Safina fanclub
Image default
Geschenken

Koop een geboorteplankje bij dé webshop in babyaccessoires

Babyzus is dé webshop waar je voor kiest wanneer je een origineel en handgemaakt cadeau wilt geven aan je zwangere of net bevallen vriendin of vrouw. Naast een geboorteplankje, kun je hier namelijk ook terecht voor verschillende edelstenen of andere accessoires als personaliseerbare wagenspanners en speenkoorden. Als je besluit om een speenkoord te personaliseren, heb je verschillende keuzes te maken. Zo bepaal je of je de naam van je baby aan het koord wilt toevoegen. Ook kies je de kleuren van de verschillende kralen waaruit het speenkoord bestaat. Zo is het mogelijk het speenkoord aan te passen aan de kledingstijl die jij voor je baby bedacht hebt. Deze stappen zijn hetzelfde als je besluit om een wagenspanner of een sleutelhanger te personaliseren.

Een geboorteplankje voor de echofoto

Een geboorteplankje van Babyzus is ideaal voor het tentoonstellen van de echofoto van je baby of het geboortekaartje. Dit kaartje of deze foto passen hier namelijk precies op. Ook staat er in het Engels of in het Nederlands de tekst: ‘tot de maan en terug’ in gebrand, met daarbij een afbeelding van een halve maan. Ook staat er op het plankje een klein flesje met maansteen. Maansteen is een vrouwelijke steen die helpt bij hormonale disbalans en vruchtbaarheid. Ook ondersteunt deze steen de vrouw bij alle gebeurtenissen die zij mee maakt in haar leven.

Keuze uit verschillende edelstenen

In het assortiment van deze webshop vind je meerdere edelstenen. Naast een flesje met maansteen bij een geboorteplankje, koop je hier ook armbanden met edelstenen of sets met edelstenen die je bij je kan dragen. Wil je graag een set met edelstenen of een geboorteplankje opsturen als cadeau voor je zwangere of net bevallen vriendin? Zorg er dan voor dat je bij je bestelling het adres van deze vriendin invult als afleveradres. Het is bovendien mogelijk om de bestelling persoonlijk te maken door een kaartje met een eigen boodschap toe te voegen. Het personeel van deze webshop zorgt er vervolgens voor dat het cadeau, mooi ingepakt, bij de ontvanger terechtkomt.

https://babyzus.nl/