De beste Garmin dames sporthorloges van 2021

De beste Garmin dames sporthorloges

Garmin is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van sporthorloges. Sinds een aantal jaar kun je bij Garmin ook terecht voor sporthorloge dames modellen. Lees in deze koopgids wat de beste sporthorloges zijn voor vrouwen. Garmin maakt al bijna drie decennia lang sporthorloges en is uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest herkenbare en betrouwbare merken voor draagbare fitnesstrackers. Het uitgebreide assortiment horloges voor vrouwen is bijna overweldigend, vooral als je probeert je allereerste smartwatch te kiezen. Garmin-horloges worden over het algemeen als unisex beschouwd, hoewel een aantal van hen net dat beetje extra stijl en finesse hebben gekregen om ze meer geschikt te maken voor een vrouwelijke drager. Om je te helpen beslissen voor welk Garmin-horloge je moet gaan, hebben we deze lijst samengesteld met de beste sporthorloge dames van Garmin die vandaag online te koop zijn.

Garmin Vivomove HR Hybrid in Rosé Goud

De Vivomove HR Hybrid is een scherp geprijsd sporthorloge met een elegant design. De rosé gouden wijzerplaat heeft een subtiel beeldscherm en is bevestigd op een geraffineerde witte band. Het subtiele scherm toont een breed scala aan fitness-statistieken, waaronder genomen stappen, afgelegde afstand, actieve minuten en hartslag.

Je kunt jouw stressniveaus en sportprestaties nauwkeurig bijhouden. De Garmin Connect App gebruik je om jouw prestaties op lange termijn te volgen. Als je een goedkoop en betrouwbare dames sporthorloge zoekt, dan is dit een geweldig uurwerk voor dames die iets stijlvols en vrouwelijks willen.

 

Garmin Forerunner 235

Garmin’s Forerunner 235 sporthorloge is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is compleet met een super ademende siliconen polsband voor extra comfort. Met zijn haarscherpe schermresolutie van 215 x 180 pixels kun je gemakkelijk al je statistieken bekijken. Houd je hartslag, stappen, verbrande calorieën, afgelegde afstand en meer bij. De Garmin Coach helpt je met trainingen en dat werkt heel motiverend. Het is net alsof je een persoonlijke trainer om je pols hebt. 

Garmin Fenix 5S Plus

Dit is een van Garmin’s duurdere sporthorloges voor vrouwen. Het 1,2 inch display is leesbaar, zelfs in fel zonlicht. De Fenix is uitgerust met verschillende locatie functies, waaronder GPS, een hoogtemeter en een kompas. Je kunt onderweg naar muziek luisteren, de Fenix heeft een capaciteit voor circa 500 nummers. Dit compacte en lichte model is een aanvulling op allerlei stijlen en outfits en je  kunt er zeker van zijn dat je een sporthorloge in huis haalt dat zowel modieus als praktisch is. Op GPS gaat de batterij tot 100 uur mee en als smartwatch tot een week. Onder de indruk? Wij wel…

Garmin Vivosmart

Garmin’s meest gestroomlijnde en lichtgewicht smartwatch is ook een van zijn meest betaalbare. Op het moment van schrijven kun je er eentje kopen voor €99,99 ($121,50) en genieten van een sporthorloge van hoge kwaliteit die vol zit met handige functies en een stijlvol design heeft. De gladde siliconen polsband is afgewerkt met metalen accenten en een eenvoudige maar sterke sluiting om hem goed om uw pols te laten passen. Monitor jouw stressniveaus gedurende de dag, houd je hartslag bij tijdens het sporten, registreer je slaap en meet zelfs hoeveel zuurstof er in je bloed zit. Met een batterijlevensduur van zeven dagen en een volledig waterdichte behuizing kunt je het horloge dag en nacht dragen en zelfs tijdens het zwemmen of onder de douche.

Garmin Vivoactive 3 – Wit en Rose Goud

Dit is nog een van Garmin’s middenklasse horloges, verkrijgbaar in prachtig roségoud met een witte of roze band. Het Vivoactive-horloge is uitgerust met ingebouwde GPS, wat betekent dat het onafhankelijk werkt zonder dat u het met uw smartphone hoeft te synchroniseren. Monitor je hartslag, verbrande calorieën en tal van andere fitness statistieken tijdens het hardlopen, wandelen, fietsen en meer. Houd je stressniveau de hele dag in de gaten met de stress-tracker. 

Garmin Vivoactive 3 Muziek

Dit is het ideale sporthorloge voor wie niet kan hardlopen zonder motiverende muziek of inspirerende podcasts. Voor een vergelijkbare prijs als de Vivoactive 3, kunt je tot 500 nummers downloaden en opslaan om onderweg te beluisteren. 

Garmin Venu

De Garmin Venu ziet er goed uit, gaat lang mee (5 dagen) en heeft een breed scala aan gezondheidsmonitoring functies en tracking functies. Dit horloge is zowel aangenaam voor het oog als handig om je sportprestaties te verbeteren. Een touchscreen display maakt dit horloge gemakkelijk te gebruiken. 

Conclusie

Welk sporthorloge je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een eersteklas stukje technologie krijgt. In onze koopgids bespraken we bekeken we wat het beste sporthorloge van 2021 is. Alle Garmin’s dameshorloges zijn ontworpen om zo gebruiksvriendelijk en betrouwbaar als stijlvol te zijn. Waar je het horloge ook voor wilt gebruiken, of het nu is om elk element van je training als atleet bij te houden, of gewoon als een handige gadget om elke dag te dragen, je zult bij Garmin een breed scala aan modellen vinden die aan je behoeften voldoen.  

https://sporthorloge.info/sporthorloge-dames/

Met de EMS training word en blijf je fit, gewoon vanuit huis!

Wil jij niets liever dan vanuit huis jouw lichaam efficiënt en effectief trainen? Heb je weinig tijd, geen zin om naar de sportschool te gaan of vindt je het gewoon fijn om thuis je spieren te trainen of gewicht verliezen? Dan is EMS training ideaal voor jou. Tijdens een trainingssessie voer je verschillende reguliere oefeningen uit, waaronder sit-ups, lunges en squads. Terwijl jij aan het trainen bent en de reguliere oefeningen uitvoert, worden je spieren extra gestimuleerd door elektrische spierstimulatie (EMS). Met EMS kan je niet alleen gewicht verliezen, je spieren trainen of je lichaam fit houden. EMS zorgt ook nog eens voor een betere bloedcirculatie, betere stofwisseling en versteviging van de huid.

Kleine elektrische impulsen die normaal gesproken door onze hersenen naar de spieren worden gestuurd waardoor de spieren gaan bewegen, worden nu van buitenaf door het EMS apparaat naar de spieren gestuurd. Dit wordt gedaan via elektroden die in een speciaal trainingspak verwerkt zijn. De elektrische impulsen die je via de elektroden in het pak voelt zijn volkomen veilig en voelen aan als een lichte tinteling. Deze manier van trainen doet dus absoluut geen pijn!

Om effectief af te vallen of je spieren te trainen in de sportschool ben je al gauw zo’n 3 tot 4 uur aan het trainen. Wanneer je je spieren traint of gewicht verliest met EMS ben je maar 20 minuten kwijt aan 1 training, wat zo goed als hetzelfde resultaat geeft als de lange training in de sportschool. Daarbij kan je met EMS trainen wanneer je maar wilt, je hoeft geen rekening te houden met de openings- of lestijden van een sportschool.   

Huur het EMS apparaat bij StimaWELL

Wil jij ook thuis aan de slag met EMS? Voor een EMS training thuis heb je het volgende nodig:

 • Een EMS trainingsapparaat
 • Een EMS stimulatiepak
 • Bandelektroden voor de benen en armen

Bij StimaWELL kan je het EMS apparaat en alle benodigdheden huren, zodat je geen hoge aanschafkosten hebt. De kosten voor huren zijn €249,- voor drie maanden.

https://ikwilstimawell.nl/
Safinafanclub

Kom sporten bij sport in Nijkerk en bereik jouw doelen!

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verbeteren van zichzelf op lichamelijk gebied. Mensen leven alleemaal toch steeds gezonder of zijn zich in ieder geval bewust van hetgeen dat zij eten. Dat is een goede eerste stap in de samenleving, maar het gaan naast het eten ook om dat je goed blijft bewegen en in die zin ook zorg draagt voor je lichaam. Bij de actieve sport in Nijkerk word je geholpen met het behalen van jouw bewegingsdoelen en daarnaast met andere doelen die je graag zou willen gaan behalen. Kijk samen met een van de coaches naar hetgeen wat jij wilt bereiken en stel een plan op om dit te gaan uitvoeren. De mensen die hier werkzaam zijn hebben hier veel kennis van en zijn van harte bereid om je te helpen met jouw eigen doel. 

Faciliteiten

Je kunt bij de sport in Nijkerk voor een bedrag van nog geen veertig euro in de maand onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten en wanneer je langer dan 6 maanden lid bent, zal dit bedrag worden verlaagd naar een bedrag van nog geen dertig euro in de maand. Wil je dus echt gezond worden en iets doen aan datgeen wat jij wil bereiken? Wacht dan niet langer en neem contact op voor het afsluiten van een abonnement en ga aan de slag! Je zult zien dat het alleen maar voordelen heeft om jezelf er toe te gaan zetten om in beweging te komen. 

Bewegen

Een lichaam heeft beweging nodig en ook jij kan dat aan jezelf geven. Ook als je een kantoorbaan hebt waarbij je de gehele dag achter een computer moet zitten is er zeker ruimte om 2 of drie keer in de week een bezoekje te brengen aan sport in Nijkerk. Hier zullen ze je ook leren hoe je het beste kunt sporten in verband met je tijden van eten en het werk dat je doet. Iedereen heeft een ander lichaam en moet anders worden aangepakt. Bij sport in Nijkerk word je hiermee geholpen.

 

Safinafanclub

Hard Trainen in Sportschool Haaksbergen

Als er iets lekker is, dan is het fit worden in Sportschool Haaksbergen. Iedereen die lid is kan gebruik maken van de faciliteiten en krijgt de kans om zich in het zweet te werken. Dit kan gebeuren in de ruimte met hardloopapparatuur of andere cardio-apparaten, of in de ruimte waar de losse gewicht liggen. Die kunnen worden opgetild om het gewenste resultaat te geven. Een brede borstkas krijgen behoort tot de mogelijkheden, net als het simpelweg verbeteren van de conditie. Het kan allemaal in Sportschool Haaksbergen.

Verschillende kanten

Want het voordeel is dat er veel mogelijk is. Er kunnen allerlei oefeningen worden gedaan in Sportschool Haaksbergen en dat is puur de keuze van de klant zelf. Als hij fit wil worden dan kan dat. Dat is puur wat diegene wil. Er kan gekozen worden een aanpak waarbij er ingezet wordt op cardio, maar ook op kracht. Bankdrukken kan in Sportschool Haaksbergen, maar ook hardlopen of bijvoorbeeld roeien. Alles staat in het teken van het verbeteren van de algehele fysieke situatie van de klant. Die kan zelf kiezen op welke manier hij zijn doelen wil halen, of wat zijn idee precies is. Dat is echt de keuze van de klant en die vrijheid heeft iedereen.

Meerdere keren per week

Een voordeel van Sportschool Haaksbergen is ook dat er in dit plezierige centrum vaak getraind kan worden. Het is niet zo dat er slechts twee keer per week getraind kan worden. Nee, dit kan vaker. Zo vaak als je zelf wilt. De vrijheid ligt volledig bij de klant die zijn keuze kan maken in Sportschool Haaksbergen en dat is een voordeel van de situatie. Schroom dus niet om een abonnement af te sluiten en probeer je doelen te halen. Want fit worden is heerlijk en prettig.

Safinafanclub

Vind de balans terug met yoga in Nijkerk

Even lekker ontspannen na een lange werkdag, of je dag goed beginnen met een rustige workout. Kies dan voor een lekkere yoga sessie. Bij yoga in Nijkerk word je na een uur yoga weer helemaal ontspannen en krijg je weer energie. Yoga in Nijkerk biedt veel mogelijkheden, zo kan je meerdere soorten yoga doen en kan je ook gebruik maken van de sportschool die aaneengesloten is bij het gebouw waar de yoga wordt gegeven. 

Mentale gezondheid

Niet alleen de fysieke gezondheid is belangrijk, vaak wordt het mentale stuk overgeslagen terwijl dit juist zo ontzettend belangrijk is. Yoga kan helpen om ontspannen en tegelijkertijd ook gezond te kunnen blijven. Yoga kun je indelen in verschillende groepen. Als je al vaker aan yoga hebt gedaan, weet je precies wat je te wachten staat en kun je steeds een stapje verder. Maar ook voor beginners is yoga een erg makkelijke sport. Door de simpele bewegingen bij yoga in Nijkerk word je op een leuke manier geleerd hoe yoga precies werkt. Door middel van yoga in Nijkerk word je verbonden met je eigen lichaam en maak je jezelf een stuk soepeler. Als je soepeler in je lichaam zit, kan je makkelijker bewegen en geeft je dit meer vrijheid in het dagelijkse leven. Door de bewegingen die je uitvoert bij yoga in Nijkerk zal je voelen dat je meer ontspant en je geest ook meer tot rust weet te komen. 

Balans

Yoga Nijkerk zorgt ervoor dat de balans weer goed wordt tussen je lichaam en je geest, maar daarnaast heeft yoga in Nijkerk ook tot resultaat dat je een bewuster leven gaat leiden, beter kunt luisteren naar je lichaam en je dichter komt tot jezelf. Yoga in Nijkerk heeft enorm veel voordelen en is iedereen aan te raden. Tegenwoordig heeft iedereen het zo ontzettend druk, dat het goed is om af en toe een moment van rust in je leven toe te laten.Safinafanclub

Buiten sporten tijdens deze quarantine

Buiten sporten of sporten bij de sportschool Apeldoorn is goed voor iedereen. Naast het feit dat velen dit gewoon lekker vinden, is het ook nog eens erg gezond! Er zijn genoeg mensen die hardlopen in de sportschool Apeldoorn. Lekker je oortjes in en soms je blik gericht op het tv-scherm. Een goede manier om calorieën te verbranden en om je conditie op peil te houden. Toch kiezen veel mensen ervoor om met lekker weer buiten te sporten. En wat blijkt, naast het feit dat velen dit gewoon lekker vinden, is het ook nog eens erg gezond!

Waarom is buiten sporten goed?

Sporten inde sportschool Apeldoorn is een goed idee. Maar buitenien sporten is nog beter. Er bestaan logische, bekende verklaringen voor het gezondheidseffect van sporten in een natuurlijke omgeving. Zo vang je buiten zonlicht en daglicht, wat de productie van vitamine D aanwakkert. Dat zorgt ervoor dat je beter beschermd bent tegen onder andere kanker, depressies en botontkalking.Daglicht zorgt er ook voor dat je biologische klok goed wordt afgesteld. Hierdoor wordt de hormoonhuishouding en het slaap- en eetpatroon beter gereguleerd. Buiten sporten schijnt zelfs longklachten te verminderen door de schone lucht in de buurt van planten en bomen. Maar het is niet altijd lekker weer, daarom is sporten in de sportschool Apeldoorn ook aan te raden.

De behoefte om te bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat mensen meer behoefte hebben om te bewegen als er ‘groen’ in de buurt is. In de sportschool Apeldoorn is daar aandacht aan besteedt en is er veel planten en groen. Het schijnt zo te zijn dat wanneer je eenmaal in een ‘groene omgeving’ bent, je dan wordt uitgenodigd om langer te bewegen dan binnen. Wanneer kom jij sporten bij de sportschool Apeldoorn? Maak snel een afspraak bij de sportschool Apeldoorn.Safinafanclub

Dugout

Het voetbalveld is niet compleet zonder dugout aan beide lange zijden van het veld. De dugouts zorgen er voor dat er tijdens de wedstrijd voldoende plaats is voor de reservespelers, gewisselde spelers en de staf. Is de dugout op jouw club aan vervanging toe? Dan is deze ook gemakkelijk online te bestellen. Zeg je dugout, dan zeg je SKOR. Bij de online partij SKOR vind je een dugout van topkwaliteit, dit is ook de reden dat deze gebruikt wordt bij amateur- en profclubs wereldwijd. Bekijk het assortiment op de website van SKOR en vind een passende dugout voor jou club.

De perfecte dugout

Welke voetbal dugout past er het beste bij jullie club, een gebogen of een recht model? Kies je voor meranti banken of kuipstoelen in de kleur van jouw club? Bij SKOR is er voor ieder budget en voor iedere club een passende voetbal dugout te vinden. SKOR biedt dugouts aan die zijn onderverdeeld in verschillende types:

  Type 1: Dugout type 1 is een ronder model, hierdoor worden de sporters beschermd tegen regen. De breedte kan worden aangepast, de stahoogte is 2 meter en de beplating wordt zo gemonteerd dat de dugout volledig waterdicht is.
  Type 2: Deze dugout is wat rechter dan de type 1 en daarmee ideaal voor een naadloze aansluiting op het hekwerk. Hierdoor houdt het de bal binnen het speelveld.
  Type 2.2: Dit model is de smallere variant van type 2. Ideaal voor sportvelden met een beperkte uitloop.
  Basic: Dugout type basic is een goed betaalbaar model van SKOR en ook kwalitatief zeer goed. Ook dit is weer een recht model om ervoor te zorgen dat het aansluit op hekwerk. De Basic dugout is standaard voorzien van vuren banken.

Bekijk deze types op de website van SKOR. Naast dugouts voor voetbal is SKOR ook het adres voor korfbal- en hockey dugouts.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de bovenstaande dugouts of bijvoorbeeld over de service van SKOR? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al je vragen.

https://skor.nl/
Safinafanclub

Bloedtesten voor sporters

Als je je uithoudingsvermogen wilt verbeteren om optimale prestaties te kunnen leveren doe je hiervoor conditietraining. Het is lichaam past zich door zo’n training steeds beter aan de lengte en zwaarte van de training. Door intensief te sporten verminder je de kans op overgewicht, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Echter moet je wanneer je veel en lange trainingen doet rekening houden met een verstoring in de ijzer, vocht en zoutbalans. Langdurige tekorten richten namelijk schade aan en dit kan van kortdurende schade naar langdurige schade gaan zonder goede maatregelen. Om dit allemaal in de gaten te houden kun je als sporter bloedtesten uit laten voeren. Zo ben je op de hoogte van wat het sporten met jouw lichaam doet.

Elk lichaam is uniek

Doordat elk lichaam ander is en daardoor misschien wel minder van een bepaalde mineraal nodig heeft, kan naast een gewoon onderzoek, een aanvullend onderzoek gedaan worden. Zo kun je nog meer inzicht krijgen in je eigen lichaam en ook waar je nog op kunt verbeteren. Ook als je tijdens het sporten klachten ondervindt of wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer vooruit gaat, is het een verstandig besluit je bloed te laten testen. Wanneer je weet waar je een tekort van hebt, kun je daar ook wat aan doen.

Trainings- en wedstrijdschema om bloedtest heen bouwen

Voor intensieve sporters wordt met een bloedtest het zuurstoftransport gemeten. Zo wordt in kaart gebracht hoeveel je lichaam aan kan, hoeveel ijzer je in je lichaam hebt, je lever en nierfunctie, eventuele ontstekingen en hormonen die effect kunnen hebben op je prestaties. De testen zijn in het leven geroepen om de juiste assistentie te kunnen leveren om nog betere prestaties te kunnen leveren in trainingen en op wedstrijden. Door je meerdere malen per jaar te laten testen, krijg je een compleet beeld van je fysieke conditie en daar kun je je trainings- en wedstrijdschema omheen bouwen.

https://www.365sportvoeding.nl/

Tips & tricks voor je snowboard bindingen

Hulp bij snowboard bindingen monteren

Ga je regelmatig op wintersport en ben je toevallig helemaal fan van snowboarden? Dan lees je hier handige tips en tricks als het gaat om het monteren van bindingen op jouw snowboard. Ook vertellen wat je beste stance is en hoe je hiermee kunt experimenteren. Het blijkt uit de praktijk dat het vinden van je juiste stance toch niet zo makkelijk is. Dus waar wacht je nog op, lees gauw verder!

Normaal of ‘anders’ staan op je snowboard

Voordat we dieper ingaan op de details, in de snowboard wereld praten we over regular of goofy stand, d.w.z. sta je links of rechtsvoor. De voet van je dominantie been staat dan vaak achter. Je ziet dat vaak toch het rechterbeen dominant is bij mensen, maar er zijn genoeg mensen die linksbenig zijn. Dus laten we voor het gemak zeggen dat dit 50/50 is.

De juiste afstand van de snowboard bindingen

De afstand tussen je bindingen op je snowboard is erg belangrijk voor een goede balans tijdens het snowboarden. Hoe precies breed de afstand van jouw bindingen moeten zijn hangt af van je persoonlijke voorkeur en postuur. Wat je vaak ziet is dat freeride snowboarders en park boarders vaak liever breed staan voor meer balans, waardoor je ook dieper door je knieën kunt.

Je kunt als uitgangspunten het volgende echter hanteren: de afstand van je knie tot de grond meten, deze afstand is de minimale breedte voor je bindingen. Voor beginners adviseren wij 2cm extra breedte. Ben je gevorderd, dan kun je 4cm extra breder staan zodat je meer flexibiliteit hebt met je knieën. Bij de meeste snowboards die je kunt kopen bij Sideways Sports vind je al een rerfernce stance ( advies stand ) aangegeven op de snowboard. Wil je liever persoonlijk advies, kom dan langs in onze snowboard en BMX shop in Nijverdal.

In welke hoek monteer je de snowboard bindingen?

In welke hoeken je de snowboard bindingen monteert op je snowboard spelen een grote rol in hoe je je lichaam over je board kunt bewegen. De binding van de voorste voet zal schuin naar de nose van het board moeten wijzen. Op de disc, waarmee je de binding vastschroeft op je board, staan graden aangegeven. Meestal tussen de 0-30 graden in twee richtingen. We spreken van een positieve hoek wanneer we de binding naar de nose van het board laten wijzen. De meeste boarders zetten de voorste binding + 15-21 graden ideaal. Ben je echt een racer of een carver? Dan kan je de voorste binding nog iets schuiner zetten. Op deze manier kan je de heupen nog verder indraaien.

De hoek van je achterste binding hangt van je rijstijl en anatomie af. De meeste freestylers hanteren een negatieve hoek. Dit houdt in dat je de achterste binding naar de tail laat wijzen. Dit noemen met ook wel een Duck Stance.

Waarom snowboard kopen bij Sideways Sports

Van liefhebbers, voor liefhebbers. Dat omschrijft onze winkel het beste! Sideways Sports is een nieuwkomer, maar de eigenaren hebben vele jaren kennis en ervaring op het gebied van snowboard en BMX. Niemand minder dan Dyon Planting (EU kampioen BMX) is één van de specialisten die voor onze klanten klaarstaat in onze showroom in Nijverdal. Bovendien profiteer je van de volgende voordelen:

 • Gratis verzending vanaf €50,- via Post NL
 • Ruim assortiment en voorraad
 • Uitstekende persoonlijke service door specialisten in het vak
 • Grote showroom in Nijverdal met honderden producten
 • 6 dagen per week bereikbaar via whatsapp, chat en email
 • Niet goed, geld terug binnen 14 dagen

https://sidewayssports.nl/
Safinafanclub

Dé ultieme triathlon beginnersgids

Ben jij een beginner in de triathlonsport? Is het jouw droom om ooit mee te doen aan een triathlonwedstrijd? De kans is groot dat je als beginner nog niet weet waar je (goedkoop) de juiste spullen aan kan schaffen. Waarschijnlijk vraag je je ook af waar je moet beginnen met trainen en welke soorten wedstrijden en afstanden er zijn. Op al deze vragen geven wij van triathlon365 antwoord in de ultieme triathlon365 beginnersgids.

Over de website Triathlon365

Triathlon365 is dé triathlonwebsite van Nederland. Op deze website vind je alles wat je maar moet weten over de triathlonsport. Je vind hier alles over wedstrijden, afstanden, trainingen maar ook blogs over het aanschaffen van de juiste spullen. Het mooie is dat je niet alleen de duurdere spullen vindt, ook wanneer je een kleiner budget hebt kan je op triathlon365 terecht voor de mooiste en meest goedkope deals. Voor ieder wat wils dus. Je zou ook van Spinning365 kunnen overstappen naar de triathlonsport!

De triathlon beginnersgids

Op triathlon365 vind je de triathlon beginnersgids. In deze gids vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met de triathlonsport. Van de aanschaf van verschillende goedkope triathlonspullen tot waar je begint met het maken of krijgen van een triathlon trainingsschema. Je start natuurlijk eerst met het kijken naar je motivatie, het bepalen van een doel dat ook past binnen jouw leven (en waar jouw familie het ook mee eens is) en het kijken naar de tijd die je vrij kan maken voor de training.

Beginnen

De redactie van Triathlon365 weet als geen ander hoe het is om de starten met een triatlon. Dit is vrij lastig en je zal de nodige pieken en dalen tegenkomen. Belangrijk is dat je zo goed mogelijk bent voorbereid. Dit doe je door onder andere veel over het onderwerp te lezen. Heb je bijvoorbeeld moeite met zwemmen, maar ben je goed in hardlopen? Focus dan op de beginnersgidsen van zwemmen. Vergeet natuurlijk niet af en toe te reflecteren op je hardlooptechniek. Ook daar zul je vast nog wat verbeteringen in aan kunnen brengen!

https://www.triathlon365.nl/