Safina fanclub
Image default
Bedrijven

VAB maakt innovatieve rooming in ziekenhuis meubels

Gebruiksvriendelijke rooming in ziekenhuis meubels

Met werkervaring die begon in de verpleegkunde en de hulpverlening zijn Hans en Maks van VAB de ideale ontwerpers van ziekenhuismeubilair. Zij weten als geen ander dat zorg mensenwerk is. Daarom leggen zij graag hun oor te luisteren bij het zorgpersoneel, zodat de meubels die zij ontwikkelen zijn afgestemd op de behoeften van zowel medewerkers als patiënten. Geavanceerde behandelstoelen en rooming-in ziekenhuismeubilair voorzien van al het nodige comfort zijn het resultaat van deze werkwijze.

Beter uitgerust met rooming-in ziekenhuisbanken en stoelen

Een opname in een ziekenhuis of zorginstelling is nooit gemakkelijk. Met de rooming in ziekenhuis sofa’s, stoelen en bedden maakt VAB het verblijf in een instelling prettiger en gemakkelijker te dragen voor zowel de patiënt als zijn familie. Dierbaren van de patiënt kunnen gebruik maken van meubilair dat multifunctioneel is en dat zowel overdag als ’s nachts comfortabel is in gebruik. Een stoel die getransformeerd kan worden in een bed van twee meter lang, een moderne sofa waarop u heerlijk een dutje kunt doen. Dit zijn voorbeelden van meubels die absoluut het verschil maken voor mensen in stressvolle situaties.

Verstelbare medische behandelstoel voor elke zorgafdeling

Ook op de spoedafdeling of bij een dagbehandeling, waarbij de patiënt plaatsneemt in een medische behandelstoel, speelt comfort voor de gebruiker en de patiënt een belangrijke rol. Voor deze sectoren levert VAB innovatieve ontwerpen, die tot stand zijn gekomen na een intensieve samenwerking met ziekenhuizen. Voor specifieke behandelingen, zoals dialyse, bloedafname en voettherapie, heeft dit Zwolse bedrijf verstelbare stoelen met handige functies. Ook biedt het assortiment multifunctionele behandelstoelen, die op meerdere afdelingen inzetbaar zijn.

Hans en Maks hebben inmiddels vijfentwintig jaar ervaring in het vak en werken ook internationaal mee aan de inrichting van zorginstellingen. Met hun weldoordachte medische meubels en rooming-in ziekenhuismeubels dragen zij bij aan het gebruikscomfort van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken!

https://vab.nl/