Kies de gewenste live muziek voor een intieme huwelijksceremonie

De belangrijke vraag is eindelijk gesteld: “Wil je met me trouwen?”. Na een volmondige “ja”, veel tranen en een moment van euforie, kan het regelen van uw bruiloft beginnen. Familie en vrienden zijn inmiddels ingelicht en u kunt uiteraard niet wachten om het huwelijksbootje in te stappen. Maar op welke manier wilt u dit precies gaan doen? Het boeken van de perfecte trouwlocatie, het kopen van een sprookjesachtige jurk en het uitkiezen van de ringen zijn welbekende stappen in de aanloop naar de grote dag. De huwelijksceremonie moet natuurlijk ook perfect verlopen en daarvoor brengt muziek u en uw geliefde, maar ook de gasten in een fijne stemming. Bent u nog op zoek naar passende live muziek tijdens uw huwelijksceremonie? Dan schakelt u Duo Celliano in!

 

Met een gerust hart en passende muziek het huwelijksbootje in stappen

Duo Celliano bezorgt u graag een enerverend huwelijk met de mooiste muziek. Het duo speelt verschillende nummers door een combinatie van cello en piano. Zij weten de combinatie van deze twee instrumenten perfect uit te voeren en creëren speciaal voor u een warm geluid. Door de eindeloze variaties die zij spelen, bent u verzekerd dat u de gewenste muziek krijgt te horen tijdens uw huwelijksceremonie. Zet uw mooiste dag kracht bij. Niet alleen tijdens de huwelijksceremonie houden zij er de stemming in, maar ook bij het aansnijden van de bruidstaart, de receptie en het diner. De afwisselende en herkenbare muziek zorgen voor voldoende leven in de brouwerij. Later op de avond zorgen zij er met uptempo muziek voor dat de voetjes van de vloer gaan en deze bijzondere dag op een heerlijke manier afgesloten wordt.

 

Maak kennis met het muzikale duo

De mooiste dag van uw leven verdient het beste: uw muziek live gespeeld. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Plan een gratis kennismakingsgesprek in om uw wensen te bespreken. Zo krijgt u een goede eerste indruk wat zij qua muziek gedurende uw huwelijksceremonie voor u kunnen betekenen.

https://www.duocelliano.nl