Safina fanclub
Image default
Muziek

Beste Bluetooth speakers 2020

Wanneer je tegenwoordig op een handige manier naar je favoriete muziek wilt luisteren is een bluetooth speaker enorm handig. Voor een compleet overzicht van de beste bluetooth speakers van 2020 kun je bij 10Monsters een uitgebreide test lezen. Naast 10 top modellen van Bluetooth speakers die hier worden beschreven is er direct een vergelijk te maken tussen de verschillende speakers. Niet alleen wat betreft het geluid zelf wat natuurlijk enorm belangrijk is voor een goede bluetooth speaker. Maar wat te denken van de connectivity, het bereik van de bluetooth verbinding de accuduur bij het gebruik van de bluetooth speaker. En wat te denken over de afmetingen van de speaker als ook de robuustheid en de materiaalkeuze. Dit zijn allemaal belangrijke specificaties waar een goede bluetooth speaker aan moet voldoen maar zeker ook de ervaringen met de verschillende merken door het evalueren van alle reviews en degarantie geven met de verschillen in prijs een goed beeld van de beste bluetooth speakers van 2020.

Wat zijn de belangrijkste verschillen bij de vergelijker

Wanneer je voor een nieuwe bluetooth speaker gaat kiezen is het zeker belangrijk om een beeld te hebben van de belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van een bluetooth speaker. Het aanbod van de speakers is enorm maar de verschillen soms behoorlijk. Zo komt uit de test dat de accuduur erg belangrijk is en hier ook de grootste verschillen in zijn te ontdekken. Ook de geluidskwaliteit zelf is ernorm verschillend. Natuurlijk is er altijd sprake van een persoonlijke voorkeur als het geluid bestreft maar toch is hier wel een goed beeld over te geven. Tijdens de vergelijking van de verschillende merken zie je vaak ook een persoonlijke stijl. JBL en Sonos staat bijvoorbeeld bekend om hun brede klankbeeld terwijl Ultimate Ears Megaboom en de House of Marley over veel meer Bassen beschikt. Maar het is dus wel belangrijk om hier de juiste bluetooth speaker te kiezen op basis van je voorkeur voor een geschikt klankbeeld.

Het gebruik van de bluetooth speaker

Tot slot is het bij de keuze van een bluetooth speaker belangrijk om ook te letten op het gebruik. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig je bluetooth speaker mee naar buiten neemt zorg er dan wel voor dat je een waterdicht model kiest. Let wel niet alle modellen zijn hierbij hetzelfde. Wanneer je de bluetooth speaker in je huiskamer wilt plaatsen dan is de vormgeving natuurlijk ook belangrijk en hier zijn natuurlijk veel verschillen in. De Sonos en de Google home speaker of google nest speaker zijn bovendien vaak ook beter in bestaande wifi en of bluetooth netwerken mee te nemen. Het uitbreiden van je huidige geluidsinstallatie ka dus heel eenvoudig als je het juiste model kiest. Ook zijn sommige bluetooth speakers uitgevoerd met een slimme assistent waardoor je via bijvoorbeeld google speak gewoon je gavoriete nummer hoeft te roepen en deze wordt afgespeeld. Innovatie voor de beste bluetooth speakers is dus ook erg goed terug te zien in sommige modellen en de keuze is aan jou of je hier wat mee wilt doen.

 

https://www.10monsters.nl/