Safinafanclub

Makelaar in Apeldoorn – RSH Makelaars

Makelaar in Apeldoorn

Op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Dan bent u bij RSH Makelaars op de juiste plek aanbeland. Deze makelaar helpt u graag bij de verkoop of aankoop van een huis. Het team achter het makelaarskantoor is zeer hecht en goed opgeleid.

Bovendien hanteren ze ook nog eens brede openingstijden. Zo zijn ze van maandag tot zaterdag geopend. Heel makkelijk dus voor mensen die op doordeweekse dagen aan het werk moeten. Samen gaat u voor een succesvolle aankoop of verkoop.

Makelaardij in Apeldoorn en omgeving

De makelaars weten dankzij hun jarenlange ervaring met de makelaardij in Apeldoorn exact hoe het daar met de markt gesteld is. Zo weten ze wat huizen in bepaalde buurt waard zijn. Bovendien weten ze ook welke huizen op de markt zijn én welke er nog op de markt komen.

Op die manier bent u er als de kippen bij zodra er een huis in de verkoop komt. Dat maakt de kans dat u een woning koopt of uw huidige woning verkoopt natuurlijk groter.

Huis kopen in Apeldoorn?

Wilt u een huis kopen in Apeldoorn? Leuk, van harte gefeliciteerd met deze leuke maar spannende stap! U zult vast wel weten dat er veel komt kijken bij het kopen van een huis. Daarom begeleiden de makelaars in Apeldoorn van dit makelaarskantoor u graag verder tijdens dit proces.

Zo kunt u dit proces veel gemakkelijker en met zo min mogelijk stress doorlopen. Denk hierbij aan ondersteuning bij het afsluiten van de hypotheek in Apeldoorn, maar ook met het onderhandelen met de verkopers. Daarnaast fungeren zij ook graag als taxateur in Apeldoorn.

Huis verkopen in Apeldoorn?

Wilt u in een andere omgeving wonen en wilt u daarom uw huis verkopen in Apeldoorn? Ook in dat geval helpt deze makelaar in Apeldoorn u verder middels gepaste ondersteuning. Hierbij spelen korte communicatielijnen, het uitstekende netwerk van de NVM en een persoonlijke benadering een grote rol. De makelaars zijn bovendien overtuigd van het feit dat die manier van werken altijd slaagt.

Zo kunnen de makelaars namens u onderhandelen met de potentiële kopers van het huis. Het is immers hun verantwoordelijkheid om het maximale er uit te halen wat er in zit.

https://www.rshmakelaars.nl/
Safinafanclub

Vliegengordijn voor onze caravan

Onlangs hebben we een nieuwe caravan gekocht en daar hadden we uiteraard ook een vliegengordijn voor nodig. Hier kwamen we pas een paar dagen voor de vakantie achter. Dit vliegengordijn hebben we aangeschaft via Horrenbouw, wat echt een enorme aanrader is! We hadden het gordijn precies op tijd binnen. Vandaag vertel ik waarom jij ook jouw vliegengordijn moet kopen bij Horrenbouw. Echt, je gaat hier geen spijt van krijgen.

Vliegengordijn van aluminium of kunststof?

Blijkbaar kun je kiezen uit vliegengordijnen van diverse materialen. Dit wist ik niet dus toen ik voor het eerst op de website van Horrenbouw keek, zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig wist mijn partner precies wat voor gordijn er in de caravan moest komen dus die keuze was eenvoudig gemaakt.

Je kunt in ieder geval kiezen uit vliegengordijnen van aluminium of kunststof. Wij zijn nu voor een gordijn van kunststof gegaan maar ik denk dat een gordijn van aluminium ook best mooi kan zijn in onze caravan. Naast vliegengordijnen heb je ook hulzengordijnen. Persoonlijk is dit niet helemaal mijn smaak maar misschien is het wel iets voor jou!

Zeer snelle levering

Wat ik enorm fijn vind aan Horrenbouw, is dat ze ons vliegengordijn echt heel snel leverden. Wij hadden deze pas enkele dagen voor we op vakantie gingen besteld maar hij kwam precies op tijd aan. Ik heb toen het gordijn direct in de caravan opgehangen, hij past perfect! We konden dus met een gerust hart op vakantie. We hebben de hele vakantie de deur van onze caravan open kunnen laten staan, zonder dat we ’s nachts last hadden van vliegen en andere insecten.

Ik raad het je echt aan om een vliegengordijn bij Horrenbouw te kopen. Deze service is zo goed, ik wil echt niets anders meer!

http://horrenbouw.nl
Safinafanclub

Rittenregistratie: inhoudelijk

Met een Rittenregistratie kun je aantonen dat je administratief alles dik in orde hebt. En dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook wettelijk verplicht van de Belastingdienst als je een auto geregistreerd hebt staan op jouw bedrijfsnaam. Het doel: een overzicht van alle gereden ritten die je per kalenderjaar in een zakelijk voertuig hebt gereden. De Belastingdienst kan deze gegevens namelijk op elk moment opvragen en er is niks fijners dan de zaakjes administratief voor elkaar te hebben. Daarnaast kan het overzicht van het aantal ritten en de lengte van de ritten et cetera, je helpen met het efficiënt indelen van je wagenpark. Met de rittenregistratie app Linqo zie je onder andere de rijtijden per chauffeur, kun je machines en medewerkers zo efficiënt mogelijk indelen, heb je in de gaten hoeveel brandstof er verbruikt wordt en nog veel meer. Wil je meer te weten komen over Linqo? Lees dan verder.

Behoefte aan rittenregistratie?

Niemand houdt ervan om boetes te krijgen en zeker niet voor iets onnozels zoals rittenregistratie. Je kunt met kilometerregistratie van Linqo ook goed inzichtelijk krijgen hoe efficiënt je je wagenpark indeelt en het brandstofverbruik. Dit geeft opeenvolgend weer hoe het rijgedrag van het personeel is. je hebt data wat betreft werktijden van je personeel, je kunt gemakkelijk en snel communiceren en schakelen met personeel. De app focust zich ook op verbeterpunten. Hoe meer data je verzamelt, steviger je de touwtjes in handen hebt. Dat kan je ontzettend helpen in het maken van beslissingen. Hoe fijn is het als ál deze gegevens overzichtelijk in een app te hebben?

Wat doet de Belastingdienst met de rittenregistratie?

Heb je een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ aangeleverd, dan bestaat de mogelijkheid dat de Belastingdienst je op een random moment gaat controleren. Het maakt niet uit wanneer ze de gegevens opvragen, je bent verplicht het te presenteren. Op verschillende manieren wordt dit gecontroleerd: steekproefsgewijs, controle op standaard afwijkingen en door het scannen van kentekens.

Een van Linqo’s vele voordelen

Linqo maakt gebruk van geavanceerde technologie. Met gps monitoring houden we voor je bij waar de werknemer en/of het voertuig zich bevindt. Hierdoor krijg je in beeld wat de beste routeplanning is en je kunt taken controleren en tijdig bijsturen. Tegelijkertijd ontvang je de registratie van ritten op een rijtje en je waakt over je voertuigen. Tenslotte houd je goed bij wanneer er onderhoud gepleegd moet worden of er correcties moeten plaatsvinden.

https://linqo.nl/
Safinafanclub

Alles wat je moet weten voordat je een aanhanger gaat kopen

Niet alleen bij het transporteren van grote machines of auto’s komen aanhangers goed van pas, ook bij het verplaatsen kippen van een lading zand is een aanhanger uitermate handig. Ben je op zoek naar een aanhanger? Dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je goed op moet letten. Het is niet iedere dag dat je een nieuwe aanhanger aanschaft en daarom is het verstandig dat je jezelf eerst verdiept in alle mogelijkheden voordat je overgaat tot aankoop. Wij helpen je graag een handje zodat jij een geschikte aanhanger vindt die compleet overeenkomt met jouw wensen en eisen.

Welke aanhanger heb je nodig?

Voordat je een aanhanger aanschaft, is het verstandig om eerst bij jezelf na te gaan wat je precies wenst te vervoeren met de aanhanger. Op deze manier kom je er ook achter wat het maximale draaggewicht van de aanhanger moet zijn. Elke aanhanger heeft zijn eigen vorm en zijn eigen specificaties. Bij vrijwel alle partijen staat per aanhanger aangegeven wat de desbetreffende specificaties zijn. Kijk altijd goed of de specificaties overeen komen met jouw wensen en eisen. Een aantal aanhangersoorten waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Plateauwagens
  • Multitransporters
  • Autotransporters
  • Kippers
  • Machinetransporters
  • Bakwagens

Naast deze soorten zijn er natuurlijk ook nog een aantal andere soorten aanhangers. Er zijn vandaag de dag ook partijen die een aanhanger configurator aanbieden. Door middel van deze configurator kun jij jouw perfecte aanhanger zelf samenstellen. Je weet dus zeker dat er een aanhanger is die compleet aansluit bij jouw situatie.

Garantie

Een van de belangrijkste dingen waar je naar moet kijken is de garantie van een aanhanger. Je wilt natuurlijk wel dat jouw aanhanger een lange tijd mee gaat, dit wordt verzekerd door de garantie. Het kan per partij of zelfs per aanhanger verschillen hoeveel garantie je hebt. Zorg dus altijd dat je weet hoeveel garantie je hebt. Zie je dit niet bij de aanhanger staan? Vraag het dan na bij een van de medewerker van die partij of neem contact op met de klantenservice.

De beste aanhangers kopen voor de beste prijs

Een aanhanger moet van goede kwaliteit zijn, maar je wilt hier als consument natuurlijk niet de hoofdprijs voor betalen. Wanneer je op zoek bent naar een partij die kwalitatief goede aanhangers aanbiedt voor een scherpe prijs, kun je kijken bij partijen als AanhangwagenDirect.nl. Deze partij vindt dat iedereen over de mogelijkheid moet beschikken om een aanhanger te kopen en daarom bieden zij hun aanhanger zo voordelig mogelijk aan. Dit wil zeker niet zeggen dat je inlevert op de kwaliteit. Meer weten? Kijk op hun website of neem contact op met hun klantenservice.

https://www.aanhangwagendirect.nl/

Topkwaliteit vliegengordijnen online bestellen

Wilt u een nieuw vliegengordijn kopen en bent u daarom online aan het oriënteren? Dan hebben we goed nieuws voor u. Op de website Horrenbouw.nl kunt u online vliegengordijnen bekijken én bestellen. Deze webwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van vliegengordijnen. Er wordt een groot assortiment aan allerlei verschillende soorten vliegengordijnen aangeboden, met voor ieder wat wils. U zult daarom gegarandeerd vinden waar u naar op zoek bent.

Het maakt niet uit naar wat voor soort vliegengordijn u op zoek bent. Of u uw huidige gordijn wilt vervangen, of voor het eerst een nieuw gordijn koopt. In het aanbod van Horrenbouw.nl worden vliegengordijnen in allerlei soorten en maten aangeboden. Deze zijn geproduceerd door bedrijven die A-kwaliteit producten leveren. Denk daarbij aan Sun-arts, Terresol en Degor. Als het om kwaliteit gaat hoeft u niet verder dan deze merken te kijken. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op de website.

Online kopen, ideaal

Het is wel zo makkelijk om online een vliegengordijn te kopen. U bekijkt de mogelijkheden online in de webshop en plaatst gewoon uw bestelling. Komt u er niet uit? Dan staat een behulpzame klantenservice klaar voor al uw vragen. Ook is er genoeg uitleg over het meten te vinden. Kortom, geen reden om nog de deur uit te hoeven voor het kopen van vliegengordijnen.

Bekijk de volgende pagina’s voor meer informatie: Degor vliegengordijnen, , Sunarts vliegengordijnen, Aluminium vliegengordijnen en Kattenstaart vliegengordijn.

Vliegengordijnen van A-kwaliteit kopen

U wilt uw geld niet weggooien door vliegengordijnen van suboptimale kwaliteit te kopen. Die gaan namelijk veel minder lang mee, waardoor ze sneller aan vervanging toe zijn. Door bij Horrenbouw.nl uw vliegengordijn te bestellen neemt u op dit vlak geen risico. Alle gordijnen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en gaan dus jarenlang mee.

Neem een kijkje in de webshop

Wilt u graag weten welke mogelijkheden Horrenbouw.nl biedt? Bezoek dan snel de website om het ruime assortiment te bekijken. Als u vragen heeft kunt u vervolgens vrijblijvend contact opnemen. Daar is de klantenservice u graag bij van dienst.

https://www.horrenbouw.nl/
Safinafanclub

Taaltraining voor elke branche

Als u bij een bedrijf werkt dat internationaal zaken doet, dan zult u regelmatig moeten communiceren in een buitenlandse taal. Vergaderen met buitenlandse zakenpartners of klanten gaat een stuk beter als u goed uit uw woorden kunt komen. Maar ook schriftelijk een taal goed beheersen kan handig zijn. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een goede zakelijke email. Bij The Square Mile bieden we daarom taaltrainingen aan voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor vrijwel elke gewenste taal en branche. Uw taaltraining wordt op maat samengesteld, zodat u precies de juiste taalkennis opdoet.

The Square Mile

Bij The Square Mile is heel veel mogelijk. We geven taaltrainingen door heel Nederland en werken met veel professionele en ervaren trainers. Zij zijn native speakers met een achtergrond in diverse branches. Dit zorgt ervoor dat we altijd een trainer voor u kunnen vinden die de gewenste taal beheerst en de juiste achtergrond heeft. We geven trainingen voor grote en kleine groepen, maar ook individueel. De training wordt altijd afgestemd op uw niveau en leerdoelen. Onze trainers komen bij u incompany, maar zakelijke taaltrainingen online zijn ook mogelijk. Wij denken graag met u mee over wat het beste werkt voor u.

Cursus zakelijk Engels of technisch Engels

Veel mensen beschikken over de nodige basiskennis van het Engels. Maar in bepaalde functies is dit vaak toch niet voldoende. Er komen specifieke vaktermen bij kijken en het ene Engels is het andere niet. Daarom kunt u bij The Square Mile kiezen voor een cursus zakelijke Engels, maar ook voor bijvoorbeeld technisch Engels of financieel Engels. Dit geldt ook voor alle andere talen. Maak aan ons kenbaar wat u nodig heeft, en wij stellen een passende taaltraining voor u samen. Dit zorgt voor de beste resultaten, zowel op korte als op lange termijn.

 

https://www.thesquaremile.nl/

Corona regels rondom uitvaarten – wat kan er nog wel?

Afstand tijdens de begrafenis

U weet inmiddels wel dat onze wereld op zijn kop staat door de coronacrisis. We mogen geen handen meer schudden, moeten minimaal 1,5 meter afstand houden en zoveel mogelijk binnen blijven. Bovendien niet meer dan 3 mensen op bezoek ontvangen. Iedereen en alle bedrijven hebben er last van; de een wat meer dan de ander.

 

Grafmonumenten en grafkunst

Ook ik als grafkunstenaar heb de nodige maatregelen moeten nemen waardoor ik geïnteresseerden veilig en volgens de Corona richtlijnen kan ontvangen. Naast het naleven hiervan biedt een plexiglas scherm boven de bespreektafel extra bescherming. Het ontwerpen van grafmonumenten en grafkunst kunnen dus doorgaan, zij het iets aangepast. Maar hoe is dat bij uitvaarten? Welke regels en richtlijnen zijn er voor hen? En is een mooie uitvaart nu nog wel mogelijk?

 

Uitvaarten en begrafenissen

Levenstradities veranderen niet zo maar: en één van de allerbelangrijkste tradities is wel om op een gepaste manier afscheid te nemen van een dierbare of geliefde met een mooie sfeervolle uitvaart. Hoe organiseer je zoiets momenteel?

Aangepaste richtlijnen voor uitvaarten

Vanaf 23 maart zijn bijeenkomsten met meer dan drie personen niet meer toegestaan. Het is een belangrijke richtlijn om het coronavirus te bestrijden.  Een uitvaart met 3 personen zou echter zo onmenselijk zijn dat er voor de uitvaartbranche een uitzondering geldt.  Het is nu ook weer niet zo dat een onbeperkt aantal mensen een uitvaart mag bijwonen.

 

Maximaal 30

Maar ondanks dat moeten begrafenissen of crematies behóórlijk worden aangepast. Vanwege Corona mogen er nu nog maar maximaal dertig mensen op een begrafenis of crematie komen. Maar het is letterlijk een afstandelijke bedoening geworden: 1,5 meter afstand houden en geen handen schudden. Ook is het vertrouwde kopje koffie met cake geschrapt.

Het leidt ook tot rare situaties: mensen komen met zijn vieren in één auto, en vervolgens moet de uitvaartverzorger hen manen toch vooral 1,5 meter afstand van elkaar te houden…

 

Buiten moeten wachten

Vanwege de maatregelen zal de uitvaartverzorger proberen de uitvaart zoveel als kan via de telefoon te regelen. Als het lichaam van de overledene opgehaald thuis moet worden mogen er slechts 3 mensen bij aanwezig zijn, met een afstand van minimaal 1,5 meter. De uitvaartverzorger gaat niet eerder naar binnen dan wanneer de overige mensen uit de woning zijn. Zij worden vriendelijk gevraagd buiten of in de auto te wachten.

 

Rouwen en niet mogen troosten

Dat is misschien nog wel het aller moeilijkste aan de nieuwe situatie: iemand die je dierbaar is verdriet zien hebben en deze niet mogen troosten. Geen arm om iemand heen kunnen slaan, geen hand mogen leggen op iemands schouder. Al die kleine intieme gebaren van liefde en troost om het verdriet om verlies wat te verzachten. Het mag nu helaas allemaal niet. Voor zowel nabestaanden als uitvaartverzorgers voelt het koud, tegennatuurlijk en soms hartverscheurend om afstand te moeten bewaren. Eigenlijk is het niet te doen.

 

Teleurstelling alom

Het is voor veel nabestaanden bijzonder teleurstellend hoe het nu gaat: zo totaal anders als gewend en verwacht. Ook voor de uitvaartverzorgers zelf is het een omgekeerde wereld die niet went.

Het voelt vreemd om families en nabestaanden weg te moeten laten gaan zonder het troostende kopje koffie of thee. Gastvrijheid en persoonlijk bijstaan van nabestaanden kan nu gewoon niet. Telefonisch verdriet delen is toch heel anders dan persoonlijk contact.

 

Vanaf een afstand meekijken

Omdat slecht 30 mensen bij de uitvaart mogen komen beperkt zich dat meestal tot de naaste familie. In de praktijk is er nu geen plaats voor de overige vrienden en nabestaanden. Ondanks het begrip voor de coronaregels is het uitermate pijnlijk en teleurstellend.

Natuurlijk helpen nieuwe technologieën zoals Skype die de mogelijkheid geven aan mensen om van een afstand live mee te kunnen kijken. Ook het plaatsen van de opnames op Youtube geeft nabestaanden de mogelijkheid om de uitvaart later terug te zien. Het is meestal is een gratis service van de uitvaartorganisatie of uitvaartcentrum.

Toch nog een bijzondere uitvaart?

De mogelijkheden zijn beperkt, maar desondanks blijft het altijd mogelijk om een bijzondere en  persoonlijke uitvaart samen te stellen in nauw (telefonisch of skype) overleg met de nabestaanden. Dat vereist een creatieve en vindingrijke uitvaartverzorger die binnen de beperkte mogelijkheden toch nog een mooie en persoonlijke uitvaart weet te organiseren.

Met de auto

U kunt nog steeds bij begrafenis of uitvaart bijwonen, maar meestal zal dat alleen op een afstand kunnen. In sommige gevallen organiseren uitvaartondernemers een drive-thru waarbij nabestaanden met de auto langs de kist rijden om afscheid te nemen. Echt een gelukkige oplossing lijkt ons dat niet.

 

Later opnieuw herdenken?

De meeste uitvaartorganisaties bieden ook aan om na de corona tijd de uitvaart nog een dunnetjes over te doen. Maar een herdenking achteraf voelt toch anders. Bovendien weet niemand weet op dit moment nog wanneer dat mogelijk zal zijn.

Jeroen Stok

Dit artikel werd geschreven door Jeroen Stok, kunstenaar van RVS beelden en kunstwerken in opdracht die ook persoonlijke grafkunstmonumenten ontwerpt en uitvoert. 

 

Memorabel Afscheidsmonumenten – Jeroen Stok

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

 

 

https://www.memorabel.nl/alle-grafmonumenten/
Safinafanclub

Saffraan omhulsels van Crocussativus

 

Heeft u wel eens van saffraan pastilles? Dit zijn omhulsels die gevuld zijn met saffraan, zoals de naam al zegt. Dat is een specerij dat een positief effect heeft op de gemoedstoestand. Ik voel me na een paar weken al veel beter. Wilt u meer weten over de omhulsels die ik slik met deze specerij? En bent u ook benieuwd naar waar ik deze aanschaf? Lees dan verder in dit blogartikel, want ik vertel het hier onder.

75 milligram 100% saffraan

De omhulsels die ik slik zijn gevuld met 100% saffraan. Ze zijn dus niet opgevuld met opvulmiddel. Dit komt bij andere bedrijven wel eens voor, helaas. Maar bij Crocussativus niet! Bovendien is het specerij ook nog eens gekweekt zonder daarbij gebruik te maken van chemicalieën of andere schadelijke stoffen.

U weet dus zeker dat u saffraan binnen krijgt van de meest hoogstaande kwaliteit. Het saffraan van Crocussativus heeft de testen natuurlijk niet voor niets doorstaan.

Een omhulsel per dag

U bent vast benieuwd naar hoe ik de saffraan omhulsels gebruik. Ik slik al een paar maanden één omhulsel per dag. Ik neem hem voor of na het avondeten in met water. Maar dat kan natuurlijk ook voor of na het ontbijt of de lunch. Doordat het geen regulier geneesmiddel is, duurt het even voordat ik resultaat merk. Maar ik voel me nu een paar maanden later al een stuk beter.

Let er echter wel op dat u niet te veel omhulsels slikt, u mag er echt maar eentje per dag nemen, Het is namelijk een heel krachtig specerij dat een groot effect heeft op uw lichaam.

Ook saffraan omhulsels kopen of zelf kweken?

Wilt u ook saffraan omhulsels kopen? Of wilt u dit kostbare specerij zelf kweken zodat u geen omhulsels meer hoeft te bestellen? Dan kunt u ook saffraan bollen kopen! Die vindt u ook in het aanbod van Crocussativus. Neem dus snel een kijkje en doe er uw voordeel mee.

https://crocussativus.eu/home
Safinafanclub

Een grote reclamespandoek met frame

Organiseer jij een bedrijfsevent of sponsor je een bestaand evenement? Dan wil je natuurlijk opvallen met je merk. Dé manier om dit te bereiken is met een leesbare reclamespandoek met frame. Dit communicatiemiddel heeft aan effectiviteit nog altijd niets ingeboet en valt met het juiste drukwerk bovendien op door een zeer moderne uitstraling.

Waarom kiezen voor een reclamespandoek met frame

Op een evenement zijn er verschillende manieren om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Dit kan met een variëteit aan marketingmiddelen zoals folders, visitekaartjes of het uitdelen van gratis bedrijfsmagazines. Hoewel deze communicatie uitingen ideaal zijn om gedurende langere tijd top of mind te blijven bij de doelgroep, springen ze niet zo in het oog als een spandoek. Een reclamespandoek met frame torent op een event boven alles en iedereen uit en is – als je het op de juiste positie ophangt – vanuit vele hoeken zichtbaar. Nemen mensen je merk niet bewust waar, dan doen ze het wel onbewust. Dit maakt het spandoek een uitstekende instrument voor branding en de manier bij uitstek om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Welk type spandoek moet ik kiezen?

Reclamespandoek met frame zijn er in vele soorten en maten. Het is daarom zaak om te kiezen voor een variant die aansluit op jouw doelstellingen én de huisstijl van je organisatie. Wij  bieden we daarom ruime keuze op het gebied van aspecten als formaat, gewicht en materiaal. Met formaatopties van 50 cm tot 5000 cm bij 50 cm tot 500 cm ben je altijd verzekerd van een optimale zichtbaarheid. De materiaalkeuze die wij bieden is al even divers: van voordelig PVC-doek tot een professionele block-out en van een stijlvol vlaggendoek tot winddoorlatend mesh.  Kijk op onze website voor alle mogelijkheden voor een reclamespandoek met frame te laten maken of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Wat te doen in Amsterdam en hoe vindt je een betrouwbare taxi service?

Om je goed voor te bereiden op je volgende bezoek aan Amsterdam, hebben we de beste  tips voor Amsterdam verzameld. Voor je oriëntatie in het hart van Nederland hebben we ook kleine kaarten opgenomen. Als je nog andere Amsterdamse bezienswaardigheden weet, laat het ons dan weten!

 

Wanneer moet ik naar Amsterdam reizen?

De beste tijd om naar Amsterdam te reizen is traditioneel van mei tot september. Echter, vanaf het midden van de zomer zijn er in Amsterdam af en toe douches, dus vergeet je paraplu niet! We hebben ook wat tips voor Amsterdam als het verderop in het artikel regent. De beste tijd om te reizen is natuurlijk de winter, aangezien de kosten van de accommodatie aanzienlijk lager zijn. En dat maakt echt een verschil, want zelfs als je via Airbnb accommodatie zoekt, kan dat soms behoorlijk duur zijn. Beter vroeg boeken en geld besparen!

 

Vervoer in Amsterdam

Als je een vakantie in Amsterdam plant, zult je veel reizen. Dus zorg ervoor dat je goede loopschoenen inpakt en maak een lijstje van de Amsterdamse bezienswaardigheden die je niet mag missen. Als je niet van wandelen houdt dan raad ik de TaxiUapp aan. Dit is een taxi app voor Amsterdam waarmee je gemakkelijk en snel een taxi kunt bestellen. In sommge gevallen kan deze app echt super handig zijn.

Wat ons ook veel heeft geholpen bij de planning was de I Love Amsterdam Card, die we via Rent A Guide hebben geboekt. Met de kaart konden we tijdens ons verblijf de meeste bezienswaardigheden in Amsterdam gratis bezoeken. 

 

NEMO-wetenschapscentrum

Omdat ik met mijn vriend en mijn zoon heb gereisd, kon de NEMO Amsterdam niet ontbreken op de lijst. Het NEMO is praktisch een wetenschapsmuseum voor kinderen, waar verschillende onderwerpen zoals elektriciteit, magnetisme en nog veel meer op een speelse manier worden uitgelegd. Er zijn verschillende stations waar je kunt onderzoeken hoe processen werken. Ik vond bijvoorbeeld de machine die kinderen laat begrijpen hoe de leveringssystemen van grote internetbedrijven echt cool werken. Dus wat gebeurt er onderweg – van de productie van een fiets tot de bestelling en levering van de klant. Superspannend! Elke verdieping van NEMO spreekt een andere leeftijdsgroep aan. Met onze drie jaar oud waren we voornamelijk op de eerste en tweede verdieping.

Ook geweldig is het dakterras van NEMO, dat je kunt betreden zonder het museum te bezoeken. Hier heeft je een prachtig uitzicht over Amsterdam en kunt je genieten van koffie, gebak of lunch in de zon. Zeker aan te raden als je in Amsterdam bent, echt een unieke ervaring!