Safina fanclub
Woning en Tuin

Met spoed uw riool ontstoppen in den Haag? Lees hier meer!

                         

 

Een acuut rioolprobleem kan voor veel overlast zorgen, wanneer u maar één toilet heeft en deze raakt verstopt, dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Moet met spoed uw riool ontstopt worden in Den Haag? De experts van ontstoppingsdienst-denhaag.nl staan u bij.

Lokale vakman

Wanneer u te maken heeft met een verstopping die met spoed opgelost dient te worden in de omgeving van Den Haag, kun je 24/7 contact opnemen met ontstoppingsdienst-denhaag.nl. Deze vakmensen staan dag en nacht klaar om rioolproblemen voor u op te lossen. Doordat het lokaal is, zijn ze binnen de kortste keren bij u.

Verstopping

Een verstopping kan zich op meerdere plaatsen uiten, in sommige gevallen loopt het water uit de gootsteen niet goed weg of borrelt het omhoog. In andere gevallen spoelt het toilet niet meer door. Het kan hierbij gaan om een kleinigheid, vet en/of haarresten die opgehoopt zitten in een leiding. Dit is vaak op te lossen met een plopper of een vloeibaar ontstoppingsmiddel. Helpt dit niet en kun je geen gebruik meer maken van het toilet? Aarzel dan niet en schakel een expert in.

Wat doet een vakman?

De vakman gaat eerst op zoek naar de oorzaak van het probleem. Wanneer u belt naar de lokale vakman, zal hij een inschatting maken van het probleem. Eenmaal ter plaatse gaat hij met een camera door de verstopte leiding om het probleem te achterhalen. indien het gaat om een verstopping, zal hij met de juiste middelen deze verstopping verhelpen. Gaat het om een beschadiging of verzakking, dan zal er een plan van aanpak opgesteld moeten worden en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om dit meteen te verhelpen. Een vakman is in het geval van een normale verstopping vaak na een half uur tot een uur klaar, is er meer aan de hand, dan kan het langer duren. De kosten voor een vakman zijn dan ook volledig afhankelijk van de tijd die hij bezig is. Een grote klus kan behoorlijk in de papieren lopen, zorg daarom dat je niet te lang blijft zitten met het probleem!

Tips tegen verstopping

Een verstopping kan in de meeste gevallen voorkomen worden, door zo min mogelijk vuil in de leidingen te laten komen. Haren zijn vaak een boosdoener, pas daarom op met haren in douche en afvoerputje. Ook vet en etensresten kunnen verstopping veroorzaken, let daarom ook op met het weggooien van etensresten in de gootsteen en de wc. Vaak lijkt het heel onschuldig, maar alles bij elkaar kan er een flinke verstopping veroorzaakt worden. Om verstoppingen te voorkomen kan er ook voor gekozen worden om regelmatig het riool door te laten spuiten, zodat vuil zo veel mogelijk weggespoeld wordt.

Heeft u toch een verstopping? www.ontstoppingsdienst-denhaag.nl helpt u professioneel en snel!