Safina fanclub
Image default
Muziek

Volg een cursus DJ worden voor beginners

Het is lastig om te starten als DJ. Welke apparatuur is bijvoorbeeld handig om aan te schaffen? Hoe leer je welke genres je met elkaar kan mixen? Hoe werkt een mengpaneel? Kortom: hoe begin je? Gelukkig zijn er steeds meer muziekscholen die een cursus DJ worden voor beginners aanbieden. Hier heb je vaak geen apparatuur, voorkennis of ervaring voor nodig. Als je enthousiast bent om te leren en een passie hebt voor muziek, is het een perfecte manier om jouw muzikale carrière te starten.

Ontdek het ruime aanbod op deze muziekschool

Op de Gooische Muziekschool in Bussum volg je een cursus DJ worden voor beginners. Deze school staat bekend om het ruime aanbod muzieklessen en -opleidingen. Deze zijn rijkserkend en worden gegeven door een groot team vakdocenten, die werkzaam zijn (geweest) in de dans-, muziek- en musicalwereld. Op de school volg je zowel privélessen als groepslessen in verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. De school geeft cursussen op 8 locaties binnen de Gooi- en Vechtstreek en Eemland. Wil je een cursus DJ worden voor beginners volgen en woon je in deze regio? Dan is de Gooische Muziekschool vast iets voor jou!

Meld je aan en leer draaien door professionals

De cursus DJ worden voor beginners biedt lessen aan voor kinderen en volwassenen vanaf 10 jaar. Je volgt 5 lessen van professionals, die draaiden door heel Nederland en alle kneepjes van het vak kennen. Je leert alle geheimen van het mengpaneel ontdekken in een speciale DJ-ruimte waar je over alle benodigde apparatuur beschikt. Daarnaast leer je tracks mixen, naast elkaar draaien en maak je loops en effecten. Ook leer je goed te luisteren naar muziek door perfect toe te werken naar een climax en te kijken welke muziekstijlen met elkaar te matchen zijn en welke niet. Leer een publiek voor je te winnen en maak een perfecte start als DJ! De Gooische Muziekschool in Bussum hanteert diverse tarieven. Meld je eenvoudig aan via de website of neemt contact met ze op.

https://www.degooischemuziekschool.nl/