Wat zijn de voordelen van een track en trace systeem?

Het gebruiken van een werkend track en trace systeem is niet alleen gewoon simpelweg handig, maar brengt nog meerdere voordelen met zich mee. Je kunt met het track en trace systeem bewegende onderdelen van jouw bedrijf via een GPS tracker volgen. Dus wanneer je een bedrijf hebt waar je te maken hebt met lease auto’s die je aan de medewerkers hebt gegeven, kan je kijken waar deze zich bevinden. Vooral is het handig voor het controleren van het aantal kilometers dat wordt gereden, maar het kan ook handig zijn om te kijken of er niet privé gereden wordt met de lease auto. Dit is namelijk vaak niet de bedoeling, tenzij anders afgesproken.

Productiviteit verhogen

Door middel van het track en trace systeem kan je de medewerkers meer motiveren en wordt de productiviteit van hen ook direct een stuk hoger. Ook bespaar je veel geld en vooral op administratieve kosten. Dat komt omdat je nu niet meer zelf de kilometers hoeft bij te houden. Dit scheelt geld en tijd voor jezelf, maar de tijd van de medewerkers kan hierdoor ook een stuk efficiënter worden ingedeeld. De kilometers worden namelijk per object door het track en trace systeem bijgehouden, waardoor je gemakkelijk kunt zien hoeveel kilometers er al mee gereden zijn en hoeveel er nog over zijn voor de overige tijd van het contract.

Altijd controle

Ook kan je met het track en trace systeem altijd live meekijken met waar de auto rijdt. Dit kan niet alleen via je laptop, maar ook via je smartphone of tablet. Zo heb je ieder moment van de dag kijk op de objecten die in jouw bezit zijn. Wel zo fijn wanneer je hier veel geld aan uitgeeft. De prijs van het track en trace systeem is helemaal niet hoog en betaal je per maand. Je betaalt een vaste prijs en wordt niet meer verrast met extra bijkomende kosten.

Geen richtingsgevoel? Laat je rijden door schipholtaxi-bus chauffeur

Je bent met een grote groep familieleden en staat aan de vooravond van een mooi familie uitje die zal beginnen op Schiphol Airport. Nu blijkt niemand te willen rijden, zijn er eigenlijk niet genoeg auto’s beschikbaar en zijn ook de parkeerkosten een doorn in het oog. En jij hebt totaal geen richtingsgevoel en ziet jezelf al een compleet andere weg inrijden dan de juiste afrit die naar de vertrekhallen rijdt. Dan ontstaat het idee om een taxibus naar Schiphol te reserveren. Die komt zelfs naar jullie hoek van het land om te zorgen dat jullie op tijd bij Schiphol arriveren. In de vroege ochtend hoeven jullie alleen maar klaar te staan, bagage in te laden om je vervolgens geheel te laten rijden door de taxi-bus.

Wekservice door taxichauffeur

Mocht je een langslaper in de familie hebben of zelf niet helemaal zeker van de zaak zijn of je op zo een tijdstip midden in de nacht wel wakker gaat worden bestaat er een handig wekmiddel. De chauffeur zelf biedt namelijk een wekservice, zodat jullie wakker worden wanneer hij bijvoorbeeld nog een uur van jullie verwijderd is. Bovendien kunnen jullie bij tijdgebrek het ontbijt opschuiven naar de taxirit. De chauffeur let voor jullie op de weg en is bekwaam met de snelle routes richting het vliegveld. Jullie kunnen eventueel nog een broodje eten en alvast veel voorpret beleven aan de start van het familie uitje.

Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest

De schipholtaxi-bus is gemakkelijk en snel te reserveren via het internet. Door de vaste tarieven kom je geen ongewenste verrassingen tegen en weet je gelijk waar je aan toe bent. Daarnaast is er geen verschil in dag- en nachttarieven. Betalen kan al via de website, maar kun je ook contant of met de pin aan het einde van de rit doen. Ben je nu erg onder de indruk van je vriendelijke taxichauffeur en de fijne privé taxi-bus zorg er dan voor dat je op tijd bent met het reserveren van de retour reis. Zo kunnen jullie helemaal onbezorgd en ontspannen op familie uitje, doordat ook de reis terug dan al verzorgd is.