Safinafanclub

Goed en professioneel schoonmaakbedrijf Enschede

Werken bij een schoonmaakbedrijf Enschede geeft veel afwisseling. Alle plaatsen moeten namelijk schoon. Zo ook bijvoorbeeld studentenhuizen of treinen. Deze plekken zijn vaak wat viezer en daarom zijn er regels rondom de services. Denk bij een studentenhuis dat schoonmaakbedrijf Enschede inhuurt bijvoorbeeld aan de regel dat alle vaat afgewassen moet zijn, anders begint de schoonmaker niet. Dat is erg handig voor het schoonmaakbedrijf Enschede, zo kunnen zij hun taken goed en snel uitvoeren, zonder dat zij om de vaat heen hoeven te werken of er rekening mee moeten houden. Hetzelfde geldt in de treinen, als er passagiers hun spullen over de tafeltjes hebben liggen, hoeven de schoonmakers dat tafeltje niet per se schoon te maken. Dat voorkomt het storen van reizigers en scheelt de schoonmakers de tijd die zij hadden moeten wachten tot dat het tafeltje geleegd was. Verder wordt schoonmaakbedrijf Enschede ook ingehuurd door gezinnen en bedrijven. Een schoonmaker werkt vaak overdag in kantines of bij mensen thuis, ’s avonds worden bedrijven schoon gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er altijd werk is voor schoonmakers en dat het een flexibele baan is. Ook kun je als schoonmaker vroeg beginnen, denk aan het schoonmaken van een kroeg na dat deze heel laat in de nacht of vroeg in de ochtend sluit.

Manieren van schoonmaken

Wat en waar er schoongemaakt moet worden bepaalt ook hoe de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Enschede te werk gaan. Moeten zijn stofzuigen, dweilen of de vloer boenen? Moeten zij een doekje langs de vensterbank halen of de ramen zemen? Moeten zij bureaus afnemen of alleen opruimen? Allemaal mogelijkheden die van te voren afgesproken worden. Zo kunnen de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Enschede goed te werk gaan en zullen zij niemand van last zijn en snel weer weg kunnen als alles schoon is. Dat is natuurlijk handig.

Die ene leuke man of vrouw ontmoet je via Search4love

Wil jij speeddaten in Amsterdam? Search4love regelt het voor je. Dit nieuwe bedrijf tilt speeddating echt naar een hoger plan. De medewerkers organiseren fantastische speeddate events. Binnenkort worden er ook speciale diners georganiseerd, waar je al tafelend zomaar in gesprek kan raken met de liefde van je leven. Alleen daten zonder feest of maaltijd kan natuurlijk ook. We sommen de voordelen van Search4love voor je op:

 • lage tarieven;
 • gratis drankje
 • gegarandeerd een topavond;
 • speeddating op mooie locaties in Amsterdam;
 • begeleiding door deskundige host;
 • komt er iets dringends tussen? annuleren is kosteloos;
 • niet tevreden? je krijgt je geld terug.

Een leuk weetje: speeddaten is ontstaan in Los Angeles, eind twintigste eeuw. Een rabbijn merkte op dat veel jonge Joodse mannen en vrouwen zonder partner door het leven gingen. Zijn idee van fast daten was binnen no time een rage in de VS. In Europa, zeker in Nederland, is het snelle daten ook enorm populair.

Vanzelfsprekend beperkt Seach4love zich niet alleen tot de hoofdstad. Er worden regelmatig events voor hetero’s, biseksuelen en homo’s georganiseerd in Den Haag en vele andere steden in Nederland. Hoe je je dat moet voorstellen: speeddaten Den Haag? We leggen het graag uit!

Inschrijven en daarna op speeddate

De eerste stap zet je door een account aan te maken op de website. Je hebt dan toegang tot de actuele agenda en je kunt je direct inschrijven voor een bijeenkomst / event / diner. De eerste keer is het misschien een beetje spannend, maar je zult er geen spijt van krijgen. Op de speeddate avond word je verwelkomd met een lekker glaasje, je persoonlijke speeddate kaart, pen en badge. Een host begeleidt je naar de eerste plek en na een korte introductie gaat het beginnen. De gesprekjes duren vier minuten. Tussendoor heb je regelmatig even pauze. Volop tijd dus om indrukken te laten bezinken, even iets te eten of gewoon lekker rond te kijken. Na iedere date geef je op de kaart aan of er een klik is of niet. Tegen het einde van de avond ontvang je in privacy de uitslag, met hopelijk een mooie match!

https://www.search4love.nl/

De verrassend grote collectie binnen- en voordeuren van Mijndeurenwinkel.nl!

Austria binnendeuren en Weekamp voordeuren koop je natuurlijk op Mijndeurenwinkel.nl. Als je naar het assortiment kijkt, vallen een paar zaken op:

-gerenommeerde merken als Albo, Austria, JAVA, Skantrae, Svedex en Weekamp zijn vertegenwoordigd;

-er zitten allerlei soorten deuren tussen (binnendeuren, voordeuren, terrasdeuren en achterdeuren);

-bij elke deur is passend deurbeslag verkrijgbaar van onder meer Formani en Intersteel.

Mijndeurenwinkel.nl heeft zich verder gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Je kunt er schuifdeursystemen bestellen in klassieke stijl of vintage & retro. Qua sloten heb je de keuze uit loopsloten, magneet loopsloten, vrij-bezetsloten, magneet vrij-bezetsloten, magneet dag/nachtsloten, magneet cilindersloten, magneet dag/nachtcilindersloten en kastsloten.

Houten en stalen kozijnen

Bij het vervangen van deuren nemen veel mensen de kozijnen mee. Op Mijndeurenwinkel.nl kun je terecht voor houten en stalen kozijnen die perfect matchen bij Svedex, Skantrae en ook Weekamp binnendeuren.Zoek je een deur-kozijncombinatie? Dit zijn de deurbreedtes om uit te kiezen: 73, 78, 83, 88, 93 mm. De hoogtes gaan van 201,5 via 211,5 tot 231,5 mm. Met een sierlijst kun je een binnendeur helemaal afmaken. Het Neut Modern model is rechthoekig. Het Neut Hollands model heeft aan de bovenkant een halve, licht aflopende zijde. Beide lijsten zorgen voor een mooie overgang tussen plint en deurlijst. Ze zijn gemaakt van wit gefolieerd MDF en prima over te schilderen.

Mijndeurenwinkel staat voor je klaar om te helpen

We sluiten af met een toelichting op de dienstverlening door Mijndeurenwinkel.nl. Zelf spreekt deze firma over ‘complete oplossingen’ en daar kunnen wij ons volledig bij aansluiten. Compleet in de zin van:

-alles aanschaffen wat je nodig hebt;

-advies op maat door deurspecialisten;

-eventueel hulp bij de installatie.

Wil je een oude deur vervangen, maar weet je niet waar te beginnen? Neem gerust contact op met de klantenservice van Mijndeurenwinkel.nl. Een van de medewerkers helpt je bij het uitzoeken van de nieuwe deur. Je krijgt gratis en vrijblijvend tips over materiaal, kleur, stijl en merk. Een monteur komt vervolgens bij je thuis de deur inmeten en afhangen. Hij brengt zijn eigen gereedschap mee, ruimt het afval op en zal de ruimte keurig achterlaten. De contactgegevens van Mijndeurenwinkel.nl: 
klantenservice@mijndeurenwinkel.nl
0252 347 395.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl/

Tens blijkt effectief tegen allerlei soorten pijn

Hoewel het Tens apparaat steeds bekender wordt, zijn er nog steeds veel vragen. We beantwoorden er een aantal voor je.

Zijn tens producten bewezen veilig?
Ja. Er is veel onderzoek gedaan naar het principe achter Tens (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie) en keer op keer blijkt de toepassing doeltreffend, betrouwbaar en zonder gevaar. We maken een kleine kanttekening. Mensen met aandoeningen als hartritmestoornissen of een overgevoelige huid adviseren we eerst een arts te raadplegen.

Is onderzocht of Tens echt werkt?
Ja. We verwijzen weer naar de uitgebreide studies die gedaan zijn. Regelmatige toepassing van Tens zorgt voor goede resultaten bij veel mensen. Het feit dat pijnpoli’s van ziekenhuizen en fysiotherapeuten Tens apparaten gebruiken, spreekt voor zich.

Ik ben zwanger, mag ik Tens gebruiken?
Ja. Juist tijdens de zwangerschap kun je veel hebben aan je Tens device. Klachten als lage rugpijn en zware benen nemen af. Tijdens de bevalling geeft Tens verlichting van weeën- en bevallingpijn. Ons advies is wel: overleg met de verloskundige / gynaecoloog of het in jouw geval een goed idee is.

Verschillende Tens producten met meerdere toepassingsmogelijkheden

Op Tens.nl zijn verschillende Tens-producten te koop. De drie meest verkochte kastjes op het gebied van elektrostimulatie lichten we toe. De Tens Eco 2 is zeer handzaam en heeft meerdere toepassingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit 12 voorgeprogrammeerde schema’s: 9 voor als je pijn hebt, 3 om spieren te trainen. De OmniTens XP+ kun je zowel bij chronische als acute pijn gebruiken. De programma’s zorgen voor spierstimulatie en voor een betere bloedcirculatie. Ben je slecht ter been? Dit apparaat helpt je om in conditie te blijven. De Tenstem Eco lijkt op een mobiele telefoon zoals we die in de jaren ’90 van de vorige eeuw hadden. Hij bevat 16 programma’s, 4 hiervan kun je zelf instellen. Voor alle drie de apparaatjes geldt dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Je krijgt er een handleiding bij, maar eigenlijk spreekt een en ander voor zich. Op de website staat nog meer informatie. Met vragen kun je terecht bij Schwa-Medico: (033) 46 55 064, info@schwa-medico.nl.

 

 

https://tens.nl/
Safinafanclub

Meer rust en ruimte in je werkzaamheden dankzij Shiftbase

Ben jij verantwoordelijk voor de personeelsplanning? De informatie die we hier geven zal je zeker bevallen. Uren registreren en werkroosters maken in Excel is een tijdrovende en vaak ingewikkelde klus. Hoe handig Excel ook is, het blijft puzzelen. Gelukkig is er een alternatief: Shiftbase. De Shiftbase programma’s zijn toegesneden op onze moderne maatschappij waarin vaste contracten steeds schaarser worden, parttime werken gebruikelijk is en flexwerkers komen en gaan. In Shiftbase kun je roosters maken, dashboards per werknemer samenstellen en de urenregistratie bijhouden. Als je graag vooruit werkt, kun je alvast een planning voor het hele jaar opstellen. Veranderingen aanbrengen gaat heel eenvoudig en snel. Ook de personeelskosten, omzetten en budgetten kun je integreren en zichtbaar maken. Shiftbase software is erop gericht dat jij als verantwoordelijk planner altijd en overal het inzicht hebt dat nodig is om je taak goed te kunnen uitvoeren.

Als personeelregistratiesysteem wordt Shiftbase steeds vaker gebruikt. De multifunctionaliteit maakt het tot een populair planprogramma in de meest uiteenlopende branches. We zetten de voordelen qua urenregistratie voor je op een rij:

 • bijhouden van uren via pc, app en/of tijdklok;
 • sleutelhanger en vingerscan om te klokken;
 • aanwezigheid van alle personeel real-time inzien;
 • actuele loonkosten inschatten;
 • snel en makkelijk gewerkte uren verlonen.

Verlofuren en ziektedagen kun je in Shiftbase bijhouden. Dit geldt ook voor overuren, afwijkende diensten en toeslagen. De communicatie met de boekhouder zal zeker verbeteren als je gaat werken met Shiftbase. In een mum van tijd kun je hem / haar voorzien van alle belangrijke salarisgegevens.

We kunnen ons voorstellen dat je nog een beetje twijfelt. Je doet je werk namelijk al jaren op dezelfde manier. En hoewel het best bewerkelijk is, gaat het altijd goed. Om je te overtuigen van de meerwaarde van Shiftbase nodigen we je uit voor een vrijblijvende, gratis demonstratie per telefoon. In vogelvlucht wordt het systeem uitgelegd en jij kunt al je vragen stellen. Om een afspraak te maken bel of mail je met Shiftbase: +31 (0)23 711 40 54, info @ shiftbase .com.

 

https://www.shiftbase.com/nl/
Safinafanclub

Schoonmaakbedrijf in Marssteden tot uw dienst

Wanneer u een zeer druk bedrijf heeft en vrijwel geen tijd heeft om allerlei andere praktijken te verrichten, zoals schoonmaken, dan is het verstandig om hiervoor een bedrijf in te schakelen. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje heeft gehad en geen tijd heeft om schoon te maken, kunt u het schoonmaakbedrijf in Marssteden inschakelen. Zij zullen ervoor zorgen dat het er op de werkvloer weer spik en span uitziet.

Inhuren 

Een schoonmaakbedrijf uit Marssteden inhuren heeft veel voordelen, zoals bijvoorbeeld dat u meer tijd heeft om andere werkzaamheden te verrichten in uw bedrijf. Het is namelijk best begrijpelijk dat u meer dingen te doen heeft en dat u vrijwel geen tijd heeft om allerlei restanten op te ruimen. Daarnaast bestaat het team van het schoonmaakbedrijf uit Marssteden uit professionele schoonmakers. Zij zijn er in gespecialiseerd om alles op een bepaalde manier schoon te maken, waardoor er sprake is van de beste kwaliteit. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken dat uw bedrijf een vuilnisbelt wordt, er wordt namelijk aan alles gedacht. Het schoonmaakbedrijf in Marssteden heeft zelf alle gereedschappen om uw bedrijf schoon te krijgen.

Werkzaamheden

Daarnaast is het schoonmaakbedrijf in Marssteden ook gespecialiseerd in sanitaire hygiëne en glasbewassing. Het is namelijk ook belangrijk dat al het sanitair binnen uw bedrijf netjes en fris is, dit is vooral relevant voor uw klanten van uw bedrijf, restaurant of instelling.  Verder beschikt het schoonmaakbedrijf in Marssteden over ervaren glazenwassers. Hierdoor weet u zeker dat uw ramen er streeploos uit komen te zien. Deze glasbewassing is van toepassing bij kantoren, fabrieken, scholen, instellingen, restaurants en bedrijven. Voor de veiligheid van de glazenwassers is het verplicht een professionele opleiding te volgen, zodat ze getraind zijn om op grote hoogtes te werken en dus verantwoord te werk kunnen gaan.

Safinafanclub

Damwand goed laten schilderen

Heb je een damwand op je bedrijfspand? Dat is erg mooi, maar vraagt ook om het nodige onderhoud. Het is namelijk van belang dat de damwand goed intact blijft en moet daarom ook geschilderd worden. De damwand schilderen kun je overlaten aan de daarvoor bestemde schilder. De damwanden zullen allereerst worden gereinigd. Als de damwanden goed schoon zijn is het zaak om de damwand goed af te plakken. Op sommige stukken wil je immers geen coating op schilderen. Als de damwand goed is afgetapt, kan het schilderen van de damwand beginnen. Er wordt een speciale coating op de damwand aangebracht, waardoor de damwand langer mee gaat. De damwand gaat maar liefst twintig jaar langer mee wanneer je gebruik maakt van een goede kwaliteit coating om de damwand mee te schilderen. Hierdoor ben je niet alleen voordeling uit, maar voeg je ook extra waarde toe aan het pand waar de damwand op bevestigd is. 

Onderhoudsvrij

Het kopen van een geheel nieuwe damwand is enorm duur. Als je dus al een damwand hebt kun je deze beter opnieuw laten schilderen dan dat je nieuwe damwanden gaat aanschaffen. Wanneer de damwand geschilderd is moet het nog een tijd drogen. De damwand is nu geschilderd en kan tegen alle weersomstandigheden. Door de speciale lagen coating die aangebracht zijn op de damwand is de damwand voor de komende jaren weer onderhoudsvrij en heb je er dus geen omkijken meer naar. Door de damwand te schilderen bespaar je dus niet alleen maar tijd aan onderhoud en krijg je een mooier aanzicht van je bedrijfspand, maar merk je dit ook behoorlijk in de kosten. Er zijn geen onderhoudskosten meer aan de damwand en de waarde van je pand is ook nog eens gestegen. Het schilderen van een damwand levert een win-win situatie op.Safinafanclub

De oplossing voor vrouwen vind je bij IPL Apeldoorn

Weer je benen scheren, weer die haartjes die onder je oksel groeien terwijl je het gisteren nog hebt weggehaald. Als vrouw wil je toch in de zomer met gladde benen onder je jurkje lopen? Of heb je juist last van beharing in je gezicht waar je niet op zit te wachten? IPL Apeldoorn kan je dan misschien wel helpen met de oplossing voor deze problemen. 

Lichtflitsen

IPL Apeldoorn zorgt ervoor dat de haren verwijderd worden door middel van lichtflitsen die de haren van binnenuit verwijderen. Door de haarzakjes van de haren op de gebieden aan te pakken, wordt er voorkomen dat de haartjes achteraf weer terugkomen. Door de enorme ervaring die IPL Apeldoorn heeft, ben je ervan verzekerd dat je haartjes op een juiste manier worden verwijderd. De apparaten die IPL Apeldoorn gebruikt, zijn van goede kwaliteit en voldoen ook aan een keurmerk, die nodig is om deze apparaten op een professionele manier te gebruiken. 

Gezonde manier van behandelen

IPL Apeldoorn is ontharing op een gezonde manier, waardoor er geen schade wordt toegebracht aan het lichaam. De apparatuur heeft een keurmerk en is dus ook van tevoren goed getest, zodat het geen problemen kan veroorzaken bij de behandelingen van IPL Apeldoorn. De huid wordt niet aangetast door de behandelingen en je zal er geen sporen van terug zien na de behandelingen die worden uitgevoerd bij IPL Apeldoorn. 

Mannen kunnen ook ontharen

Niet alleen vrouwen doen mee aan de behandelingen bij IPL Apeldoorn, ook mannen zijn tegenwoordig geïnteresseerd in het ontharen van verschillende delen van het lichaam. Mannen kunnen namelijk ook te maken krijgen met haargroei die ongewenst is op delen van het lichaam. IPL Apeldoorn helpt iedereen die hier hinder van ondervindt. Je kan zelf bepalen op welke plekken je wil dat de haren worden verwijderd, dit maakt IPL Apeldoorn geschikt voor iedereen.Safinafanclub

Schakel Hofkens HIG in als schoonmaakbedrijf Breda

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog!

Waarom moet u kiezen voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze Allesreinigers. Zij beschikken over de nodige kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen en zijn goed opgeleid. Bij ons staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zorgvuldig en maken alles spik en span. Hofkens HIG beschikt over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op. Samen kijken we welk schoonmaakprogramma het beste bij u past. Hofkens HIG: voor al uw schoonmaakklussen.

Industriële reiniging van Hofkens HIG

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Onze Allesreinigers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector. Hierdoor zijn ze bekend met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit in combinatie met de professionele opleiding, kunt u met een gerust gevoel uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons uitbesteden. Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar.  Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw reguliere schoonmaak in Roosendaal en reguliere schoonmaak in Breda.

In welke werkomgevingen is Hofkens HIG actief?

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Roosendaal? Of reguliere schoonmaak in Breda?  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn. Zo maken we voor u een speciaal schoonmaakprogramma die het beste bij u past.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij voeren niet alleen diensten uit als schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook als schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.hofkenshig.nl

Topopleidingen van De eerste verdieping ook voor jou toegankelijk!

Opleidingen op het gebied van NLP zijn populair en dit is begrijpelijk. NLP biedt verschillende handvatten om beter te communiceren. Met dierbaren om je heen, met ‘vreemden’ en vooral met jezelf. Een heldere, eenduidige communicatie leidt tot beter en oprechter contact. En dat heeft op de lange termijn tot gevolg dat je je sterker en gelukkiger gaat voelen. Bij De eerste verdieping kun je een beginnerstraining volgen om erachter te komen wat NLP heel concreet voor jou kan betekenen. Je kunt je online opgeven voor NLP Practitioner. Alle opleidingsdetails staan op https://www.1e-verdieping.nl.

Gevorderdenopleidingen zitten ook in het pakket van De eerste verdieping. Denk aan NLP Master Practitioner en NLP Trainer. De cursussen zijn opgezet met de internationale standaarden en voorschriften in gedachten. De inhoud van iedere opleiding is serieus. Tegelijkertijd is er absoluut ruimte voor humor, nuanceringen, de nodige relativering en misschien zelfs een beetje zelfspot. 

Opleiding systemisch werken

Bij de systemisch werken opleiding gaat het om de zoektocht naar niet altijd zichtbare patronen/dynamieken die storend werken in je leven. Onevenwichtige verhoudingen in het hier en nu, maar ook frustraties uit het verleden kunnen ervoor zorgen dat je niet echt jezelf kunt zijn. Dat is heel jammer, want alleen de ware jij weet wat je wilt in het leven; waar je naar verlangt en waar je naar streeft. Een professionele familieopstelling kan ervoor zorgen dat die ware jij weer tevoorschijn komt. Om kennis te maken met familieopstellingen adviseren we je eerst een avondworkshop te volgen. De workshops worden iedere twee maanden georganiseerd. De kosten zijn € 15,00 per persoon. Dit is een actuele prijs, die in de loop der tijd kan veranderen. In een tijdbestek van drie uur -van 19.00 tot 22.00 uur- worden de basisprincipes uitgelegd en toegelicht aan de hand van concrete voorbeelden.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer informatie over de NLP-opleidingen of de workshops op het gebied van familieopstellingen? Je kunt vandaag nog contact opnemen met De eerste verdieping. De coaches zijn per mail te bereiken via info@1e-verdieping.nl. Als je liever belt, gebruik dan 015-2125125.

https://www.1e-verdieping.nl/