Safinafanclub

De allerleukste accessoires voor in huis

Iedereen zit momenteel enorm veel thuis door het coronavirus. Al dit thuiszitten kan ervoor hebben gezorgd dat je woning wat minder interessant is geworden. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal leuke accessoires voor in je woning aan te schaffen. Daarom lees je in dit artikel allerlei leuke accessoires voor in je woning.

 

De eerste tip die wij je willen geven is om zelf eens wat te klussen voor in huis. Kijk eens goed naar wat er ontbreekt in je huis. Je hoeft hier niet per se nieuwe spullen voor aan te schaffen. Er zijn namelijk altijd wel wat spullen die hergebruikt kunnen worden. Het is wel erg belangrijk dat je een beetje goed met je handen bent. Anders gaat dit wel een vrij complexe taak worden. Kijk eens rond in wat facebook groepen. Hier kan je veel doe-het-zelf ideeën vinden.

 

De tweede tip die je van ons krijgt is om eens op het internet te zoeken naar leuke woonaccessoires. Neem bijvoorbeeld schilderijen, een schilderij kan letterlijk heel je ruimte een andere indruk geven. Een schilderij hoeft natuurlijk niet van een of andere top kunstenaar te zijn. je kan ook prima voor een goedkoop alternatief of een replica gaan. Zoek vooral iets dat je echt leuk vindt. Je moet er immers dagelijks naar kunnen kijken.

 

De derde tip is dat je wat oude spullen uit je huis verwijderd. Een huis kan namelijk al snel enorm vol worden. Dit wil je natuurlijk voorkomen, aangezien er hierdoor geen ruimte meer is voor nieuwe accessoires. Probeer daarom goed om je heen te kijken en wat spullen te vinden die je eigenlijk minder mooi vindt. Je kan dit gat dan weer opvullen met andere producten. Neem eens een kijkje op hoyz voor wat inspiratie.

https://hoyz.nl/
Safinafanclub

Tips voor auto fotografen

  1. Zorg voor goede weersomstandigheden 

De auto zal beter tot zijn recht komen op de foto wanneer het een mooie achtergrond heeft. Het is dus misschien niet de beste timing als je de foto neemt op een grijze en bewolkte dag. Zoek een dag uit waarbij het redelijk onbewolkt is zodat de auto er echt uitspringt. Probeer bijvoorbeeld ook is de foto te nemen tijdens zonsopkomst of zonsondergang. Dit zal voor een waanzinnig effect zorgen! 

 

  1. Zorg voor een goede lens 

Als auto fotograaf draait alles om details. Je probeert immers door jouw foto een auto te verkopen. Voor deze mensen is het belangrijk dat hij/zij gelijk een algemeen beeld krijgt van de auto en in welke staat deze verkeerd. Anders is het voor hen niet de moeite waard om verdere interesse te tonen. Daarom is het gebruiken van een goede lens essentieel voor het maken van de foto’s.  

 

  1. Maak foto’s van het interieur 

Het komt nog te vaak voor dat er geen goede foto’s zijn van het interieur. Dit is een zeer belangrijk aspect van het verkopen van de auto. Dit is immers waar de chauffeur de hele tijd tegen aan kijkt wanneer die aan het rijden is. De potentiële koper moet een positief gevoel krijgen bij de auto waar hij de komende tijd in zal gaan zitten. Dit kan je het beste doen door warme foto’s te maken van het interieur.  

 

  1. Zorg voor een goede achtergrond 

Ideaal zou natuurlijk zijn wanneer er bijvoorbeeld een gave berg op de achtergrond zou staan. In Nederland gaat dit helaas lastig. Maar ook in Nederland zijn er genoeg mooie plekken voor het maken van een goede foto van jouw auto. Kies bijvoorbeeld voor een bos met mooie bomen op de achtergrond bij een auto die wat meer outdoor is. Of ga bijvoorbeeld voor een mooi plekje in de stad bij een wat meer “standaard” auto.  

https://www.occonline.nl/
Safinafanclub

Hoe vind ik een geschikt huisdier

De een heeft er een hekel aan, terwijl de ander het juist heerlijk vindt. Ik heb het hier over thuiskomen in een leeg huis. De een vind de rust van alleen zijn erg fijn, de ander heeft wat gezelschap nodig in huis. Een oplossing voor een leeg huis is het nemen van een huisdier. Toch blijven veel mensen op hetzelfde punt haken: Wat voor huisdier moet ik in godsnaam nemen? In dit artikel vind je allerlei manieren om erachter te komen welk huisdier voor jou geschikt is.

 

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: Hoeveel tijd kan ik aan het huisdier spenderen. Het ene huisdier vraagt namelijk veel meer tijd en aandacht dan het andere huisdier. Laten we ervan uitgaan dat je dagelijks uren de tijd hebt om met het huisdier aan de slag te gaan. In dit geval is de meest geschikte optie de hond. De hond is het meest trouwe huisdier van allemaal, maar vraagt ook met afstand de meeste aandacht. De meeste tijd steek je bij de hond in het uitlaten. Dit moet, afhankelijk van het type hond, vaak drie keer per dag gebeuren. Grotere honden moeten veel meters maken, dus weet dat je hier dan ook wat langer mee bezig bent.

 

Wanneer je wat minder tijd hebt te besteden met je huisdier kan je beter voor een ander soort kiezen. Er zijn talloze voorbeelden van huisdieren waar je minder aandacht aan hoeft te besteden. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan een kat. Een huiskat heeft weinig verzorging nodig. Het enige waar je echt tijd in moet steken is de aandacht en liefde die je in de kat steekt. Het enige wat je hoeft te doen is de kattenbak verschonen. Dit hoeft gelukkig niet dagelijks, dus ben je hier over het algemeen niet heel veel tijd aan kwijt. Wil je nog minder tijd kwijt zijn, kies dan voor een cavia. In een cavia hoef je over het algemeen de minste tijd aan te spenderen. Twijfel je nog steeds? Ga dan eens kijken bij de plaatselijke dierenwinkel. De dierenwinkel Gouda heeft vaak talloze verschillende dieren in huis, neem vooral een kijkje. Daarna kan je zelf altijd de knoop doorhakken of je wel of geen huisdier neemt.

http://bonqers-dierenwinkel.nl

Lees hier alles over mieren

De mier is een klein diertje dat valt onder de insecten. Net als vele andere insecten heeft een mier zes poten en bestaat zijn lichaam uit drie verschillende “bolletjes”, of wel het hoofd, het middenstuk en de kond. Je hebt vele soorten mieren, wel honderden verschillende soorten mieren. Sommige groter dan de ander. Echter, alle mieren hebben een ding gemeen, ze zijn de sterkste dieren op aarden in verhouding tot hun lichaamsgewicht. Een mier kan namelijk meer dan vijftig keer zijn eigen gewicht optillen, dit is erg knap als je kijkt naar hoe klein en breekbaar ze zijn. Een ander dier kan namelijk makkelijk een mier pletten door er op te staan.

Mieren leven in kolonies, sommige in het bos en andere onder een zandvlakte. Als een kolonie mieren al lang op een bepaalde plek woont, kan de kolonie soms een berg boven de grond worden van bijna een meter groot. Mieren werken door de tijd heen samen om kleine takjes, blaadjes, zaadjes en al die dingen te verzamelen om hun kolonie nog groter en steviger te maken. De berg die ze dan creëren heet een mieren hoop. Naast dat een kolonie soms een groot deel boven de grond heeft, heeft de kolonie vaak ook nog een meterslange gangen doolhof onder de grond. Soms zie je twee of meerdere mieren hopen in dezelfde omgeving, vaak zijn deze dan van dezelfde kolonie en verbonden met meerdere tunnels en gangen onder de grond door. Af en toe zie je ook een lijn mieren boven de grond lopen, die heet een mieren snelweg. Een mier gaat amper van de mieren snelweg af, tenzij de mier opzoek is naar voedsel.

In een kolonie hebben alle mieren een taak, deze is vanaf hun geboorte al bekend. De grootste en sterkste mieren zijn wachters, deze mieren zie je vaak buiten de kolonie om de omgeving te bewaren en om andere mieren te waarschuwen. Daarnaast heb je de normale vrouwtjes mieren, deze zijn wat kleiner dan de wachters en helpen met het bouwen van het nest, voorzien de kolonie van eten en verzorgen de larven. De larven worden allemaal gebaard door de koningin, deze zit diep onder de grond in een van de hollen aan het einde van een lange gang. De koningin legt soms wel duizenden eitjes tegelijk. Als laatste heb je nog alle mannetjes mieren. De mannetjes mieren worden geboren met vleugels en vliegen het nest uit wanneer ze oud genoeg zijn, dan gaan ze opzoek naar aan koningin om mee te paren.  

Meer weten? Ga naar mierenhuis.nl

Safinafanclub

Insectenhotel een leuk cadeau

Vind jij het ook altijd zo lastig om een leuk cadeau voor iemands verjaardag te vinden? Je bent niet de enige! Heel veel mensen vinden het lastig om een leuk cadeau te bedenken voor de jarige. Ze willen graag iets origineels geven. Iets waar de ontvanger blij mee zal zijn en waarvan hij of zij een tijd lang kan genieten. Maar dat makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak beland je uiteindelijk weer bij de dranken voor de man en bij de bloemen voor de vrouw. Toch zijn er cadeau’s waar je vaak niet aan denkt, maar die echt heel leuk zijn om te geven en om te krijgen.

Het insectenhotel

We hebben het over een insectenhotel. Dit schrikt in eerste instantie wellicht wat af. Want ja, de meeeste mensen zijn niet zo dol op insecten. Maar toch, een insecten hotel is echt heel erg leuk. Het is een cadeau dat niet alleen geschikt is voor mannen, maar ook voor vrouwen. Zelfs kinderen kunnen het interessant vinden en het bovendien heel leerzaam. Zoals een vogel een vogelhuisje heeft, zo heeft een insect zijn eigen insectenhuisje. Voor bijen zijn er bijvoorbeeld speciale bijenkastjes, voor vlinders zijn er vlinderhuisjes te koop en er zijn ook huisjes te koop die lieveheersbeestjes aantrekken. In een insectenhotel zijn de mogelijkheden voor verschillende insecten gecombineerd. Meestal zit er een gedeelte in dat de bijen aanspreekt, een gedeelte speciaal voor lieveheersbeestjes en eentje voor vlinders.

Het huisje hang je op op een rustig plekje in je tuin. Een plekje waar het warm is en waar het dier niet al te veel last van regeninslag heeft. Vervolgens moet je wachten totdat de eerste gasten zich aanmelden. Meestal duurt dat niet zo lang. De holle buisjes zijn geschikt voor bijen. Je zult zien dat ze erop af komen en erin gaan zitten. Op een gegevens moment kruipen ze achterste voren in het buisje en zullen ze eitjes leggen. Als ze dat hebben gedaan maken ze het buisje dicht. Het nageslacht komt pas volgend jaar tot leven. Dan zullen ze het gemetselde muurtje uit het buisje weg eten en zijn zij weer aan de beurt om voor nageslacht te zorgen.

Het is heel leuk om te zien wat insecten zoal doen. We ontvingen al veel leuke reacties van klanten die heel enthousiast waren over dit nestkastje voor insecten.

123hondenrassen helpt je bij het kopen van hondenartikelen

Wist je dat..

Honderden mensen op zoek zijn naar een hondenfietskar, maar vinden het moeilijk om door de tientallen verschillende merken een keuze te maken? Het kan ook lastig zijn om een dergelijk product te kiezen. Je koopt ten slotte niet elke dag een hondenfietskar. Ik van 123hondenrassen.nl heb daar wel erg veel ervaring mee en help je dan ook graag bij het kiezen van een hondenfietskar die precies bij jouw wensen aansluiten.

Hondenfietskar met vering

Ben je iemand met weinig geld? Kies dan voor een hondenfietskar voor weinig geld. Heb je juist wat meer geld om uit te geven, rond de €150, en zoek je naar iets meer luxe? Dan kun je bijvoorbeeld voor een hondenfietskar met vering kiezen. Een fietskar met vering is comfortabeler in gebruik dan eentje met geen of een stugge veer. Er zijn meerdere elementen die bepalen of een hondenfietskar goed veert. Denk aan de mate waarin banden meeveren, hoe groot en flexibel de veer in de kar is en hoe groot de band is. Al deze elementen bij elkaar bepalen de mate van comfort.

Hondenfietskar voor kleine honden

Ik kom ook geregeld klanten tegen die juist op zoek zijn naar een hondenfietskar die iets kleiner van stuk is. Vaak zijn dit eigenaren van 2 of 3 kleine hondjes. Wist je dat veel hondenfietskarren niet geschikt zijn om een kleine hond te vervoeren? En wist je dat sommige hondenfietskarren juist gemaakt zijn voor kleine honden? Nou, in het artikel fietskar voor kleine honden vind je de fietskarren die het beste passen bij eigenaren met een klein hondje. Ben je al nieuwsgierig? En wil je graag meer lezen over hondenfietskarren? Je bent van harte welkom op mijn website. De koffie staat virtueel voor je klaar!

123hondenrassen.nl

https://123hondenrassen.nl/
Safinafanclub

Dierenarts in Veldhoven

Je wilt dat jouw huisdier altijd optimaal gezond is en een lang, gelukkig leven leidt. Je wilt dan ook zoveel mogelijk problemen voorkomen en jouw dier de optimale zorg geven. Merk je dat jouw huisdier wat minder fit begint te worden? Dan kun je het best even langsgaan bij een dierenarts. De prioriteiten liggen namelijk op het vlak van hoogwaardige preventieve zorg in combinatie met curatieve zorg. Woon je in Veldhoven? Dan wil je kunnen vertrouwen op een professionele dierenartsenpraktijk in de buurt van Veldhoven. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven word je perfect geholpen en weet je zeker dat jouw diertje weer snel gezond is

De beste dierenarts van Veldhoven

Voor spoedgevallen kunt u altijd terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Ze zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende hulp voor jouw huisdier. Dat is een voordeel van Dierenziekenhuis Eindhoven, omdat je bij deze kliniek ook bij spoedgevallen terecht kunt. Voor elke huisdiereigenaar is het een aangename gedachte om te weten dat je altijd goed geholpen wordt, zeker in een noodgeval. Daarnaast hebben ze ruime reguliere openingstijden, waardoor je ook na kantooruren en in het weekend bij de kliniek terecht kan. De dierenartsen uit Veldhoven staan altijd voor jou klaar.

De beste zorg voor je huisdier in Veldhoven

Of het nou gaat om honden, katten of knaagdieren. De dierenartsen in Veldhoven weten dat een gezond huisdier een blij huisdier is. Dierenziekenhuis Eindhoven behandelt alle gezelschapsdieren en andere dieren zoals reptielen en gevogelte. Deze dierenkliniek is vanuit Veldhoven goed bereikbaar en heeft brede openingstijden. Zij zorgen ervoor dat jouw huisdier de verzorging krijgt die hij nodig heeft. Dit doen ze met een breed dienstenaanbod en expertise, zoals echoscopie, dermatologie, inentingen en nog veel meer. Daarnaast bieden ze externe diensten aan, zoals gedragstherapie. Het is dus het complete dierenziekenhuis voor jouw dier.

Voordelen van een dierenarts bij Veldhoven

Soms merk je pas in het weekend dat je een bepaalde verzorgingsproduct voor jouw huisdier nodig hebt. Dan kun je bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht, omdat zij ook op zaterdag geopend zijn. Daarnaast zijn er 24 uur per dag dierenartsen beschikbaar bij noodgevallen. Daarom kun je op de website, alvorens je bezoek bij de dierenarts, bekijken welke tarieven er gehanteerd worden bij onze dierenartsenpraktijk.

Een vakkundige en betrouwbare dierenarts

Huisdieren zijn net zo waardevol als een familielid. Een huisdier is niet zomaar een dier, het is een belangrijk iemand in je leven. Bij de dierenkliniek bij Veldhoven kun je ervan uitgaan dat je betrouwbaar en vakkundig geholpen wordt met jouw huisdier. Iedere dierenarts weet hoe belangrijk een huisdier voor jou is.

Ben jij dus opzoek naar een dierenarts in Veldhoven? Kijk dan eens bij Dierenziekenhuis Eindhoven.

https://www.dierenziekenhuiseindhoven.nl/dierenarts-veldhoven/

Geboortekaartjes met dieren printjes

Ontdek de leukste dieren uit de dierentuin op je geboortekaartje

Trends komen en gaat wat altijd blijft is de leukigheid en schattigheid van dieren. We hebben allemaal wel een favoriete dier uit de dierentuin. De aap, de leeuw, de beer, de giraffe of toch de uil? Wat het ook, dieren maken ons blij. Als volwassenen al , maar nog veel meer als kind. Daarom zijn geboortekaartjes met dieren printjes toch wel de leukste die er zijn. Bij Kaartcollectie.nl merken we dat hier ook altijd vraag naar is bij ouders. Daarom vinden we het belangrijk dat we deze kaartjes altijd op voorraad hebben in de meest uiteenlopende papier soorten, kleuren en stijlen.

We zetten wat populaire dieren even op een rij

Aan diertjes geen gebrek bij Kaartcollectie.nl. Van uiltjes tot hertjes, girafjes en beertjes, we hebben het allemaal! De trend die we laatste tijd zien is dat vooral geboortekaartjes met een uiltje erg in trek zijn. Daarom vind je van deze kaartjes veel aanbod in onze webshop. Dank aan varianten met een 2-luik kaartje, een 3 luik-kaartjes, kaartjes met een uitsnede en nog veel meer.

Andere populaire dieren zijn girafjes, olifanten, walvis en de beer. Opvalland aan ons assortiment zijn de prachtige illustraties die gebruikt zijn voor de kaartjes. Het valt direct op en je wordt er zo blij van :-)! Aan alles is gedacht, zoals de juiste lettertype, de juiste kleuren en de juiste prints. Ben je wellicht nieuwsgierig hoe zo’n kaartje nou echt is in je hand? Bestel dan een proefdruk voor slechts €1,- per kaartje. Zet je bestelling uiteindelijk toch door, dan worden deze kosten in mindering gebracht bij je uiteindelijke bestelling.

Tip #1: bestel je enveloppen vooraf bij je geboortekaartjes

Bij Kaartcollectie.nl denken we altijd in oplossingen. Eén van de grote voordelen van onze webshop is dat wij beschikken over een eigen drukkerij met een toegewijd team van medewerkers die veel verstand hebben van wenskaarten, drukwerk en afwerkmogelijkheden. Een van de mogelijkheden die wij bieden is dat je bij de bestelling de enveloppen vooraf al geleverd kunt krijgen. Handig, want dan kun je de adressen alvast erop zetten zodat je de geboortekaartjes direct kunt versturen. Wil je liever het adres op een nette manier op de envelop zetten? Gebruik dan onze handige adresetiketten voor geboortekaarten ( ook te bestellen in onze webshop ).

Tip #2: bestel sluitzegels bij je geboortekaartjes

Goed. Je hebt je kaartjes én je enveloppen binnen. Nu het moment dus om ze in de envelop te doen en te versturen. Ben je van plan om veel kaartjes te versturen, bestel dan zeker onze handige sluitzegels bij je bestelling. Deze sluitzegels verkopen we in de leukste printjes, motiefjes en onderwerpen. Dus je kunt je kaartje helemaal eigen maken en de sluitzegel voor je geboortekaartje bestellen dat het beste past bij de wenskaart. Overigens bieden we ook sluitzegels speciaal voor trouwkaarten aan in onze webshop.

Ken jij de nieuwste letterpress kaartjes al?

Letterpress is een oude druktechniek wat de laatste tijd weer helemaal in opmars is. Letterpress geboortekaartjes kun je niet zomaar maken, het vereist een speciale drukmachine waarbij door drukkracht letters en afbeeldingen in het papier worden gedrukt. Zo krijg je verschil in diepte (reliëf) en dat is best stijlvol. Eigenlijk ga je een beetje terug in de tijd, want zo gingen de eerste drukmachines ook te werk. Een stukje nostalgie dus!

Gratis verzending trouwkaarten en geboortekaarten bij Kaartcollectie!

Bezoek Kaartcollectie.nl en snuffel rond door ons aanbod wenskaartjes uit de mooiste collecties van Belarto en Buromac. Bestel online en profiteer van gratis verzending. Een drukproef kun je altijd per mail of telefonisch aanvragen, of je komt langs op onze vestiging in Enschede. We denken graag met je mee en hopen je te kunnen helpen met iedere type wenskaart.

https://www.kaartcollectie.nl/