Safina fanclub
Image default
Mode en Kleding

Tips voor het kopen van een handtas!

Tips voor het kopen van een handtas!

Een handtas is meer dan alleen een accessoire, het is een statement! Dit geldt zowel op 16- als op 60-jarige leeftijd. Het is je dagelijkse metgezel en een investering. Je handtas kopen is verwarrend en spannend tegelijk. Handtassen zijn het meest trendy accessoire in je look en het maken van de juiste keuze is essentieel, vooral als je je zuurverdiende geld ervoor neerlegt. Deze tips kunnen dienen als richtlijnen om je te helpen de handtas te kiezen die het beste bij je past, terwijl je veelgemaakte fouten vermijdt.    

Grootte en formaat

Een tas kopen die in verhouding staat tot je figuur kan je vermogen accentueren. De verkeerde tas kan net zo goed het tegenovergestelde doen. Ronde en slouchy tassen passen bij lang en dun. Terwijl, als je rond bent, rechthoekige of strakke tassen een goede keuze kunnen zijn. Denk ook aan de hoeveelheid spullen die je mee moet nemen. Een te kleine tas en er is geen ruimte. Te groot en je zou gewoon meer dingen toevoegen. Precies goed en je zult niet te onhandig of benauwd overkomen. Houd hier rekening mee.

Routine

Alvorens te kopen moet je nadenken over een paar vragen. Hoe zou een dag eruit zien in het leven van je aktetas dames? Gedwongen op de grond, of op de stoel van de auto? Aan een haak in de badkamer geplaatst of stevig vastgehouden terwijl je de faciliteiten gebruikt? Gegooid in een dossierlade, of op het bureau getoond voor stijlverklaring. Als je deze scenario’s in overweging neemt, kun je bepalen wat je echt wilt.

Budget

Met alles gezegd en gedaan, zijn de kosten altijd het belangrijkste. Ken daarom beslist je budget terwijl je doorgaat met kopen. Welke functionaliteit, grootte, type of structuur je ook kiest, het is een goed idee om het af te stemmen op je budget om de beste keuze te maken. Als je voor premium spullen gaat, is het een goed idee om eens te kijken naar de tassen sale. Ook moet je rekening houden met de slijtage van de handtas. Het is daarom het berekenen van het aantal keren dat je een tas zou gebruiken totdat deze lang meegaat, deel nu de kosten van de tas met dit aantal en je krijgt je kosten per slijtage. Dit helpt je een goede vergelijking te maken, vooral wanneer je vastzit tussen keuzes die enigszins duur zijn. 

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel, wat ook het geval is als je een Nikkie laptoptas koopt. Wat heb je vaker vast dan je tas? Iets hogere kosten voor goede kwaliteit en nog een paar jaar gebruik is altijd een koopje. Bedenk welk kwaliteitsniveau je nodig hebt, wat je dus moet weten voordat je een nieuwe handtas koopt. Als je een onbezonnen gebruiker bent, zou dit in principe nog belangrijker moeten zijn. Ook hier zou je iemand kunnen zijn die liever om de paar jaar een nieuwe krijgt, kies dienovereenkomstig. Controleer de stiksels, naden en knopen en het materiaal van het handvat op hoogwaardig vakmanschap.