Eindelijk jouw feest mogen vieren! Lees de tips!

Feest vieren is nog nooit zo bijzonder geweest dan nu. Eindelijk na al die maanden ‘droog’ staan, mogen/kunnen we zachtjes aan weer steeds meer. Je hebt misschien allang uitgekeken naar de dag dat je eindelijk je bruiloftsfeest groots kan vieren, een jubileumfeestje die je nog tegoed had of gewoon een verjaardag mag organiseren. Al met al een reden om eens te bedenken hoe je dat groots kan doen… Hierbij 5 originele tips voor een heerlijk feest waarop gedanst mag worden!

Een DJ met saxofonist

Een heerlijke combinatie en net weer even anders dan alleen met een DJ: een dansfeest waarbij de DJ en de saxofonist elkaar afwisselen of aanvullen. Grandioos voor eigenlijk iedere reden waarom je dit feest organiseert. Een DJ huren met saxofonist hoeft niet moeilijk te zijn, want die combinatie is hier en daar gewoon in enen te boeken. Ook wel zo slim, want dan weet je zeker dat ze op elkaar ingespeeld zijn!

Een DJ-podium in een Volkswagenbusje!

Hoeveel sfeer wil je op je buitenfeest? Maak het al helemaal top door een Volkswagenbusje te huren waar een DJ-podium inzit. Jouw DJ draait vanuit de bus en kan een swingend feest neerzetten. Je kunt een Volkswagenbusje met DJ-podium huren met de DJ erbij of met een artiest.

Verlichte dansvloer

Heerlijk dansen op de beste hits is leuk, nog leuker wordt het als je een echte dansvloer hebt en deze dus ook verlicht is. Net weer meer sfeer, zullen we maar zeggen. Je kunt ze huren in allerlei uitvoeringen, in verschillende prijsklassen. En onder bepaalde voorwaarden zijn er dansvloeren die ook buiten gebruikt kunnen worden.

Zorg voor laaghangende nevel…

Het echte discogevoel heb je met bovenstaande tips al aardig te pakken. Maar het kan nog beter. Wat dacht je van apparatuur waarmee je nevel kunt uitstoten? Droogijs kopen kan simpel online.

Silent disco

Zin in een dansfeest en lekker grandioos uitpakken, maar woon je nu eenmaal in een dichtbevolkt gebied? Niet getreurd. Kies dan gewoon voor een silent disco! Omdat de muziek gewoon door je koptelefoon komt, heeft niemand er last van. Maar je kunt wel heerlijk met elkaar dansen!

Safinafanclub

De privé sauna in Twente afhuren

Ben je ook toe aan een beetje ontspanning? Dan is het bezoeken van de rustgevende privé sauna in Twente zeker iets voor jou! Het hebben van ontspanning is voor iedereen heel erg goed en daarom kan het brengen van een bezoekje aan de privé sauna in Twente ook zeker geen kwaad en is het een zeer goede beslissing om te nemen. Je kunt hier namelijk helemaal zelf bepalen met wie je gebruik maat van de sauna. Misschien vind je het wel lekker om hier helemaal alleen naar toe te gaan, maar je kunt ook kiezen om hier samen met je partner, je kinderen of een groep vrienden heen te gaan. Het is niet alleen een privé sauna in Twente waar je gebruik van mag maken, want de gehele wellness hieromheen is helemaal voor jou (en je gewenste vrienden/familie/partner) alleen. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van de sauna zelf, het bubbelbad (jacuzzi) en een infraroodsauna, welke weer zeer goed is voor de doorbloeding in je lichaam en je spieren. 

Wat is er beschikbaar?

Alles wat er beschikbaar is omtrent de privé sauna in Twente is geschikt voor een maximaal aantal personen van 6. Er zit een massagestoel bij, waar je lekker gemasseerd kunt worden door middel van de techniek die in de stoel zit verwerkt. Je kunt deze zelf helemaal instellen, zodat het goed aansluit bij de stevigheid van een massage die jij wenst. Daarnaast zijn er 4 ligstoelen beschikbaar en zijn er 2 warme douches en 1 koude douche waar je jezelf lekker kunt afkoelen of weer kunt opwarmen en kunt wassen. Ook zijn er kleedruimtes beschikbaar, waarvan er 2 af te sluiten zijn en 1 algemeen is. 

Zitgedeelte

Ook kan je in de privé sauna in Twente gebruik maken van de warmte lamp die hier beschikbaar wordt gesteld aan de gasten en is er een zitgedeelte voor 6 personen, waar je gezellig met elkaar kunt zitten, maar waar je uiteraard ook kunt ontspannen. Ook is er een koelkast aanwezig.

 

Een podium laten bouwen met kwalitatieve onderdelen

In Dordrecht vindt u de specialist Podiumbouw Drechtsteden, hét bedrijf dat u nodig heeft om een kwalitatief en uniek podium te laten bouwen voor uw evenement. Hier hebben de experts jarenlange ervaring opgebouwd met het bouwen van podia. Tevens vindt u hier diverse delen die u voor uw podium kunt huren. Of u nu een klein podium nodig heeft voor een vrijmarkt in een straat of een groot podium voor een festival op een grasveld, dit bedrijf is u altijd graag van dienst. U laat door hun specialisten snel uw podium bouwen, maar ook snel weer afbreken, zodat er kosten worden bespaard voor onder meer de huur van het terrein en het podium zelf. Dat werkt wel zo efficiënt! Bovendien rekent u altijd op hoge kwaliteit van de delen die u hier voor uw podium kunt huren.

De mogelijkheden die dit bedrijf u biedt

Wilt u binnenkort uw geboekte artiesten laten stralen op een professioneel podium? Dan schakelt u het best de specialist Podiumbouw Drechtsteden in Dordrecht in om een podium te huren, te laten bouwen en de nodige delen en accessoires te regelen. U profiteert hier van de uitgebreide expertise in de bouw van allerlei soorten podia. Van standaard rechthoekige of ronde podia tot complete constructies met overkapping, alles is mogelijk! Hier huurt u bijvoorbeeld ook de speciale podiumwagens van dit bedrijf, die heel gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Door de uitstekende mobiliteit van dit podium is een kortdurend evenement snel op- en afgebouwd. Vraag naar de mogelijkheden om dit podium in te zetten voor uw evenement!

Maak uw evenement memorabel

De opties voor het bouwen van een podium en het huren van bijbehorende delen zijn bij Podiumbouw Drechtsteden in Dordrecht zeer uiteenlopend. Dat maakt het dan ook het ideale bedrijf om in te schakelen voor uw evenement, zodat uw bezoekers graag de volgende keer weer naar uw feest terugkomen. Neem contact op met de experts van Podiumbouw Drechtsteden en geef uw wensen door!