Safinafanclub

Autoflower zaden online

WSE is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in autoflower zaden van hoge kwaliteit. Een voorbeeld is Critical: een kruising van Big Bud, Lowryder, Skunk en een ruderalis. Deze plant groeit snel, is compact en levert veel opbrengst. De bloeiperiode is verhoudingsgewijs aan de lange kant, 63 tot 70 dagen, maar iets meer wachttijd is in dit geval absoluut de moeite waard. In die 10 tot 11 weken vraagt Critical nauwelijks om aandacht. Een beetje licht en een beetje zon zijn voldoende. De plant wordt niet zo groot. Ga uit van 60 tot 80 cm. De open structuur zorgt voor het snelle groeiproces. Zo tegen het eind van de kweekperiode geeft deze plant een heerlijke geur af die doet denken aan zoete kruiden en hout.

Twee andere voorbeelden van hoogwaardige gefeminiseerde zaden zijn: Gelato en Zkittlez. Uit een Gelato zaadje groeit een mooie plant met een hoog THC-gehalte: 25%. De plant is samengesteld uit 60% indica en 40% sativa. De plant kun je binnen en buiten houden. De smaak is Citrusachtig zoet. Zkittlez bestaat voor 80% uit indica en 20% uit sativa. Deze soort laat zich eenvoudig kweken. Je zult zien dat de kleurrijke plant veel zijtakken krijgt. De bloeiperiode beslaat slechts 8 weken. De oogst heeft hier echter niet onder te lijden. Binnen kwekers kunnen rekenen op 500 tot 700 gram per m2. Buiten kwekers raden we aan te mikken op een oogst eind september / begin oktober. Ga uit van 600 gram/m2. Zkittlez is krachtig met gemiddeld 20% tot 24% THC. Het effect van de plant is kalmerend en ontspannend. Tegelijkertijd leert de ervaring dat je er vrolijk en optimistisch van wordt.

We sluiten af met een leuk weetje over hennep. Tegenwoordig wordt weed in de medische wereld ingezet om bijvoorbeeld zenuwpijn en spierkrampen te verminderen of misselijkheid tegen te gaan. Duizenden jaren geleden deden Hindoes in India en Nepal dit ook al. De naam was toen ganjika. Zelf ervaren? Bij Weed Seeds Express kun je kwalitatieve wie tzaadjes kopen goedkoop en online!

https://weedseedsexpress.com/nl

Beginnersgids voor het smeden van een Japans Katana zwaard: compleet stappenplan

Er wordt niet geruzied over de schoonheid en de verering van een handgemaakte Katana. Hun elegante en specifieke ontwerp is overgoten in films en literatuur. Berucht om de mogelijkheid om een vijand in één klap neer te halen, zijn de Katana zwaarden een van de meest gewilde historische wapens ter wereld. Katana’s, ook wel samoerai-zwaarden genoemd, worden traditioneel met de hand gemaakt.

Traditionele manier van smeden in Japan

Japanse smidsmeden maakten met fijne precisie metaal in een hete smederij om gevechtsklare zwaarden te maken. Katana-liefhebbers hebben het eeuwenoude smidsproces in stand gehouden tegen de achtergrond van de technologische vooruitgang in de metallurgie. Het maken van deze zwaarden is niet eenvoudig, maar met een beetje begeleiding kan elke beginnende ambachtsman een eigen Katana maken.

Laten we snel beginnen, stap 1:

Als je je smederij hebt voorbereid, neem dan een lang stuk staal en verwarm het. Als je net begint, wil je beginnen met een tanto maatstaafje van AISI 1050 staal. Dit zal een Katana van messengrootte opleveren. Als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je een gebruikelijke Katana proberen. Nog niet alle apparatuur bij de hand? Kijk hier voor een compleet aanbod met smeed producten!

Stap 2

Verwarm je staaf staal tot hij oranje en rood gloeit. De warmte zal het staal zacht genoeg maken om het neer te slaan. Overkoken van je metalen staaf kan je werk verpesten. U weet dat het te heet wordt als de bar geel of wit brandt. Als je vonken ziet, zijn dat stukjes staal die worden weggebrand.

Stap 3

Maak uw stuk metaal plat door het aan één kant te hameren. Vervolgens zul je de punt van je Katana willen maken. Om dit te doen, verwarm je de kant van de staaf waar je de punt wilt hebben. Als het eenmaal grondig is opgewarmd in de smederij, hamer je een diagonaal stuk af.

De diagonaal moet een puntige punt vormen op je stalen staaf. Neem daarna de stang en leg deze op de rand met de punt in de richting van het plafond. Hamer de punt naar beneden tot hij stevig op de ruggengraat van de stang staat. Hierdoor ontstaat een scherpe rand en wordt de nerf van het staal gericht. Ga door met het platdrukken van het blad aan beide zijden tot het metaal dun wordt.

Stap 4

Tegenover de punt staat de kling. De Katana tang is de onderkant van het lemmet dat is gevormd met een houdgreep. Een samoerai-zwaardstang moet een derde van het hele lemmet zijn. Creëer je tang door het uiteinde van je zwaard aan beide kanten naar beneden te vijlen. Je zult de onderkant willen vijlen tot het een vorm heeft die lijkt op een “V”. Je wilt niet dat de bodem een scherpe punt heeft, maar gewoon een vorm die gemakkelijk te modelleren is om een greep te krijgen is voldoende.

Na het vijlen van uw tang, dompel uw lemmet onder in vermiculiet voor acht uur. Vermiculiet is een zaagstofachtig materiaal dat populair is onder smeden voor het koelen van metaal. De naam komt van het uiterlijk van het materiaal dat op vermicellipasta lijkt. Zodra uw mes met succes is afgekoeld, kunt u beginnen met het coaten van uw Katana met klei. De klei die gebruikt wordt om samoerai-zwaarden te coaten is een mengsel van rode aardewerkklei, natriumhydroxide en wat water.

 

Dit wordt vermalen en geschilderd op vijftig procent van het bladoppervlak. Breng een laag van niet meer dan twee millimeter aan en zorg ervoor dat er geen luchtbellen of deuken in de klei komen. Eenmaal gecoat, verwarm je het blad tot het zwaard een lage rode gloed heeft. Zorg ervoor dat je de Katana niet oververhit raakt bij deze stap. Als je moeite hebt om de rode gloed te zien, dim dan de lichten of gebruik een donkere emmer.

Door de kleilaag kan het lemmet op twee verschillende snelheden verder worden afgekoeld. Het onbeklede deel zal sneller afkoelen waardoor het moeilijker wordt. Het proces wordt martensiet genoemd en gebeurt wanneer staal, dat gemaakt is van ijzer en koolstof, snel van temperatuur verandert. Martensiet is hoe Katana’s hun curve krijgen. Herhaal het proces om een nog gemenere curve op je zwaard te krijgen.

Gebruik een hard stuk materiaal om de overgebleven klei af te schrapen. Als dat klaar is, moet je je handgemaakte Katana polijsten. Het is bekend dat traditionele Japanse zwaardmakende leerlingen tot tien jaar trainen voordat ze echt samoerai-zwaarden kunnen polijsten. Het rituele proces omvat speciale Japanse stenen die variëren in korreligheid. Met water gebruikt men deze stenen tegen het lemmet om het te reinigen van onvolkomenheden. Beginnend met de minst korrelige stenen en werkend tot aan de korreligheid, kan het Japanse Katana polijsten terugbrekend werk zijn. Hoewel, niets dat iets waard is, was gemakkelijk. Begin uw handgemaakte zwaard collectie door het creëren van uw eigen Japanse samoerai zwaard.

http://123smeden.nl

Horoscoop Boogschutter 2020

Overzicht Horoscoop Boogschutter 2020

Carrière en geld

Met alle vurige activiteiten in de hemel, belooft dit jaar groot succes en nieuwe kansen. Dit is een geweldig jaar voor het bedenken van creatieve nieuwe ideeën die kunnen leiden tot zakelijk succes. Als u werkt in media, PR, reclame, verkoop, technologie, software, engineering, dan wordt dit een bijzonder goed jaar voor u. Dit is een tijd om jezelf naar buiten te duwen, te netwerken en contact te leggen met zoveel mogelijk verschillende mensen. U kunt publieke erkenning voor uw inspanningen krijgen, evenals aanzienlijke financiële voordelen. Je staat dit jaar in de schijnwerpers Boogschutter.

Met al deze opwinding gaande, kun je in verleiding komen om meer te doen dan je kunt kauwen. Houd in gedachten dat het zo veel gemakkelijker is om ergens in te komen dan eruit te komen. Liever te weinig doen en jezelf de ademruimte laten in plaats van je te veel te committeren en jezelf gefrustreerd en gefrustreerd te vinden.

Gebruik uw intuïtie wanneer u in contact bent met andere mensen. Niet alle werken zullen in uw belang zijn. Probeer je persoonlijke en je professionele leven gescheiden te houden en houd een papieren spoor van belangrijke vergaderingen en gesprekken. Zolang je je rug beschermt, zul je niet blind worden gemaakt door iemand die misschien eerlijk en boven tafel is verschenen, maar misschien jaloers is op je succes of je vaardigheden.

Financieel gezien lijkt dit een heel goed jaar voor je. Er komt geld binnen en je zult positieve resultaten zien van al je harde werk. Wees alleen voorzichtig met wie u zaken doet, want u bent kwetsbaar voor mensen die misbruik van u maken. Als u dat kunt, kunt u uw financiën aanzienlijk verhogen.

Uw beste tijden voor zakelijke en professionele activiteiten zijn van 11 februari tot 20 maart en van 9 augustus tot 25 september.

Een belangrijke tijd voor zakelijke en professionele beslissingen is tussen 27 juli en 16 september.

Relaties

Je zult dit jaar populair en in trek zijn. Er is een opwinding om je heen tijdens Horscoop Steenbok in Horoscoop Waterman die over gaat in Horoscoop Vissen en nieuwe mensen zullen naar je toe getrokken worden. Je bent stralend, magnetisch en je hebt levendigheid en energie.

Met je vermogen om mensen aan het lachen te maken en plezier te maken, kun je een hele nieuwe sociale cirkel in je leven aantrekken.

Omwille van de Neptune-aspecten om je heen dit jaar, moet je vooral alert zijn op het aantrekken van behoeftemensen die je zullen draineren in plaats van je te bouwen. Zorg er ook voor dat je geen relatie hebt met iemand die niet beschikbaar is. Als iemand nog steeds samenwoont met zijn partner in een ‘ongelukkig’ huwelijk, zijn er geen garanties dat ze ooit zullen vertrekken en een serieus engagement aangaan om bij je te zijn.

Als u alleenstaand bent, is dit een zeer gunstig jaar om iemand speciaal te ontmoeten. Omdat je de afgelopen jaren zoveel hebt veranderd, wil je misschien opnieuw evalueren wat je zoekt in een relatie. Neem even de tijd om hier goed over na te denken, zodat u, wanneer u iemand ontmoet, snel weet of ze uw vakje aankruisen.

Als je een relatie hebt, is dit een jaar voor totale eerlijkheid, voor het delen van je emoties en niet voor het vegen onder het tapijt. Als je dit kunt doen, zal je relatie floreren en een heel nieuw en voedend niveau bereiken.

Je beste tijden voor liefde en romantiek zijn van 12 februari tot Marcy 18, 3 juni-18 juli, 1 augustus-8 oktober, 19 december tot het einde van het jaar

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/daghoroscoop/horoscoop-boogschutter/

Er lekker tussenuit met korting!

Na een drukke periode van werk en het dagelijks leven, is het fijn om even heerlijk samen te ontspannen. Een lang weekend samen weg is dan een goede oplossing. Een weekendje er tussen uit hoeft natuurlijk niet altijd veel te kosten. Er zijn veel mogelijkheden om voordelig een weekendje weg te gaan. Bij Van der Valk kunt u een weekendje weg boeken tegen een zeer voordelige prijs.

Van der Valk 3=2

Een perfecte Van der Valk aanbieding voor een meerdaagse overnachting is de 3=2 deal. Met deze aanbieding geniet u van 3 overnachtingen, terwijl u er maar voor 2 betaalt. Of wilt u liever een weekendje weg met het hele gezin? Dan biedt Van der Valk ook verschillende familieaanbiedingen aan, waarbij u verblijft in een familiekamer.

Tijdens uw verblijf kunt u samen met het gezin de omgeving verkennen. Van der Valk hotels zitten altijd gevestigd in de buurt van verschillende bezienswaardigheden, attracties of musea. Ieder seizoen heeft Van der Valk verschillende seizoensaanbiedingen. Geniet bijvoorbeeld van een Hartje Winter arrangement of een Vrolijk Voorjaar arrangement. Door de seizoensaanbiedingen kunt u het hele jaar door profiteren van korting bij Van der Valk.

 

Wilt u profiteren van extra veel korting bij Van der Valk? Geniet dan van een last minute hotel aanbieding. U boekt een paar dagen voor vertrek een overnachting bij Van der Valk. Tegen een zeer voordelige prijs kunt u genieten van de luxe en comfort die Van der Valk te bieden heeft.

Wilt u optimaal genieten van luxe? Kies dan een last minute suite aanbieding. Overnacht in een suite met een eigen jacuzzi of zacht Kingsize bed. Van der Valk biedt ook last minute aanbiedingen naar de zonnige Van der Valk bestemmingen, zoals Curaçao, Bonaire of Barcarola.

https://www.valkverrast.nl/