Je iPhone of Samsung is in goede handen bij PDA Repair

We vallen met de deur in huis en zetten de voordelen van scherm reparatie Breda door PDA Repair voor je op een rij:

–          het onderzoek naar je telefoon / tablet is gratis;

–          er geldt een standaard garantietermijn van 12 maanden;

–          PDA Repair gebruikt alleen authentieke onderdelen.

Deze en alle andere servicevoorwaarden gelden voor iedere klant, ook de zakelijke. Voor ondernemers komt een kapot apparaat altijd slecht uit; je hebt wel wat anders aan je hoofd. Heb jij of heeft een van je medewerkers een laptop die steeds uitvalt sinds de laatste update? Is je werkmobiel gevallen en zit het scherm vol met barsten? Je kunt vandaag nog een beroep doen op PDA Repair. Dankzij de 24/7-vervangservice krijg je direct de beschikking over een ruiltoestel. Je levert de defecte mobiel of tablet in en krijgt er eentje in bruikleen van PDA Repair. De medewerkers helpen je zelfs met het overzetten van alle belangrijke data als je dat ingewikkeld vindt. Oftewel het werk kan gewoon doorgaan! Wanneer je je eigen device weer terugkrijgt, hangt af van de schade. Een nieuw scherm plaatsen, is  binnen een halfuur gedaan. Waterschade vergt iets langer de tijd. Moderne telefoons en tablets zitten ingenieus in elkaar; er is specialistisch gereedschap voor nodig om onderdelen schoon te maken of te vervangen.

Een klus als batterij vervangen telefoon duurt bij PDA Repair niet lang. Onder het genot van een kopje koffie kun je wachten tot je mobieltje weer klaar voor gebruik is. PDA Repair is specialist als het om Samsungs en iPhones gaat. Met andere merken als Huawei, OnePlus en Microsoft hebben de reparateurs ook veel ervaring.  Graag wijzen we je erop dat je met een beschadigd moederbord ook kunt aankloppen bij PDA Repair. Er is zelfs een drie man sterk team dat zich alleen maar bezighoudt met het onderzoeken en herstellen van printplaatjes. Voor het vervangen en reballen van SMD-componenten is vakmanschap nodig. PDA Repair heeft die expertise in huis.

https://pdarepair.nl
Safinafanclub

Kies voor Swapphone en profiteer van de voordelen

Een iPhone leasen zonder BKR dat doe je natuurlijk bij Swapphone. Leasen is echt een goed idee, want je betaalt nooit meer teveel voor de allernieuwste smartphone. En ben je toe aan een ander model? Gewoon swappen! Een swapp wil zeggen dat je het toestel dat je nu gebruikt terugstuurt en dat Swapphone direct de nieuwe telefoon op de post doet. Op welk moment je swappt is aan jou. Wil je voorlopig helemaal niet swappen, ook prima. Ben je in principe tevreden met de iPhone die je hebt, maar doet zich onverwacht een mankement voor? Swapphone fixt het voor je. Als het iets is waar jij niks aan kunt doen, is dit kosteloos. Repareren en swappen zijn onderdeel van de swapp-deal. Voortaan een iPhone leasen zul je echt merken in je portemonnee. Het maandbedrag ligt vast; je betaalt niks meer dan afgesproken. Op de website van Swapphone staat een overzicht van alle telefoons die nu aangeboden worden, met de bijbehorende maandbedragen.

Huidige klanten van Swapphone zijn zeer tevreden over hun lease iPhone en de dienstverlening door Swapphone. 74% geeft zelfs de hoogste waardering: uitstekend. Op Trustpilot, een zeer betrouwbare beoordelingssite vind je onder andere de volgende recente meningen. “Uitstekende en snelle service”. “Fijne behulpzame klanten service”. “Heel makkelijk in gebruik en tegen een goede prijs”. “Super bedrijf, snelle levering en goede service”. Het leuke van Swapphone is dat het aanbod iPhones zo veelzijdig is. De een wil heel graag de allernieuwste. Een ander is gehecht aan een model dat hij / zij al een tijdje gebruikt. Bij Swapphone kies je wat het best bij jou past; er wordt met iedereen rekening gehouden. Telefoons van andere merken zijn er niet, simpelweg omdat de vraag naar iPhones het grootst is.

Heb jij interesse om voortaan te leasen in plaats van te kopen. Neem snel contact op met Swapphone, dan krijg je alle ins en outs te horen. Na een standaard creditcheck wordt jouw persoonlijke leasedeal meteen in orde gemaakt!