Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Inspiratie voor kerstverlichting in de tuin

‘Hoe maak je jouw tuin magisch in de kerstperiode?’ ‘Hoe versier je precies de buitenruimte rondom jouw huis?’ Zo komen er nog tientallen andere vragen bij kijken. In deze blog gaan wij een aantal van jouw vragen beantwoorden. Veel plezier met lezen! 

De dakrand

De dakrand van je huis is de perfecte plek om versiering op te hangen. IJspegelverlichting wordt daarom al jaren door veel mensen gebruikt als de dakrand verlichting. Het is een van de mooiste kerstverlichtingen die er is en het geeft een ultiem kerstgevoel. Kerstverlichting.nl heeft de mooiste kerstversieringen en kerstverlichtingen. Neem dus snel een kijkje op de website!

De decoraties

De planten bij de voordeur versieren met cluster verlichting. Zo kan je meerdere planten in je tuin hiermee verlichten. Ook de berry lights zijn erg sfeervol. Boomverlichting kan je gebruiken voor grotere bomen. De kerstverlichting voor de boomverlichting is gemakkelijk te verlengen. De start sets zijn voorzien van een aansluitstekker voor het stopcontact. Dit gaat gemakkelijk door middel van het plug & play systeem. Netverlichting is misschien nog wat gemakkelijker in gebruik. Dit gaat ook mooi over bomen of planten heen. Zonder dat je het zelf eromheen moet wikkelen, leg je de netverlichting er in een keer overheen. 

De musthaves

Een musthave voor jouw kerstverlichting buiten is de kabeldoos. Hierbij kan je alle uiteinden van de kerstverlichting verwerken in deze doos. Dit zorgt ervoor dat het netjes blijft, droog en dat er geen insecten bij komen. Je wilt natuurlijk niet dat je kerstverlichting straks kapot gaat door de regen. 

Verlichte kerstfiguren

Verlichte kerstfiguren zijn in 2022 de nieuwste trend. Dit zal je tuin echt afmaken. Je kan de verlichte kerstfiguren van Kerstverlichting binnen plaatsen, maar ook buiten. Er zijn meerdere soorten verlichte kerstfiguren, denk dan aan: Verlichte kerststerren, verlichte sneeuwvlokjes, verlichte rendieren enzovoort. Wil je de producten één voor één bekijken? Klik dan hier.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/ijspegelverlichting/

Gerelateerde artikelen

Aan de slag met een betrouwbare autobrug

Kies voor Eco-bouwmaterialen en geniet van een milieuvriendelijke woning

Zolder slaapkamer