Verzekerd van iets unieks met een fairtrade geschenk

Iets unieks en fairtrade, daar ben je bij Embrace the World van verzekerd. In deze winkel, die is opgericht door twee mensen met een passie voor geschiedenis, het leven, duurzaamheid en fairtrade producten, vind je authentieke en handgemaakte producten die afkomstig zijn vanuit de gehele wereld. Wanneer je iets bestelt bij deze winkel ben je verzekerd van een fairtrade geschenk dat origineel is. Zo hoef je dus niet langer bang te zijn dat er iemand is die hetzelfde cadeau geeft. Daarnaast ben je ook verzekerd van een blije ontvanger. Zo zijn er steeds meer mensen die het belang van fairtrade en duurzaamheid in gaan zien, iets waarvoor de bezitters van de speciale winkel ontzettend dankbaar zijn.

Een geschikte productcategorie voor ieder persoon

Iedere persoon is verschillend en uniek. Zo zul je ook je fairtrade geschenk uitkiezen aan de hand van de interesses, persoonlijkheid en hobby’s van de ontvanger van het cadeau. De webwinkel van Embrace the World speelt hier prettig op in. Zo zijn er verschillende productcategorieën gemaakt waardoor je snel en simpel een geschikt presentje vindt voor ieder type persoon. Voor de mensen die graag buiten zijn, zijn er bijvoorbeeld diverse mooie tuinartikelen beschikbaar. Ook vind je er fairtrade dierenbeeldjes voor de echte dierenliefhebbers en tassen voor de avonturiers. Kortom, de keuze is reuze voor zowel jezelf als een ander.

Kies voor iets lekkers

Heb je het perfecte fairtrade geschenk gevonden maar wil je er graag ook nog iets lekkers bij doen? Ook dit is mogelijk. Zo worden er in de webshop tevens diverse smaken hakhoning verkocht zoals eucalyptus en sinaasappel. Hakhoning is een authentieke lekkernij die zijn oorsprong vindt in Frankrijk. Met honing die afkomstig is van lokale imkers en verse kruiden is de eeuwenoude lekkernij tevens honderd procent natuurlijk. Daarnaast kan het zowel los gegeten worden, maar kun je er ook smakelijke thee van maken. Een natuurlijk lekker extraatje dus!

Waarom bedrukte opbouwbare tasjes perfect zijn voor meer zichtbaarheid

Plastic troep en tasjes afval

We weten het allemaal: we moeten van al het afval af. Als je in Nederland een beetje om je heen kijkt valt het je waarschijnlijk ook op wat een zwerfvuil er overal op straat ligt. Het is onvoorstelbaar en als er wat ligt is er uit onderzoek gebleken zijn mensen er sneller toe geneigd om hun troep er dan maar bij te gooien. In plaats van even naar een prullenbak te lopen of mee naar huis te nemen en daar weg te gooien. Het is dus zaak er voor te zorgen dat alles schoon blijft. Gelukkig is er vanuit de overheid beslist dat er vanaf 2016 geen plastic tasjes zomaar weggegeven meer mogen worden, dat scheelt al iets. Want als iemand er voor betaald heeft zijn ze eerder geneigd niet zomaar weg te gooien. De plastic tas heeft iets van waarde gekregen dus doe je er vaker mee.

Bedrukte tasjes als oplossing van een probleem

Iedereen is dol op opvouwbare tasjes want er past best een hoop in en je kunt ze makkelijk even meenemen. Als ze opgevouwen zijn passen ze met gemak in je jaszak, zodat je niet de hele tijd met een tas hoeft te zeulen. Je weet soms niet van te voren of je hem nodig gaat hebben en deze past gewoon in je jaszak en is dan altijd bij de hand. In mijn auto liggen er altijd een paar voor het geval dat. En een paar extra in je handtas, want je weet maar nooit.

Relatiegeschenk of klein cadeautje

Dit is een voorwerp wat werkelijk iedereen wel eens nodig heeft. Alle leeftijden van kind tot ouderen, dus je doet er altijd wel iemand een plezier mee. En je doet er ook nog een goede daad mee want het vermindert de afvalberg. Je gebruikt hem immers meerdere keren, zo niet jaren. En als ze een keer vies worden is dat geen probleem want dan gooi je ze gewoon in de wasmachine. Een prima geschenk dus.

Waarom bedrukte opvouwbare tasjes perfect zijn voor meer zichtbaarheid

Als je er voor zorgt dat een opvouwbaar tasje leuk bedrukt is met jouw bedrijfsnaam erop dan zorgt dat automatisch voor reclame en dat je gevonden wordt. Het is natuurlijk ook gewoon een reclamemiddel. Maar een duurzame manier van reclame maken. Je kunt ook nog kiezen uit verschillende materialen, natuurlijke of synthetische en verschillende modellen. En als je helemaal goed bezig wilt zijn, kun je kiezen voor een natuurlijke stof zoals katoen.

Zelf zijn we erg fan van de opvouwbare tasjes van Promo2000. Deze zijn van goede kwaliteit, maar toch zeer betaalbaar. Er is gelukkig genoeg te kiezen op het internet, dus kijk gerust even rond.