verzorgen van de wenkbrauwen inbegrepen, dat houdt in dat deze worden geëpileerd en worden geverfd indien je hier behoefte aan hebt. 

Huidcellen

Ook zijn er nog meer behandelingen mogelijk waarbij er nog meer wordt gekeken naar de diepte in de huid. Wanneer je bijvoorbeeld je huid niet goed hebt verzorgd kan het zijn dat er inwendig stoffen zijn gaan ophopen die ervoor zorgen dat er veel acne kan ontstaan of dat je veel last hebt van rode vlekken op de huid. Om dit diep aan te pakken heb je andere behandelingen nodig.Safinafanclub

Pedicure behandelingen in of nabij omgeving Soest

Woont u in of nabij de omgeving van Soest en bent u op zoek naar een professionele ervaren specialist voor al uw manicure en pedicure behandelingen in of nabij de omgeving van Soest? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Als u iemand bent die zich bezighoudt met de uiterlijk schoonheid dan zou u zeker uw handen en voeten de aandacht geven die ze verdienen en deze dienst wordt bij ons door professionele ervaren specialisten behandeld. Voor optimale verzorging gebruiken bij de pedicure behandelingen in of nabij de omgeving van Soest Aveda en CND-nagelproducten. Naast de traditionele manicure en pedicure behandelingen in of nabij de omgeving van Soest, ook een uitgebreide spa-behandeling met de producten van Aveda. En de lak die gebruikt wordt tijdens de pedicure behandelingen in of nabij de omgeving van Soest voor de nagels zijn van het merk CND. Deze nagellak van het merk CND, dat gebruikt wordt voor de pedicure behandelingen in of nabij de omgeving van Soest, zijn van hoog kwaliteit en behouden de natuurlijke nagels in topconditie. Neem contact voor goede Pedicure Behandelingen in Soest.

Verschillen pedicure behandelingen in Soest 

Wij als schoonheidsspecialist bieden een aantal pedicure behandeling in Soest aan en deze hebben dan ook verschillende kosten die eraan verbonden zijn. En deze zijn de Aveda Touch up manicuren/ pedicuren van 15 minuten. Bij deze pedicure behandeling worden de nagels van handen en voeten licht gevijld en er wordt een verzorgende Aveda Hand of Foot relief aangebracht. Na deze pedicure behandeling in Soest te hebben gedaan zal onze specialist u een passend advies geven en samen met u een behandelplan opstellen indien dat nodig is. Voor meer informatie over meerder pedicure behandeling in Soest die wij verzorgen en wat de prijzen en duur zijn van de pedicure behandelingen in Soest, kunt u terecht op de website.Safinafanclub

De schoonheidsspecialiste in Soest en omstreken

Wenst u een mooie en gezonde uitstraling? Dan is het belangrijk om uw huid te leren kennen. Daarnaast is ook belangrijk om regelmatig een huidanalyse te laten doen, zodat je weet welke huidverzorgingsproducten het meest geschikt zijn voor jou huid op dat moment. Wil je weten wat voor jou geschikt is? Doe dan een grondige huidanalyse bij de beste schoonheidsspecialiste Soest. Op basis van deze analyse kan ze een passende gezichtsbehandeling bepalen en adviseert ze jou over verzorgingsproducten.

Huidanalyse, wat houdt dat in?

Een grondige huidanalyse bij de schoonheidsspecialiste Soest bestaat vaak uit twee onderdelen: een vragenlijst over je leefstijl, gezondheid en een analyse van de huid. Met de vragen richt ze zich op de achterliggende oorzaken van eventuele huidproblemen. De schoonheidsspecialiste Soest kijkt bij een huidanalyse naar het ontstaan, de ontwikkeling en eventuele bijkomende klachten. Bij een fysieke huidanalyse kijkt ze naar de huidspanning, huidverkleuringen, temperatuur, eventuele gevoelige reacties en de conditie van de huid. Aan de hand van de huidtype en huidconditie bepaalt ze welke behandelingen geschikt voor jou zijn. Zo kan de schoonheidsspecialiste Soest meerdere behandelingen adviseren, elk behandeling is weer geschikt zijn voor een ander huid. Zo hebben ze behandeling voor de normale huid, de vette huid, de droge huid en de gecombineerde huid en de gevoelige huid. Elke behandeling heeft zijn eigen verzorgingsproducten en kent een ander ritueel. Welke behandeling het beste bij jou pas is afhankelijk van de huidanalyse.

Maak een afspraak bij de schoonheidsspecialiste Soest

Wil je weten hoe jouw huid er gezond en stralend uit kan zien? Kom dan langs voor een uitgebreide huidanalyse bij de schoonheidsspecialiste Soest . Na de analyse en gezichtsbehandeling ontvangt je adviezen en producten over wat jouw huid nodig heeft. Deze producten kunt u ook kopen bij de schoonheidsspecialiste Soest.Safinafanclub

Schoonheidsspecialiste Hengelo kan je helpen om te genieten van je leven

Laat schoonheidsspecialiste hengelo je helpen om te genieten van elk moment van je leven en je ware schoonheid naar boven te brengen. Je ware schoonheid en een fijn gevoel dat is wat schoonheidsspecialiste Hengelo je biedt. Kies voor een goede en fijne tijd en laat je helpen door een goede en fijne schoonheidsspecialiste die je een mooie tijd biedt. Geniet optimaal en laat jezelf stralen zodat jij er op je mooist uitziet. Geniet optimaal en ga voor een goede en mooie tijd zodat jij jouw hele leven kan genieten van goede en mooie tijden.

Laat je helpen door de schoonheidsspecialiste Hengelo

Laat schoonheidsspecialiste Hengelo je helpen om te ontspannen en je leven optimaal te leven op een perfecte manier. Geniet van elk moment en sta niet langer stil maar leef een progressief leven dat laat zien dat jij jouw ware schoonheid naar boven kunt halen door de beste specialisten in dit vakgebied. Laat je helpen en ga voor een fijne en mooie tijd laat je helpen en kies voor een goede en mooie tijd. De schoonheidsspecialiste die je helpt en die je een fijn en mooie tijd kan bieden. Zo kan je laten zien dat jij de wereld aan kan en kan laten zien dat je een fijne en mooie tijd hebt in je leven. Een goede tijd en een mooie tijd dat is wat mogelijk is en wat kan. En dat is wat de schoonheidsspecialiste Hengelo je wil en vooral kan bieden. 

Laat de schoonheidsspecialiste Hengelo je helpen om te genieten van je mooie leven

De schoonheidsspecialiste in Hengelo  kan ervoor zorgen dat jij een fijne en mooie tijd hebt in je leven en je zo kan genieten van een goede en mooie tijd. Geniet optimaal en geniet van elk moment van je leven en laat je zelfvertrouwen alleen maar groeien.Laat je verrassen door de mooiste en beste Schoonheidsspecialiste in de omgeving van Hengelo. Laat je verwennen en krijg tijd voor jezelf. Tijd om te genieten van de tijd die helemaal aan jou besteed is. Jouw voorkeuren en jouw behandelingen worden helemaal in kaart gebracht zodat jij kunt genieten van de tijd voor jezelf.Safinafanclub

Onder de zonnebank in Nijkerk

We kennen hem allemaal: de blauw verlichte cabine waar je in kunt gaan liggen om mooi bruin te worden zonder de zon.  De zonnebank Nijkerk geeft een zomers gevoel, je voelt je een stuk beter en mooier en door het bruine kleurtje kun jij met een gerust hart een kort topje aantrekken. Nog beter is dat je deze zomer geen dure vakantie naar de zon hoeft te boeken om bruin te worden. Maar hoe lang mag je nu eigenlijk onder de zonnebank Nijkerk en waar moet je rekening mee houden als je voor de eerste keer onder de zonnebank Nijkerk gaat? In dit artikel zet ik zonnebank tips en richtlijnen voor je op een rij. Zo kun ook jij veilig onder de zonnebank en genieten van de voordelen die de zonnebank met zich mee brengt.

Ken je huidtype en bouw het op

Jij wil beginnen met de zonnebank. Dan is het belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je onder de z zonnebank Nijkerk gaat. Kijk ook naar wat voor huidtype jij bent. Niet alle soorten types kunnnen even goed tegen de kracht van de zonnebank Nijkerk. Je wilt immers niet verbranden of rood worden onder de zonnebank Nijkerk. begin rustig aan jouw zonnebank kuur en bouw de sessieduur steeds verder op. Ga dus niet meteen een half uur onder de zonnebank Nijkerk  liggen omdat je graag zo snel mogelijk van je bleke tint af wil. Dat werkt uiteindelijk alleen maar averechts, omdat je huid dan eerder zal verbranden dan dat het een mooi bruin kleurtje krijgt. Houd daarom een maximum aan van vijf kuren van tien behandelingen voor een heel jaar. Voor de mensen met een licht huidtype (huidtype één en twee) is het maximum aantal behandelingen nog lager. Uiteraard kun jij hier ook advies voor vragen aan de expert bij een zonnebankstudio bij jou in de buurt.Safinafanclub

Welke behandelingen te verwachten bij de beste schoonheidsspecialist in Soest

Bent u op zoek naar een goede schoonheidsspecialist in Soest die u kan helpen met de beste behandelingen voor om u schoonheid in leven te houden? Dan zijn wij als schoonheidsspecialist in Soest de beste keus voor u. Omdat wij heel sterk geloven in de kracht van een totaal evenwicht van lichaam en geest zijn onze verschillende behandelingen hierop volledig ingesteld. Onze schoonheidsspecialist in Soest is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen die ervoor zorgen dat je huid terug zal stralen. Door gebruik te maken van kwalitatieve producten kan ons schoonheidsspecialist in Soest, de afvalstoffen makkelijk afvoeren en alle dode huidcellen verwijderen waardoor u weer kunt genieten van de stralende glans die uw gezicht kan geven. Door te kiezen voor onze lichaamsbehandelingen met onze schoonheidsspecialist in Soest, zal je helemaal kunnen ontspannen en ervaren dat je lichaam en geest weer in balans zullen komen. 

De juiste behandeling kiezen 

Bij onze lichaamsbehandelingen gebruikt onze schoonheidsspecialist in Soest body massages en body wraps om uw lichaam te bevrijden van alle afvalstoffen dat door de tijd heen vast kan blijven kleven. Ook is onze schoonheidsspecialist in Soest behendig in de behandeling van uw handen en voeten, die dan worden gemasseerd met producten van hoge kwaliteit. Door ervaring, kennis van het vak en permanente scholing heeft ons schoonheidsspecialist in Soest de perfecte behandeling klaar voor iedere vraag of klacht. Als u bij ons schoonheidsspecialist in Soest komt kun je gerust aangeven of je te maken hebt met bepaalde problemen dat heel vaak de oorzaak kunnen zijn van een huidirritatie. Bij ons schoonheidsspecialist in Soest ben je dan altijd in een rustgevende en ontspannende sfeer dat iedereen in principe nodig heeft. Heeft u dan op dit moment vragen over de prijzen en welke behandeling geschikt is voor u, maak dan direct contact op met onze schoonheidsspecialist in Soest via de website.

wat is microdermabrasie

Wat is microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling is een mechanisch proces dat bedoeld is om de dode en beschadigde huidlagen van het gezicht af te wrijven ook wel exfoliëren of peelen genoemd. De buitenste huidlaag bevat meestal het grootste deel van de duidelijke oneffenheden, pigmentvlekken, ruwheid en rimpels. De procedure duurt gemiddeld ongeveer 20-30 minuten, altijd zonder verdoving. 

Het is geen eenmalige behandeling, maar wordt meestal in kuurverband uitgevoerd, wat leidt tot de vorming van een nieuwe, gladdere en verbeterde huidlaag.

Het resultaat

Het resultaat van een microdermabrasie behandeling is een meer jeugdige uitstraling te realiseren.

Microdermabrasie wordt gebruikt om de volgende aandoeningen te behandelen:

  • Fijne rimpels en lijntjes
  • Doffe huid
  • Milde acnelittekens
  • Door de zon veroorzaakte fotobeschadiging die leidt tot hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken
  • Grove poriën
  • Striae of striae distensae

 

De behandeling

Een behandeling begint als eerste met een reiniging van de huid om make-up of andere stoffen te verwijderen. Vervolgens worden natuurlijke diamantschilfers of kristallen van aluminiumoxide, natriumbicarbonaat of natriumchloride over de te behandelen huid gesproeid/gewreven/gespoten afhankelijk van het type microdermabrasie. Kristallen kunnen tegen het huidoppervlak worden gespoten in de vorm van minuscule kristallen uit een handsproeier, terwijl een klein vacuüm tegelijkertijd de dode, losgemaakte huidcellen verwijdert met de gebruikte kristallen. Een ander hulpmiddel is een behandelstuk met een kristallen kopstuk die met een polijstende werking over de huid wordt gewreven in combinatie met een vacuüm.

De behandeling wordt uitgevoerd onder steriele omstandigheden en in de meeste gevallen is het het beste om het te combineren met een serum, anti-aging crèmes, of een chemische peeling.

Behandelingsschema en herstel

De buitenste epidermale lagen zijn niet-vasculair, wat betekent dat bloeding tijdens de procedure nihil tot minimaal is en minimaal tot geen herstelperiode is. Zes behandelingen worden doorgaans geadviseerd gedurende de eerste 12 weken met tussenpozen van 2 weken om het maximale effect te bereiken. De herhaling van deze procedure om de 4-8 weken zal helpen de huid gezond en fris te houden door een liftende beweging van huidcellen vanuit de onderste of diepste laag van de opperhuid te stimuleren. Na de behandeling kan de huid rood lijken en kan er gedurende korte tijd een licht ongemak optreden. Na de behandeling is het gebruik van zonnebrandcrème verplicht, en is enkele dagen direct zonlicht sterk af te raden.

Blauwe plekken of microscopisch kleine bloedingen kunnen voorkomen bij een gevoelige huid. Dit gebeurt meestal door te lang te veel druk uitoefenen. Littekens zijn uiterst zeldzaam en infectie vrijwel onbekend, tenzij de patiënt bestaande actieve herpes, impetigo of wratachtige laesies heeft. Rosacea-laesies kunnen af ​​en toe actief worden na microdermabrasie.

Voor-en nadelen

Microdermabrasie voordelen:

  • Het is relatief comfortabel
  • Het heeft minimale risico’s of complicaties
  • ER is minimaal tot geen “downtime”.

Microdermabrasie nadelen:

Aan de andere kant is microdermabrasie niet effectief als eenmalige behandeling. Het werkt alleen op de meest oppervlakkige epidermale lagen en verbetert dus geen diepe rimpels, chirurgische littekens, diepere pigmentvlekken of ernstige acne. Chemische/aqua/hydra/water peelings of laserbehandelingen verdienen de voorkeur voor deze indicaties. Het is ook niet effectief in het geval van ouderdoms rimpelvorming van de huid. Tot slot zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal effect.

Microdermabrasie is dus een mechanische exfoilatie die waarbij de beste resulaten worden bereikt in een kuurvorm.

Met de microdermabrasie thuis sets van I can do beauty kunt u zelf de behandeling uitvoeren en blijven herhalen zodat het meest optimale microdermabrasie resultaat wordt bereikt. Eventueel kan de micro behandeling nog worden ondersteund met de I can Lift behandeling om strakkere gezichtscontouren te realiseren en rimpels sterker te verminderen. Deze behandeling werkt het beste aansluitend op de micro behandeling en kan ook vaker worden herhaald voor effectief effect. Kijk op www.icandobeauty.nl voor meer informatie.

 

https://www.icandobeauty.nl