Waarom is een telefoonhoesje wel of niet belangrijk?

Het is een interessante discussie: heb je écht een telefoonhoesje nodig? Nou, de webwinkels in telefoonhoesjes zullen natuurlijk volmondig met JA antwoorden. Dat zal je niet verbazen. Wat mij echter wel verbaast, is dat meer dan 20% van de smartphonegebruikers het daar niet mee eens is. Ze gebruiken liever geen telefoonaccessoire en lopen dus het risico dat hun waardevolle smartphone – waarvoor ze honderden, soms zelfs duizenden euro’s hebben betaald – kapot op de grond kan vallen door een ongelukkige valpartij. In dit artikel deel ik daarom een aantal redenen waarom een telefoonhoesje zo ontzettend belangrijk is!

Bescherm nou gewoon je telefoon!

Waarom mensen geen hoesje gebruiken? Nou, ze denken er misschien iets te lichtzinnig over, als je het mij vraagt. ‘Ik heb deze smartphone maar 2 of 3 jaar, waarom zou ik geld uitgeven om het te beschermen?’. Of: ‘We moeten eens ophouden zo gehecht te raken aan onze mobiele telefoons! Het is geen huis of auto!’. Simpel gezegd, ik begrijp deze manier van denken niet. Weet je hoeveel barsten en verbrijzelde schermen er in twee jaar tijd kunnen voorkomen met honderden euro’s aan reparatiekosten tot gevolg? Het zal je maar overkomen. Dan baal je echt, hoor! En ja, je kunt een telefoonverzekering afsluiten, maar ook daar zitten wel wat nadelen aan verbonden. Zo kun je je smartphone wekenlang kwijt zijn ter reparatie, en ook betaal je een eigen risico. Kortom, je telefoon beschermen? Dat doe je met een telefoonhoesje!

Hogere inruilwaarde met telefoon case

Je oude telefoon verkopen om de kosten van een nieuwe smartphone deels te compenseren. Het is een manier om iemand anders te helpen aan een betaalbare smartphone, en tegelijkertijd jezelf ook een beetje te helpen. Het spreekt voor zich dat een smartphone die zich in uitstekende conditie bevindt meer geld oplevert. Door een smartphonehoesje te gebruiken, al vanaf de eerste dag dat je je gsm gebruikt, is de kans vele malen groter dat het toestel er na 2 of 3 jaar gebruik nog steeds appetijtelijk uitziet.

Mooi uiterlijk

We kennen allemaal wel iemand die geen smartphonehoesje gebruikt, omdat hij of zij vindt dat een hoesje afbreuk doet aan het uiterlijk van de smartphone. Maar wie zegt dat een telefoonhoesje dat doet? Er zijn transparante iPhone 13 hoesjes verkrijgbaar die speciaal zijn ontworpen om een maximale bescherming te bieden zonder dat het opvalt. Sommige cases verbeteren zelfs het uiterlijk én bieden zelfs extra grip.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-13-hoesjes/

Je iPhone of Samsung is in goede handen bij PDA Repair

We vallen met de deur in huis en zetten de voordelen van scherm reparatie Breda door PDA Repair voor je op een rij:

–          het onderzoek naar je telefoon / tablet is gratis;

–          er geldt een standaard garantietermijn van 12 maanden;

–          PDA Repair gebruikt alleen authentieke onderdelen.

Deze en alle andere servicevoorwaarden gelden voor iedere klant, ook de zakelijke. Voor ondernemers komt een kapot apparaat altijd slecht uit; je hebt wel wat anders aan je hoofd. Heb jij of heeft een van je medewerkers een laptop die steeds uitvalt sinds de laatste update? Is je werkmobiel gevallen en zit het scherm vol met barsten? Je kunt vandaag nog een beroep doen op PDA Repair. Dankzij de 24/7-vervangservice krijg je direct de beschikking over een ruiltoestel. Je levert de defecte mobiel of tablet in en krijgt er eentje in bruikleen van PDA Repair. De medewerkers helpen je zelfs met het overzetten van alle belangrijke data als je dat ingewikkeld vindt. Oftewel het werk kan gewoon doorgaan! Wanneer je je eigen device weer terugkrijgt, hangt af van de schade. Een nieuw scherm plaatsen, is  binnen een halfuur gedaan. Waterschade vergt iets langer de tijd. Moderne telefoons en tablets zitten ingenieus in elkaar; er is specialistisch gereedschap voor nodig om onderdelen schoon te maken of te vervangen.

Een klus als batterij vervangen telefoon duurt bij PDA Repair niet lang. Onder het genot van een kopje koffie kun je wachten tot je mobieltje weer klaar voor gebruik is. PDA Repair is specialist als het om Samsungs en iPhones gaat. Met andere merken als Huawei, OnePlus en Microsoft hebben de reparateurs ook veel ervaring.  Graag wijzen we je erop dat je met een beschadigd moederbord ook kunt aankloppen bij PDA Repair. Er is zelfs een drie man sterk team dat zich alleen maar bezighoudt met het onderzoeken en herstellen van printplaatjes. Voor het vervangen en reballen van SMD-componenten is vakmanschap nodig. PDA Repair heeft die expertise in huis.

 

https://pdarepair.nl
Safinafanclub

Kies voor Swapphone en profiteer van de voordelen

Een iPhone leasen zonder BKR dat doe je natuurlijk bij Swapphone. Leasen is echt een goed idee, want je betaalt nooit meer teveel voor de allernieuwste smartphone. En ben je toe aan een ander model? Gewoon swappen! Een swapp wil zeggen dat je het toestel dat je nu gebruikt terugstuurt en dat Swapphone direct de nieuwe telefoon op de post doet. Op welk moment je swappt is aan jou. Wil je voorlopig helemaal niet swappen, ook prima. Ben je in principe tevreden met de iPhone die je hebt, maar doet zich onverwacht een mankement voor? Swapphone fixt het voor je. Als het iets is waar jij niks aan kunt doen, is dit kosteloos. Repareren en swappen zijn onderdeel van de swapp-deal. Voortaan een iPhone leasen zul je echt merken in je portemonnee. Het maandbedrag ligt vast; je betaalt niks meer dan afgesproken. Op de website van Swapphone staat een overzicht van alle telefoons die nu aangeboden worden, met de bijbehorende maandbedragen.

Huidige klanten van Swapphone zijn zeer tevreden over hun lease iPhone en de dienstverlening door Swapphone. 74% geeft zelfs de hoogste waardering: uitstekend. Op Trustpilot, een zeer betrouwbare beoordelingssite vind je onder andere de volgende recente meningen. “Uitstekende en snelle service”. “Fijne behulpzame klanten service”. “Heel makkelijk in gebruik en tegen een goede prijs”. “Super bedrijf, snelle levering en goede service”. Het leuke van Swapphone is dat het aanbod iPhones zo veelzijdig is. De een wil heel graag de allernieuwste. Een ander is gehecht aan een model dat hij / zij al een tijdje gebruikt. Bij Swapphone kies je wat het best bij jou past; er wordt met iedereen rekening gehouden. Telefoons van andere merken zijn er niet, simpelweg omdat de vraag naar iPhones het grootst is.

Heb jij interesse om voortaan te leasen in plaats van te kopen. Neem snel contact op met Swapphone, dan krijg je alle ins en outs te horen. Na een standaard creditcheck wordt jouw persoonlijke leasedeal meteen in orde gemaakt!