Verbeter je relatie en ga in therapie bij relatietherapie Apeldoorn

Het hebben van een relatie kan nogal problemen met zich meebrengen. Veel ruzies en onenigheden steken de kop op. Je voelt al tijden aan dat jij en je partner niet meer bij elkaar kunnen zijn, omdat er toch elke keer weer stress of ruzies ontstaan. Beide zijn jullie niet gelukkig in je relatie en willen er misschien het liefste een einde aan maken. Maar thuis zitten nog een paar kinderen, die niet willen dat papa en mama uit elkaar gaan. Je houdt nog steeds van je partner en wil het een kans geven. Je wil je relatie nog een keer op de proef stellen en je kinderen blij maken door Relatietherapie Apeldoorn.

Je relatie een kans geven

Om je relatie nog een keer een kans te geven kan je terecht bij relatietherapie Apeldoorn. Relatietherapie Apeldoorn gaat met jou en je partner in gesprek en bespreekt de belangrijkste aandachtspunten van jullie relatie. Waar lopen jullie precies tegen aan? Wanneer is het ongeveer ontstaan? En wat is de reden dat jullie de relatie nog willen redden? Relatietherapie Apeldoorn stelt confronterende vragen, maar alleen daarmee kan je de relatie eventueel nog redden. Door eerlijk te zijn tegen jezelf en je partner, komt de relatietherapeut erachter wat het achterliggende probleem is van jullie verstoorde relatie. Samen met het koppel zal de therapeut een plan opstellen en krijg je na elke sessie ook taken en huiswerk mee naar huis. Zo kan je bij relatietherapie Apeldoorn bijvoorbeeld de opdracht krijgen om in het weekend samen te gaan koken of het huishouden te doen. Je relatie wordt getest en hoeft niet per se positief uit te pakken. Tijdens de volgende sessie bij relatietherapie Apeldoorn, zal je dan ook bespreken hoe de situaties zijn geweest, hoe jullie het hebben ervaren en hoe jullie eventuele hindernissen hebben aangepakt. Op die manier kun je bij relatietherapie Apeldoorn achter de oorzaak van het probleem komen om het gevolg ervan te kunnen inzien en oplossen.

10 tips om van elkaar te genieten

Waarom zijn sommige relaties zo gemakkelijk terwijl andere zo moeilijk en stroef zijn? Als je de dynamiek van je relatie vorm zou kunnen geven, zou je dat dan doen? Ben jij compitabel met jouw liefde in je Horoscoop Steenbok of Horoscoop Waterman?  Er zijn echt een paar dingen die eenvoudig zijn om je relatie liefdevol te houden, terwijl andere dingen het uitdagend en moeilijk maken. Veel mensen zijn zich totaal niet bewust van potentiële struikelblokken voor het geluk in een relatie. Welke kenmerken creëren de warmste liefdevolle reacties in onze relaties?

1. Het is in de ogen!

Onze ogen zijn een weerspiegeling van onze emoties. Elke keer dat de ogen elkaar ontmoeten, deel je emoties. Neem de tijd om liefdevolle blikken te delen, ongeacht hoe lang je al samen bent geweest. Momenten worden zeeën van tijd in het delen van liefde in de ogen; diepe emoties worden geroerd.

2. Aanraken is geweldig.

Er is veel kracht in een liefdevolle aanraking; je kunt liefde voelen. We zijn ons heel goed bewust van die kracht in het begin van een relatie, maar naarmate de tijd verstrijkt, is het gemakkelijk om afgeleid te worden en te vergeten hoe krachtig aanraken is.

3. Vertrouwelijk delen is essentieel.

Dit gaat verder dan het delen van dingen; vertrouwelijk delen betekent voldoende vertrouwen om je hoop, dromen en gedachten te delen. Het deelt zoveel dat je dicht genoeg luistert om de gedachten te horen en de dromen te zien.

4. Ruik de geur van liefde!

Geur is krachtig. De geur van parfum of wat dan ook is speciaal voor degene van wie je houdt, het trekt je terug naar het moment dat je diegene associeerde met die geur. Identificeer geuren die worden geassocieerd met speciale momenten en ervaar ze vaak opnieuw.

5. Neem de smaaktest.

We associëren dit meestal met de smaak van lippen … van een eerste betekenisvolle kus. Neem de tijd om de lippen te proeven en je zult een energieband creëren die altijd onvergetelijk zal zijn.

6. Fluister in het donker.

Gedachten delen of zelfs giechelen in het donker raken elk deel van het hart. Het creëert de laatste herinneringen om in slaap te vallen en een gedeeld speciaal geheugen als je wakker wordt.

7. Knuffels zijn geruststellend.

Breng de nacht gewikkeld in elkaars armen, net als de eerste keer. Je ervaart niet alleen de herinnering van de eerste keer, je deelt de hele nacht emoties.

8. Praten is vertellen.

Het is gemakkelijk om zelfgenoegzaam te worden over iemand die al een tijdje in je leven is. Neem de tijd om te vertellen waarom je van diegene houdt, ook al is het een scheef lachje. Deze woorden herinneren je eraan hoe speciaal ze voor jou zijn. Wanneer stilte je vaste metgezel wordt in een relatie, ben je een enkele reis begonnen.

9. Ondersteuning versterken.

Zelfs als je de ‘dromen’ niet helemaal kunt zien in je geliefde zijn dromen of aspiraties, kun je je geliefde ondersteunen en aanmoedigen om door te gaan. Zet smadelijke opmerkingen terzijde en durf deze dromen te delen en te ondersteunen.

10. Sluit zelfgenoegzaamheid uit.

Dit is de moordenaar van intimiteit, waardoor het vertrouwen vervaagt en de interesse afneemt. Sta niet toe dat zelfgenoegzaamheid ertoe leidt dat het vuur in je relatie in de as laat verdwijnen.

Dus, ben je gemakkelijk lief te hebben?

Bron:
Zodiac Horoscoop | Horoscoop Vissen