Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

De modetrends voor vrouwen in 2021

 

De modewereld staat nooit stil en het jaar 2021 is daar geen uitzondering in. Nieuwe trends duiken altijd op terwijl de oude vervagen. Het is verbazingwekkend dat een stijl die decennia geleden grotendeels als verouderd werd beschouwd, nog steeds door vrouwen wordt gedragen, maar veel van de nieuwe stijlen zijn nog steeds even populair als jaren geleden. Hier is een overzicht van enkele van de trends die dit seizoen indruk lijken te maken.

Wijde jeans

Waar skinny jeans in 2019 en 2020 volledig in het teken stonden, staan dat nu wijde en losse denimbroeken. Het bekende work-from-home comfort lijkt nu bovenaan te staan te bij jeans, wat misschien wel een van de meest oncomfortabele kledingstukken lijkt te zijn. Door een wijde jeans aan te trekken combineer je de casual look van een spijkerbroek met het comfortabele van een lekkere wijde joggingsbroek. 

Roze

Roze is dé kleur van de lente en de zomer in 2021. Met deze kleur vrolijk je iedere outfit op. Een roze jeuk is de makkelijkste manier om deze trend toe te passen op je eigen garderobe. Let er wel op dat je hysterie voorkomt door verschillende tinten roze met elkaar te combineren. Ga jij voor roze van top tot teen of toch liever voor subtiele accenten?

Handgemaakt

Upcycling is hip. Omdat we weer willen inzoomen op hoe en waar iets gemaakt is, zien we een hervonden respect voor vakmanschap. Er is zo veel moois aan details te ontdekken in traditioneel handwerk. De crochet-jurk wordt een hit deze zomer, maar ook de vakkundig gerepareerde vintage pieces die voor extra persoonlijkheid en kwaliteit in je garderobe zorgen gaan we vaker zien.

Zichtbare lingerie

Deze zomer draag je als het aan modehuizen ligt lingerie als een top. De een draagt een bralette over een jurk heen, de ander draagt een kanten bh onder een doorschijnende top. Eén ding hebben ze gemeen: jouw lingerie mag gezien worden. Mits je dat doet op een chique manier natuurlijk. Draag bijvoorbeeld een kanten body onder een blazer. Sexy en klassiek tegelijk. 

Nummerzestien.eu

Geïnteresseerd in één van deze nieuwe modetrends over dameskleding? Nummerzestien.eu is een kledingwinkel waar kleding wordt verkocht voor dames, heren en kinderen. Nummer Zestien beschikt over vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.nummerzestien.eu/