Gezellige speeddate avonden in Den Haag

Vind wellicht jouw perfecte partner met speeddaten in Den Haag! Onze speeddate avonden zijn altijd erg gezellig. Aan het begin van de avond zijn de meeste mensen best een beetje zenuwachtig. De professionele host of hostess die de speeddate avond verzorgt brengt er snel een ontspannen sfeer in en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Want we snappen dat je best een beetje zenuwachtig bent als de avond begint, maar speeddaten is vooral gewoon erg leuk!

Wij laten je kennis maken met minimaal 15 vrijgezellen. Door middel van korte gesprekjes van rond de vier minuten leer jij de andere vrijgezellen kennen. Loopt je date even niet lekker, klap je dicht of kan je geen leuke vragen meer bedenken? De host of hostess staat klaar om je weer op de goede weg te helpen.

Op de speeddate kaart die je van ons krijgt zet je na elke date een vinkje bij ‘ja’ of ‘nee’. Vanzelfsprekend vul je ‘ja’ in als je de date leuk vond en zet je je vinkje bij ‘nee’ neer als deze date het niet voor jou was. Er rolt een match uit wanneer jouw date en jij allebei positief over elkaar waren. Wij brengen jou per email op de hoogte van jouw match(es), met daarbij de contactgegevens zodat je zelf contact op kan nemen met jouw match(es).

Ga in je eentje of samen met een vriend of vriendin naar een event

Vergroot jouw kansen in de liefde en schrijf je in voor een speeddate event in Den Haag, er staan verschillende events gepland, waaronder eentje op 30 maart.

Is de drempel om in je eentje deel te nemen aan een speeddate event nog net even te hoog voor jou? Schrijf je gewoon samen met een vriend of vriendin in! Gezellig samen op zoek naar liefde, je staat er dan niet alleen voor. En als de avond voorbij is kan je leuk napraten over het verloop van de avond met je vriend of vriendin, jullie hebben immers dezelfde mensen ontmoet.