Safinafanclub

Een fototaart van marsepein bestellen voor de jarige

Een fototaart is een waar kunststukje en dat is voor een groot gedeelte te danken aan marsepein. Wie wel eens zo’n taart heeft gehad, weet dat dit zowel een bijzondere als een ‘normale’ taart is. De taart is bijzonder omdat er een prachtige foto op verwerkt is, maar normaal omdat de taart, inclusief foto, eetbaar is. Dit kan omdat marsepein een geschikt voedingsmiddel is om op te printen. Een afbeelding die je hebt, kan in hoge kwaliteit op een plak marsepein worden aangebracht. Dit is zonder twijfel de smakelijkste manier om voor een echte verrassing te zorgen. Het mooie is: in een gezelschap profiteert iedereen van zo’n heerlijke taart.

Een fototaart is in alle soorten en maten leverbaar

Hoewel marsepein in de basis het uitgangspunt vormt voor een fototaart, betekent dit niet dat de gehele taart van marsepein moet zijn gemaakt. De foto kan namelijk op de taart worden aangebracht en dit betekent dat je voor de taart zelf kunt kiezen voor een andere soort. Slagroom, mokka, chocolade, chipolata: je kunt kiezen wat je het lekkerst vindt, of natuurlijk meerdere taarten bestellen, al dan niet voorzien van een afbeelding. Een fototaart is niet alleen geschikt voor verjaardagen, maar eigenlijk bij alle feestelijke gelegenheden. Privé en zakelijk, want ook op een bedrijfsfeest doet zo’n taart het goed.

Eenvoudig en snel online een taart bestellen

Wil jij zo’n fraaie taart bestellen die voorzien is van een foto? Dat kan zeer eenvoudig. Je hoeft er de deur niet voor uit, want het kan ‘gewoon’ online. Onder andere Toptaarten.nl is specialist op het gebied van fototaarten. Hier kun je vrijwel elke soort taart bestellen en laten voorzien van een foto. Ook bij spoed kun je hier terecht, want vandaag je taart bestellen, betekent dat je hem morgen al in huis hebt. Ambachtelijk bereid en dagvers.