Safinafanclub

Via Vai: Nederlands Italiaans design

Liefde voor Italië, waardering voor Italiaans design en een passie voor schoenen is iets wat de oprichter van VIA VAI Shoes, Ruud Pessers, altijd al had. Na een aantal jaren in Italië gewoond te hebben en voor een schoenenmerk gewerkt te hebben, besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en zijn kennis en kunde te gebruiken om zijn eigen merk te beginnen. In 1992 kwam zijn droom uit en werd VIA VAI Shoes een feit. Begonnen vanuit huis en sindsdien met een team van bijna 20 mensen, blijft Ruud aan zijn droom werken. In de loop der jaren is VIA VAI Shoes uitgegroeid tot een merk dat in de garderobe van veel vrouwen te vinden is. Intussen is VIA VAI Shoes verkrijgbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken bij 600 VIA VAI dealers.

Bij VIA VAI Shoes werken ze uit liefde en passie voor schoenen. Kennis, plezier, expertise, perfectie en een toewijding voor schoenen komen allemaal samen op het hoofdkantoor van VIA VAI Shoes in Kaatsheuvel, Nederland.

Met een team vol dromers, denkers, modeliefhebbers, avonturiers en schoenengekken, willen we het VIA VAI – We ♥ – Shoes gevoel met jou delen. Samen vormen ze een toegewijd en ervaren team dat elkaar perfect aanvult.

De liefde voor Italiaans design, de drive om schoenen te maken, het combineren van de laatste trends en het vertalen van hun eigen signatuur in een ontwerp, zorgen ervoor dat ze elk seizoen een unieke, en tegelijkertijd herkenbare collectie presenteren.

Dit jaar zijn ze teruggekeerd naar hun roots, Italië. Ze willen alle vrouwen inspireren om mooie reizen te maken op haar VIA VAI Shoes. Verken en ontdek de wereld, je zult zien dat avontuurlijke wegen leiden naar prachtige bestemmingen!

Handige tips om een vest te bedrukken voor jezelf of anderen

Wil je een gaaf vest laten bedrukken? Dan zijn er mogelijkheden in overvloed om dit op een bijzondere manier te doen. Ben je van jezelf niet zo creatief en ben je op zoek naar leuke ideeën om een fraai vest te laten bedrukken? Dan kun je inspiratie opdoen met onderstaande tips om jouw vest origineel, verrassend en uniek te maken.

1. Geef je personeel een mooi vest met jouw bedijfskleuren

Als je een stak ontworpen vest wilt bedrukken, kun je dat doen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je personeel. Een vest bedrukken voor je bedrijf heeft veel voordelen te bieden. Door je personeel een lekker zittend vest te geven met jouw bedrijfskleuren erop, wordt je herkenbaarder voor anderen. Hebben jouw medewerkers bijvoorbeeld een klus op locatie, dan creëer je met een zelfgemaakt vest veel extra contactmomenten. Passanten, klanten en zakenrelaties zien jouw bedrijfsnaam en huisstijl en worden zo aan jouw onderneming herinnerd. Op langere termijn levert dit vaak mer klanten op!

2. Kies voor kwaliteit en draagcomfort

Belangrijk bij het laten maken van een vest met opdruk, is dat je kiest voor een kwalitatief goed vest. En vest moet lekker zitten en comfortabel te dragen zijn, zodat jezelf of degene die hem krijgt deze ook daadwerkelijk dragen gaat. Kies je voor een bedrijfsvest, dan moet je zorgen dat je medewerkers deze zo mooi vinden, dat ze hem ook in hun vrije tijd gaan dragen. Dat levert vanuit marketingperspectief een hoop meerwaarde op: je maakt namelijk in de privétijd van je personeel gratis reclame voor je bedrijf!

3. Gebruik humor voor meer impact

Een echt leuk vest bedrukken doe je door slim gebruik te maken van humor. Zo kun je een grappig figuurtje op het vest laten afdrukken, zoals een leuke smiley. En daaronder zet je dan een grappige slogan of een humoristische tekst. Dit kan een zelfbedachte tekst zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook gebruikmaken van bestaande teksten en die wat aanpassen. Een voorbeeld: ben je opticien, dan is een leuke tekst voor op personeelsvesten deze tekst, en dan afgedrukt in zo goot mogelijke letters: “Is dit onleesbaar? Dan heb je onze brillen nodig!”

4. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de stuksprijs

Belangrijk om je te realiseren als je vesten wilt laten bedrukken, is dat de kosten per vest flink omlaag gaan als je een grote bulkbestelling doet. Natuurlijk koop je geen tien dezelfde vesten voor jezelf. Maar als je een groot bedrijf hebt met veel medewerkers en klanten, of een leuk vest voor je vriendengroep wilt maken, is een grote bestelling aan te raden. Exemplaren die je overhoudt, kun je altijd gebruiken voor toekomstige personeelsleden. En natuurlijk is het ook leuk om de bedrukte vesten met jouw huisstijl erop, weg te geven aan klanten als relatiegeschenk. Zo zorg je voor nog meer zichtbaarheid op straat en maak je op een slimme manier een hoop extra reclame voor je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos als het om ontwerp en soorten vesten gaat. Dus oriënteer je goed bij een kledingspecialist voordat je een keuze maakt!

Safinafanclub

Waarom slow fasion gaan dragen?

Slow fashion is de wijdverspreide reactie op fast fashion. Het is attent, opzettelijk en holistisch. Het is ook een argument om op de rem te gaan staan bij overmatige productie, overcompliceerde toeleveringsketens en hersenloze consumptie. De term werd bedacht door Kate Fletcher, professor in duurzaamheid, design en mode aan het Centre for Sustainable Fashion van de University of the Arts in Londen, nadat de slow food-beweging populair werd.

Terwijl langzame, ethische en duurzame mode allemaal inspanningen beschrijven die gericht zijn op een ambitieus doel: onze relatie met kleding-arme mode combineert de praktijken van een merk met de winkelgewoontes van een klant. De beweging werkt aan het creëren van een industrie die de planeet en alle mensen ten goede komt. In een perfecte wereld zou mode alleen maar traag zijn, maar we zijn er nog niet.

MERKEN DIE KLEDING MAKEN DIE GEMAAKT IS OM LANG MEE TE GAAN
Snelle modebedrijven spuwen bijna elke week nieuwe collecties op de verkoopvloer. In het rapport van de Pulse of the Fashion Industry van 2018 staat dat minder dan één procent van alle kledingmaterialen wordt gerecycled tot nieuwe kledingstukken. Het vat samen dat “een groot deel van de huidige productie niet ontworpen is voor een lange levensduur of voor recycling, maar voor korte levenscycli om consumenten aan te moedigen opnieuw te kopen”.

Slow fashion draait dit model op zijn kop. Met langzamere productieschema’s, kleine batchcollecties en zero waste designs, proberen langzame modemerken het textielafval dat onze stortplaatsen verstoppen te verminderen. In plaats van trends na te jagen, maken deze bedrijven gebruik van duurzame stijlen met gelaagde opties en creëren ze stukken die klassiek en veelzijdig zijn. Dit geeft klanten de mogelijkheid om kledingstukken een leven lang te bewaren.

Wil jij ook duurzame kleding kopen? Bekijk de fair fashion van ADUH en stap ook over op verantwoorde kleding en een betere wereld!

Safinafanclub

Sieraden als eyecatcher

Met sieraden maak je elke outfit af. Maandagochtend stap je de deur uit om naar je werk te gaan met je zilveren slavenarmband om en mooie eenvoudige oorringetjes. Na een drukke werkweek heb je op vrijdag eindelijk weekend, tijd om wat meer uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie opvallende ketting en een aantal prachtige ringen. Zo weet je zeker dat jij zult schitteren tijdens dat feestje. Wat je ook gaat doen, bij alle facetten van je leven maak je elke outfit compleet met een mooie set zilveren sieraden. 

Sieraden zijn een manier om te laten zien wat jouw unieke stijl is. En voor elke stijl is er wel iets passends. Kies bijvoorbeeld voor strak en tijdloos, of spring uit de band met opvallende fashion items. Bij Wereldse Juwelen vind je een groot assortiment zilveren sieraden, variërend van mala’s en ringen, tot kettingen en oorbellen. Vind je het leuk om op te vallen, kies dan voor een paar grote oorringen. Of kies je liever voor een paar basic items die jarenlang mooi blijven? Misschien vind je het juist leuk om veel stijlen te kunnen afwisselen? Laat je creativiteit de vrije loop en combineer naar hartenlust. 

Tegenwoordig hoef je geen rekening meer te houden met geldende etiquette regels, en bepaal jij zelf jouw eigen stijl. Vind jij het leuk om zowel oorbellen, als een ketting en ook rinkelende armbanden te dragen? Alles is mogelijk, uit de collectie van Wereldse Juwelen kun je altijd wel iets vinden dat helemaal bij jou past. Ook als je op zoek bent naar een mooi cadeautje voor een dierbare vriendin of familielid ben je bij deze sieraden webshop aan het juiste adres. 

Ben je op zoek naar zilveren sieraden voor een feestje, bruiloft, voor naar je werk of gewoon omdat je zin hebt om iets leuks te kopen voor jezelf? Neem dan zeker een kijkje in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen!

https://www.wereldsejuwelen.nl

Je hebt misschien de galajurk met hem gedragen, maar ik moet de trouwjurk dragen

De middelbare school lijkt de beste tijd van je leven als je erin zit. Je denkt dat al je vrienden tot het einde bij je zijn, en dat je zult eindigen met wie je bent met je laatste jaar. Voor maar heel weinig is dat misschien het geval. Voor alle anderen is dat verre van waar.

Je dacht dat je met je vriend zou trouwen en je dacht dat alles zou werken zoals je je altijd had voorgesteld. Ik neem het je echter niet kwalijk. Hij is geweldig. Je wilde alles met hem hebben, maar je was gewoon niet goed voor hem.                   


Jurken via galajurken 2019

Ik wou dat ik kon zeggen dat het me spijt dat het niet voor jou is gelukt, maar ik kan het niet. Ik kan het niet omdat hij nu van mij is, en ik mag hem voor altijd koesteren. Je hebt het niet goed gedaan en het was niet de bedoeling dat je samen was. Je zult ook iemand vinden, maar ik ben blij dat jij niet degene voor hem was.

Soms heb ik problemen met jaloezie, en ik haat het dat je alle middelbare school dingen met hem hebt. Je moet naar games gaan en hem steunen. Het vermoordt me dat ik er niet voor hem kon zijn omdat ik weet dat ik daar echt van ganser harte zou zijn geweest. Ik zou het uit liefde hebben gedaan, niet als een schijn van populariteit.

Ik haat het dat je met hem naar alle schooldansen moet gaan. Hij zag je allemaal aangekleed en vertelde je waarschijnlijk hoe geweldig je eruit zag. Ik weet zeker dat je er geweldig uitzag. Galajurken waren altijd leuk om uit te kiezen en zo kleurrijk. Het was spannend om kleuren te matchen met je date. Ik weet zeker dat je plezier had met het kiezen van zijn bijpassende smoking voor je jurk.

Ik merk dat ik jaloers word, maar dan stop ik. Ik ga zijn smoking aanpassen aan onze trouwkleuren. Ik moet kleding gaan kleden in een zee van wit, en hij leert nog niet één detail over die jurk kennen. Hij zal me zien lopen door het gangpad en dan elke dag voor altijd. Ik mag voor altijd van hem houden.

Ik probeer niet jaloers te worden op alle dingen die je bij hem hebt, omdat het allemaal in het verleden is. Je had je tijd en nu krijg ik de bruiloft. Je moet je op de middelbare school aankleden, maar ik mag me aankleden voor mijn bruiloft. Hij heeft misschien een corsage om je pols gedaan, maar hij zal de trouwring aan mijn vinger zetten. Als je nog steeds op zoek bent naar bruidsjurken en galajurken, kijk dan op veaul.com. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

https://www.veaul.com/nl/tag/galajurken-2019.html

Trouwringen online kopen en laten bezorgen

Het is nu vaker het geval dat koppels op internet op zoek gaan naar trouwringen. De toename van online verkopen van trouwringen heeft te maken met twee dingen namelijk tijd en geld.

Tijd

Mensen hebben steeds vaker minder tijd door hun drukke leven. Beide partners werken nu in het huishouden en hebben in sommige gevallen ook al kinderen. Tussen werk, gezin en sociale verplichtingen blijft er weinig tijd over voor andere dingen. De meeste koppels hebben gewoon simpelweg de tijd ook niet om langs diverse juweliers te gaan. Dankzij online shoppen kun ze als ze even tijd hebben online kijken voor trouwringen. Dit kan zelfs aan het einde van de dag in bed.

Ze hoeven bovendien ook geen tijd vrij te maken om de trouwringen op te halen want het wordt gewoon thuisbezorgd.

Prijs

Een andere factor is geld en de kosten van de trouwringen. Online kosten de trouwringen een stuk minder dan bij de juwelier. Zelfs voor de topmerken betaal je online minder dan bij de juwelier. De prijs is dan ook zeker iets dat zwaar meeweegt wanneer koppels de keuze maken om online trouwringen te gaan kopen.

Met de lagere prijzen en het gemak van online winkelen is het duidelijk waarom de online verkopen van trouwringen blijven toenemen.

.trouwringenvoordeel.nl/

.amexxi.nl/

.veenstrapromenadejuwelier.nl/