Safinafanclub

De Kleine Wonder webshop – De zoekmachine voor baby- en kinderproducten

Ben jij op zoek naar producten voor jouw kleine baby? Bekijk dan vooral eens de Kleine Wonder webshop! In deze webshop vind jij de producten van veel verschillende webshops, waardoor jij niet meer van shop naar shop hoeft te surfen, maar alles op één overzicht kunt vinden. Hoe handig is dat?!

Alles in één webshop

Deze webshop op de website van KleineWonder.nl hebben wij ontwikkeld omdat wij het erg verwarrend en irritant vonden om steeds maar van website naar website te moeten. Voor dat product kon je het beste op die website terecht en voor dat andere product was weer een andere website beter. Heel vervelend natuurlijk, wat dat kost erg veel tijd. Wij van KleineWonder.nl vonden dat het anders moest. En daarom zijn wij begonnen met onze website!

De producten van verschillende webshops

In de webshop van KleineWonder vind jij, zoals hierboven al gezegd, de producten van heel veel verschillende webshops uit Nederland. Deze zijn allemaal toegevoegd aan onze webshop en via gemakkelijke en gebruiksvriendelijke filters en zoekfuncties kun jij precies de juiste producten vinden waar jij naar op zoek bent.

Producten vergelijken zodat jij altijd de beste deal hebt

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat wanneer meerdere webshops hetzelfde product aanbieden, dat jij heel gemakkelijk kunt zien waar dit product het goedkoopst is. Zo kun jij dus altijd vergelijken en weet jij precies waar dat product voor welke prijs. Zo heb jij altijd de beste deal voor al jouw baby- en kinderproducten. Hoe fijn is dat?!

Bekijk ook de gehele website van KleineWonder

Daarnaast raden wij jou aan om de rest van KleineWonder.nl eens te bekijken. Dagelijks en wekelijks posten wij nieuwe blogs over de nieuwe producten, schrijven wij reviews over veel verschillende producten zodat jij kunt lezen wat andere ouders “echt” van deze producten vinden. Iedereen kan wel een leuke productomschrijving typen, maar het gaat natuurlijk om wat echte ouders er van vinden. Deze informatie vind jij allemaal op de website van KleineWonder.nl.

De social media kanalen van KleineWonder

Daarnaast kun jij ook de social media kanalen van KleineWonder.nl in de gaten houden. Hierop plaatsen wij dagelijks nieuwe posts!

 

https://www.kleinewonder.nl/

Op zoek naar een leuk uitje voor de kids?

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor een grote groep kids, maar weet je niet goed wat je dan moet gaan doen? Als je in de regio Tilburg woont is Flappiekids zeker een goed idee om eens naartoe te gaan. Zij hebben al jaren ervaring met kinderfeestjes en weten dus precies wat de kinderen leuk vinden om te doen.

Workshops 

Zo zijn er verschillende workshops die door een groep kids gevolgd kan worden. Denk hierbij aan een workshop graffiti spuiten of schilderen met glow in the dark verf, maar ook en gipshand of kaarsen maken is mogelijk. En willen de kinderen liever iets pimpen naar hun eigen stijl? Dan is dat ook mogelijk! Zo is er een workshop om je eigen lamp, spiegel of fotolijstje te pimpen.

Escape rooms

Maar dat is niet het enige waar je bij Flappiekids voor terecht kunt. Is een workshop nou niks voor jouw groep kinderen, dan kun je ook denken aan een escape room. Erg leuk en spannend! De Verlaten Huiskamer is een spannende escape room, maar nieuw is ook De Halloween Bar. Dit is wel een redelijk enge escape room dus de kinderen moeten daar wel tegen bestand zijn. Het doel hiervan is om uit de bar te komen met je vrienden, iets wat een andere groep vrienden jaren geleden nooit is gelukt…

De groep kinderen krijgt hierbij anderhalf uur de tijd om de verschillende puzzels op te lossen en het geheim te ontrafelen. Dit allemaal om steeds dichter bij de uitgang te komen en veilig de bar te kunnen verlaten.

Liever een minder enge escape room? Dan is De Verlaten Huiskamer prima te doen. Hierin ga je terug naar het jaar 1900, naar een woning waar een jong gezin op een dag is vertrokken zonder reden.

https://goo.gl/maps/HVe4U7LxF1VNS5Aj9

Een goedkoop maar ook goed kinderbureau kopen!

Een kinderbureau is een erg leuk en praktisch meubelstuk voor in de kinderkamer. Omdat je kind groeit en er uiteindelijk niet meer aan kan werken, let je er uiteraard op dat dit kinderbureau goedkoop is. Maar het moet wel een goed kinderbureau zijn. Je kind moet er met vol vreugde en plezier aan kunnen werken, kleuren of spelen. In deze blog leer je hoe je een goedkoop kinderbureau vindt, dat toch ook van voldoende kwaliteit is zodat je kind er jarenlang van kan genieten!

Wat verstaan we onder een goedkoop kinderbureau?

Het verschilt voor veel mensen wat zij goedkoop vinden. Waar de een makkelijk honderden euro’s aan een kinderbureau kan besteden, vinden velen een bureau van meer dan 300 euro niet goedkoop meer. Zelf hanteren wij hierdoor ook dit uitgangspunt. Een bureau van 300 euro of meer wordt niet als goedkoop beschouwd. Je hebt vaak al een leuk kinderbureau vanaf ongeveer circa 70 euro. Echter is het vaak niet verstandig om alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar het gebruiksgemak, gebruikssituatie en levensduur van een kinderbureau mee te nemen. Alléén op de prijs afgaan zorgt ervoor dat je eerder een miskoop kunt doen, wanneer je niet kijkt waarvoor je kind het bureau zal gaan gebruiken.

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Binnen de kinderbureaus tot en met €300, zul je tot je verbazing veel verschillende materialen tegenkomen. De meest voorkomende materialen zijn spaanplaat en mdf. Dit zijn beide samengeperste houtsoorten, gemaakt uit houtsnippers en houtzaagsel dat is gelijmd. Het nadeel van spaanplaat is dat het gemakkelijk splintert. Dit materiaal wordt vaak afgewerkt met een fineerlaag of kunststof coating. Echter laat deze coating zich makkelijk beschadigen. Hierdoor komt het vaak voor dat er hoeken fineer niet meer op het meubel zitten. Dit ziet er lelijk uit. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk voor je kind. Het kan gaan spelen met de splinters die je uit het bureau kunt halen. Het voordeel van MDF is dat dit materiaal niet splintert. Bovendien is het een materiaal dat veel gebruikt zal worden wanneer je een goedkoop kinderbureau met rondingen wil kopen. Dit materiaal laat zich makkelijk bewerken en frezen. 

Naast de bovengenoemde materialen, kun je in deze prijsbewuste klasse ook bureaus vinden die gemaakt zijn van massief hout. Hiervoor wordt vaak vuren- of grenenhout voor gebruikt. Dit zijn goedkopere houtsoorten. Ten opzichte van mdf en spaanplaat biedt dit hout, omdat het echt massief hout is, een langere levensduur. Het splintert bovendien niet zo snel. Een nadeel van deze echte houtsoorten is dat de houtlook dikwijls de boventoon zal voeren. Wanneer je op zoek bent naar een kleurrijk of modern ontworpen kinderbureau, zul je waarschijnlijk niet snel tot de keuze komen voor een bureau van dennenhout. Er is wel een maar, wanneer je graag creatief bezig bent en een schildering wil maken op het bureau, is hiervoor echt hout wel zeer geschikt!

Welke afmetingen heeft het bureau voor mijn kind nodig?

Kinderbureaus zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Denk goed na welke afmetingen het bureau van je kind minimaal zou moeten zijn, en welke afmetingen binnen de kinderkamer passen. Om ervoor te zorgen dat je kind lang gebruik zal maken van het kinderbureau, is het raadzaam om voor afmetingen te kiezen waarop je kind  aan kan werken met een laptop. En daarnaast nog voldoende ruimte heeft om boeken of andere spullen uit te stallen. Het voelt beklemmend en is irritant om aan een te klein bureau te werken. Ga ook na hoeveel lades en opbergvakken je in het bureau nodig hebt. Heeft de kinderkamer verder al voldoende opbergmogelijkheden? Dan zijn lades wellicht van minder groot belang. Echter wanneer de kinderkamer niet zo groot en ruim is, loont het altijd om te investeren in een bureau voor je kind met meerdere lades! Daarmee doe je je kind dan veel plezier. En jezelf ook, want de kinderkamer zal er op deze manier een stuk beter opgeruimd uit kunnen zien.

Wat is een leuk design?

Wat een leuk design is, is subjectief. Er zijn heel veel verschillende kinderbureaus. Van een modern tot meer klassiek design. Specifiek gericht op jongens of juist op meisjes. Het is belangrijk om een model te kiezen die zowel jou als je kind aanspreekt. Op die manier voorkom je een miskoop! Bekijk eens het ruime assortiment aan goedkope kinderbureaus bij deze webwinkel. Misschien vinden jullie hier een bureau dat zowel goed als goedkoop is.