Safinafanclub

Draadloos alarmsysteem

De beveiliging van je woning is cruciaal voor je eigen veiligheid, maar ook voor je gezin. Steeds meer woningeigenaren zien gelukkig het nut in een alarminstallatie. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de inbrekers wel een keer nadenkt bij het zien van een draadloos alarmsysteem. Het is dus echt de moeite waard om een specialist in te schakelen voor het beveiligen van je woning. Natuurlijk blijf je altijd een risico lopen op een inbraak. Maar de meeste inbrekers die op jacht gaan zoeken een gelegenheid. Bijvoorbeeld een woning van iemand die op vakantie is. Maar vooral een woning waarbij de pakkans klein is. Met een alarminstallatie weet je zeker dat de pakkans een stuk groter wordt voor de inbreker. Is het huis van de buren minder goed beveiligd? Dan is er een kans aanwezig dat de inbreker voor een alternatief gaat. Investeer daarom in je eigen veiligheid met een professionele alarminstallatie.

Geen kabels meer door je woning met een draadloos alarmsysteem

Een alarminstallatie klinkt perfect, maar je hebt geen zin in allemaal kabels in je woning. Dit kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig is ons internet vandaag de dag zo stabiel dat je zonder problemen je woning kan beveiligen. Met de hulp van een professioneel systeem zorg je ervoor dat je woning professioneel beveiligd wordt op je eigen internetverbinding. Dankzij een wifi verbinding krijg je zelfs meldingen op je telefoon door. Zo weet je precies wat er zich thuis afspeelt terwijl je zelf van huis bent. Investeer vandaag nog in je eigen systeem via onze beveiligingsservice.

Safinafanclub

Observatie onderzoek

Een observatie onderzoek is één van onze meest gebruikte onderzoeksmethodes. Quso.nl wordt regelmatig ingeschakeld om iemand tijdelijk te schaduwen. Vaak wordt dit gedaan om extra informatie te achterhalen. Dit kan zowel zakelijk als privé uitgevoerd worden. Privé als je bijvoorbeeld het vermoeden hebt dat je partner misschien vreemdgaat. Zakelijk als je het idee hebt dat je personeel zich niet zo druk maakt tijdens een zakenreis. Tijdens een observatie onderzoek kunnen we officieel een gerechtelijk onderzoek uitvoeren. Tijdens dit onderzoek gaan we kijken wat er allemaal rond een persoon afspeelt. We gaan meestal op een tip af. Bijvoorbeeld als je personeelslid zich opnieuw ziekgemeld heeft en jij je twijfels hebt. Of als je man opnieuw moet overwerken. Direct na jouw telefoontje sturen we iemand langs om ooghoogte te nemen. We leggen alles met film en foto’s vast, zodat je duidelijk bewijzen in handen hebt. Daarna mag je natuurlijk zelf bepalen wat je met de informatie gaat doen.

Uitgebreid ziekteverzuim onderzoek laten uitvoeren

Als er een vertrouwensbreuk met je eigen personeel ontstaat is het belangrijk om hiernaar te handelen. Een uitgebreid ziekteverzuim onderzoek kan antwoord geven op je vraag. Bijvoorbeeld of iemand echt wel ziek is. Of dat er iets niet klopt en er actie ondernomen moet worden. Dankzij onze bewijzen sta je sterk bij de rechtbank. Dit kan bij een ziekteverzuim onderzoek echt het verschil gaan maken. Met onze hulp kan je bijvoorbeeld bij het UWV een ontslagvergunning aanvragen. Handig als je inderdaad opgelicht wordt door je eigen personeel. Wij zorgen voor de bewijzen die je nodig hebt om echt actie te ondernemen!

Safinafanclub

Welke soort tablethouder past het beste bij mij?

Je bent toe aan een nieuwe tablethouder maar je weet niet welke. Wil je weten welke soorten tablethouders er allemaal zijn? Wat zijn de toepassingen van de verschillende soorten? En waar kan je ze het beste voor gebruiken? In deze post lichten we alle tablethouders door en bekijken we een aantal veel gebruikte manieren om ze te gebruiken. Lees snel verder!

Vloerstandaards

Vloerstandaards worden het meeste gebruikt in openbare gelegenheden. Dit kan variëren van een festival of supermarkt tot een zakelijke beurs of seminar. In deze settings worden vloerstandaards gebruikt om bezoekers van het evenement te informeren. Naast informeren worden ze ook dikwijls ingezet om informatie van bezoekers te verzamelen. Denk hierbij aan informatie om het klantprofiel compleet te maken zoals interesses, inkomen, leeftijd, geslacht etcetera. 

Ook in andere settings zoals kantoren en winkels worden vloerstandaards dikwijls ingezet om contact met de klant te maken. Zo maken veel retailers gebruik van vloerstandaards om klanten te voorzien van self checkout en andere self service faciliteiten. Self checkout bespaart flink op personeelskosten en zal de komende jaren alleen maar groeien.

Muurhouders

Muurhouders voor je tablet zijn zowel in het bedrijfsleven als ons privébestaan niet meer weg te denken. Privé gebruiken we ze voornamelijk als houder voor domotica toepassingen zoals slimme thermostaten en andere regel panelen voor huiselijke apparaten. 

Zakelijk worden muurhouders veelvuldig ingezet als toegangscontrole bij de ingang van een gebouw. Door de tablet in muurhouder te koppelen aan een toegangssysteem voorkom je dat ongewenste personen een bepaalde ruimte betreden. Daarnaast kan deze software bijhouden wie er op dat moment toegang had tot het gebouw, handig als er weer eens een nietmachine verdwenen is.

Verder kunnen muurhouders gebruikt worden om aanwezigen te informeren over zaken zoals wachttijden, beschikbaarheid van medewerkers en vertrektijden. 

Tafelhouders

Tafelhouders worden zakelijk voornamelijk gebruikt tijdens het voeren van gesprekken. Zo kan je tijdens een verkoopgesprek bijvoorbeeld het product op de tablet demonstreren aan je potentiele klant terwijl je zelf je handen vrij houdt. Tafelhouders zetten de tablet rechtop en zijn in veel gevallen ook draaibaar in één of meerdere richtingen. Tafelhouders zonder draai mechanisme bestaan ook maar worden voornamelijk gebruikt door individuelen die langere tijd naar het scherm moeten kijken. Bijvoorbeeld om een serie of film te bekijken maar ook om te werken met een draadloos tablet toetsenbord.

Handhouders

Handhouders zijn eigenlijk de klassieke variant van een tablethouder. Je kent het wel, een hoes die om je tablet heen gaat om deze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. De meest standaard uitvoeren bieden alleen bescherming tegen krassen en vuil, verder hoef je er niet veel van te verwachten. 

Heeft je tablet wat meer bescherming nodig? Kijk dan verder naar het midden segment. Hier kan je beschermingshoezen vinden die je tablet beschermen tegen vallen en stoten. In sommige gevallen zelfs bescherming tegen water maar in het middensegment is dit slechts tot op zekere hoogte. 

Voor echte waterdichtheid moet je wat dieper in de buidel tasten maar dan heb je ook wat. Sommige beschermhoezen zijn zo waterdicht dat ze volledige onderdompeling kunnen weerstaan zonder ook maar een druppel door te lekken.

Safinafanclub

Thuiswerkplek inrichten tijdens coronatijden: Hoe doe je dat?

Waar thuis werken een aantal jaar geleden nog uitzonderlijk was zijn we er tegenwoordig allemaal aan gewend. Zo werken we aan de keukentafel en op de bank maar als het lekker weer is zitten we ook graag in de tuin met de laptop op schoot en een kopje koffie binnen handbereik. 

Hoewel deze manier op het eerste gezicht erg ontspannen lijkt is het niet altijd feest. Voor complexere werkzaamheden hebben we toch echt een werkplek nodig waar we ons uiterst kunnen concentreren. Dus zonder afleiding van de fluitende vogels of de spelende kinderen in de huiskamer. 

Maar hoe richt je jouw thuis werkplek nou in zodat je ook in corona tijden productief vanuit huis kan werken? In dit artikel geven we je aan aantal essentiële tips om jouw werkplek zo productief mogelijk in te richten, ook als je thuis in de werkkamer zit.

Investeer in een bureau en ergonomische bureaustoelen van de juiste kwaliteit

Investeer in een bureau en ergonomische bureaustoelen van de juiste kwaliteit, dat is de basis van een goede werkplek. Zo geeft een goed bureau je de mogelijkheid om deze in hoogte te verstellen zodat het bureau ongeacht je lichaamsbouw naadloos aansluit op jouw ideale werkhouding. 

Met alleen een bureau ben je er nog niet, om gezond te werken heb je namelijk ook een ergonomische bureaustoel nodig. Het verschil tussen een “normale” bureaustoel en een ergonomische bureaustoel zit ‘m in de manier waarop de stoel ontworpen is. 

Ergonomische bureaustoelen zijn daarnaast ook in meer of mindere mate verstelbaar. Door bijvoorbeeld het zitvlak of de leuning in hoogte en hoek te kunnen verstellen maak je het jezelf al een stuk comfortabeler. 

Neem je rust en pauzeer op tijd en verlaat je werkplek in de pauze

Door op tijd te pauzeren en je werkplek daadwerkelijk te verlaten heb je echt even een break in de dag. We zien mensen vaak aan hun werkplek lunchen maar dit is echt funest voor je productiviteit. Hoewel het een goed idee lijkt om even door te pakken met een broodje boven je toetsenbord ben je vele malen productiever als je brein even met iets anders bezig kan zijn. Bijvoorbeeld een wandeling door de buurt. Het hoeft maar een kwartier te zijn maar maakt een immens verschil.

Zorg voor de juiste hoeveelheid licht en let ook op de richting

Zorg voor de juiste hoeveelheid licht en let ook op de richting waar het licht vandaan komt. De slechtste om naar toe te kijken terwijl je op een beeldscherm probeert te werken is naar buiten door het raam. Door het raam komt namelijk licht naar binnen, dat schijnt recht in je ogen. 

Doordat het licht van buiten recht in je ogen schijnt moeten je ogen zich constant aanpassen door afwisselend te concentreren op het licht buiten en het licht van je beeldscherm. Hierdoor zal je veel sneller vermoeid zijn. Het is beter om je bureau haaks op je ramen te zetten waardoor het licht niet direct in je ogen schijnt. 

Als alternatieve opstelling kan je ook kiezen om je bureau tegen een muur aan te zetten zodat je alleen het beeldscherm en de muur ziet. Hierdoor heb je geen last van licht in je ogen. Het enige nadeel van deze opstelling is dat het wat minder “gezellig” is. Je kan bijvoorbeeld niet even naar buiten kijken tijdens het werken.

Safinafanclub

De verschillen tussen software op maat en uit een pakket

Maatwerk software is, zoals de naam al aangeeft, software die specifiek is gemaakt voor het gebruik van bepaalde personen of bedrijven, meestal door een ontwikkelingsteam van een derde partij (softwarebedrijf) of door een interne software ontwikkelaar. Terwijl verpakte softwaretoepassingen bedoeld zijn om van de plank te komen met een “one-size-fits-all” aanpak, is aangepaste software in opdracht gegeven om het beste te werken alleen met een bepaald bedrijf, afdeling of team in het achterhoofd.

Bedrijven maken om verschillende redenen gebruik van op maat gemaakte software. Het kan bijvoorbeeld helpen om veel van uw handmatige invoerprocessen te automatiseren, waardoor dubbel werk wordt voorkomen en kosten en risico’s worden beperkt. Ondertussen kunnen uw medewerkers blijven werken aan activiteiten op een hoger niveau die nog steeds een beetje menselijk ingrijpen vereisen.

Door het vinden van de juiste maatwerkpartner voor softwareontwikkeling en ICT consultancy kunt u een applicatie bouwen die past bij uw organisatie op basis van de functies die u daadwerkelijk nodig hebt. Als u een groot idee heeft, kunt u zelfs werken aan een heel ander soort applicatie die nog niet bestaat, maar die u wel productiever en efficiënter maakt.

Verschillen tussen pakket- en maatwerksoftware

Maatwerk: Het grote verschil tussen verpakte en op maat gemaakte software is de hoeveelheid maatwerk die u kunt bereiken. Met kant-en-klare software kunt u soms de branding wijzigen en specifieke pakketten selecteren op basis van uw bedrijfsbehoeften, maar u hebt meestal niet veel keuze. Maatwerksoftware daarentegen wordt per definitie voor uw organisatie gebouwd en is bedoeld om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Schaalbaarheid: Omdat u meestal de totale eigendom van de codebasis van uw maatwerksoftware heeft, kunt u op elk gewenst moment teruggaan om functies toe te voegen of de software robuuster te maken. Pakkettoepassingen zijn doorgaans minder flexibel, waardoor u een kostbare migratie moet ondergaan wanneer u de software ontgroeid bent.

Kosten: Veel pakketsoftwaretoepassingen maken gebruik van een prijsmodel op basis van een abonnement voor zakelijke klanten: u moet een jaarlijkse licentie aanschaffen voor elke werknemer die de software gebruikt. Maatwerksoftware heeft doorgaans een grote kapitaalinvestering op voorhand, maar zonder terugkerende kosten.

Safinafanclub

Rokkostuum huren

Ben je op zoek naar een net pak? Ga je dan voor een smoking of een rokkostuum? Denk je dat het een eenmalig gebruik is, dan kan financieel veel aantrekkelijker voor je zijn om er een te huren. Maar wat heb je nodig? In dit blog word je meegenomen in het huren van een rokkostuum en wat het verschil is met een smoking als pak.

Verschil smoking en rokkostuum

Een smoking bestaat uit een pantalon met een bies op de zijkant, een jasje met zijden reversen en een wit overhemd en niet te vergeten, een strik. Een rokkostuum gaat net iets verder dan dat en is ook weer een stuk chiquer. Nóg chiquer? Ja! En daarom is het ook zo aantrekkelijk om een rokkostuum te huren, omdat deze niet vaak gedragen zal worden door de ‘gewone’ Nederlander. Een rokkostuum bestaat net als een smoking uit een jas en een broek. De broek is zwart en heeft een enkele of dubbele bies aan de zijkant.  De jas heeft twee scherpe punten en lange panden, daaronder draag je een gesteven hemd met openstaande boord, een wit vest en daarbovenop een witte vlinderdas. Bij een rokkostuum wordt het niet gewaardeerd als je een horloge draagt, daarvoor is een zakhorloge. Verdere accessoires die bij een rokkostuum horen zijn lakschoenen in het zwart, ingelegde knoopjes voor het vest, een witte pochet en witte handschoenen, een witte sjaal en hoge zwarte hoeden, een mantel en voor de oudere mannen een wandelstok.

Wanneer draag je een rokkostuum?

Een rokkostuum is, zoals je hierboven kunt lezen, dus niet voor alledaags gebruik. Officieel zitten er ook regels aan verbonden. Op formele feesten en ceremonies wordt een rokkostuum wel eens gedragen, ook dragen leden van het symfonieorkest rokkostuums op trouwpartijen en bij officiële gelegenheden. Mocht een uitnodiging hebben ontvangen waarop het volgende staat vermeld, dan dien je en rokkostuum aan te doen: “cravate blanche/white tie” of “décorations”.

Huur een rokkostuum in omgeving Rotterdam

Voor het huren van een rokkostuum kun je bij verschillende winkels terecht. Bij Sir Anthony bijvoorbeeld, kun je binnenlopen zonder een afspraak te hoeven maken van te voren. Je wordt er goed geholpen en voor een vriendelijke prijs kun je een rokkostuum huren.

https://www.siranthony.nl/
Safinafanclub

Alles over payroll

Heeft u een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat u uw administratieve werkzaamheden op orde heeft. Niet iedereen vindt dit het leukste werk, maar het is wel belangrijk dat het gebeurt. Wilt u liever ook meer tijd overhouden aan de werkzaamheden voor uw eigen bedrijf en wilt u zich minder bezighouden met de administratie eromheen? Payroll biedt dan de uitkomst.

Dit houdt payroll in

Maar wat houdt payroll nou eigenlijk in? In het kort gezegd wil het zeggen dat een payroll-organisatie het juridisch werkgeverschap van u overneemt. Een bedrijf dat dit doet is Payroll Select. Dankzij payroll hoeft u zich niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Hierdoor heeft u meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s en hoeft u geen personeelsadministratie bij te houden. Kortom: een win-win situatie dus voor u als ondernemer.

Kosten payroll

Natuurlijk zit er wel een prijskaartje aan het afnemen van payroll dienstverlening. Met welke kosten u rekening moet houden? Dat verschilt per bedrijf. Hierdoor kunnen we niet exact zeggen wat de kosten zijn voor uw bedrijf, want er zijn diverse factoren die invloed hebben. Om meer inzicht te krijgen raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Payroll Select. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met payroll en is erg transparant over de payroll kosten voor uw bedrijf. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden? Via de website vraagt u eenvoudig een offerte op. Zo weet u precies met welke kosten u rekening moet houden.

Meer informatie over payroll?

Wilt u graag meer informatie over wat payroll is? Dan raden we u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Payroll Select. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van Payroll Select. Zij staan u graag te woord en helpen u verder.

https://www.payrollselect.nl/
Safinafanclub

Pagespeed insights

Heb je een mooie, goede website, maar haken veel bezoekers snel af? Dan kan het zijn dat je website te langzaam is. Als je pagina’s te lang moeten laden, dan zullen veel mensen je website verlaten. Ze hebben simpelweg niet het geduld om te wachten, zelfs al is het maar enkele seconden. De laadsnelheid van je website is dus een zeer belangrijk aspect voor het succes ervan. Ook Google beoordeelt je website op paginasnelheid, ofwel pagespeed. Het is eenvoudig om hier zelf inzicht in te krijgen door middel van de Google PageSpeed Insights tool. Google test dan jouw website op een aantal belangrijke punten en geeft vervolgens aan wat eventueel verbeterd kan worden. 

Backlinks

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het plaatsen van backlinks. Dit zijn links op andere websites die verwijzen naar jouw website. Het is echter wel belangrijk dat deze links goed geplaatst zijn en van een hoge kwaliteit. Slechte backlinks komen ook voor en deze hebben juist een negatief effect op de SEO van je website. Slechte backlinks worden vaak ingekocht door onprofessionele SEO bedrijven. Op korte termijn lijken deze backlinks misschien een positief effect te hebben, maar uiteindelijk doet het geen goed voor het succes van je website. Daarom is het belangrijk om een SEO bedrijf in te schakelen dat met je meedenkt over het lange termijn succes van jouw website.

Proseo

Proseo is als SEO bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Wij werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun website de best mogelijke resultaten behaalt. Wij verwelkomen je graag in ons kantoor in Lisse, om samen het plan van aanpak op te stellen. Van daaruit gaan we aan slag om je website te optimaliseren. Wil je weten wat we voor jouw website kunnen doen? Neem dan snel contact op of kom langs!

https://www.proseo.nl/
Safinafanclub

Vries opslag en/ of distributie

Bent u op zoek naar een vriesopslag waar u met een gerust hart uw verse producten kunt opslaan? Vertrouw dan op de professionele aanpak van Frigo Group. Al tientallen jaren verzorgen wij de vries opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen. Zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven vertrouwen hun producten toe aan ons. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft en dat de producten goed afgeleverd worden op de eindbestemming.

Onze locaties 

Bij Frigo Group zijn we erop gericht om het distributie proces van uw producten zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Dit begint al bij de locaties van onze vrieshuizen. We hebben een vrieshuis in Nieuw-Vennep. Hier worden veel grondstoffen opgeslagen voor de multiculturele keuken, die vanuit het buitenland geïmporteerd worden en aankomen op Schiphol. Het andere vrieshuis staat in S-Heerenberg, vlakbij de Duitse grens. Dit is een ideale locatie voor de opslag van producten die gedistribueerd worden naar landen in Oost Europa. 

Gekoeld transport

Frigo Group is niet alleen gespecialiseerd in de opslag van voedingswaar, maar ook in het transport ervan. Hiervoor is tien jaar geleden Frigo Group Logistics opgericht. Vanuit hier wordt het gekoeld transport geregeld binnen Nederland, maar ook van en naar verschillende landen binnen Europa. Of u nu uw producten opgeslagen heeft in onze vrieshuizen of niet, wij nemen u graag het logistieke proces uit handen. Voor het transport van voedingsmiddelen gebruiken wij onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Op die manier houden we altijd volledige controle en weten we zeker dat uw producten in optimale staat de eindbestemming bereiken.

Diensten op maat 

Of u nu eigenaar bent van een klein restaurant of een grote multinational, bij Frigo Group is altijd plek voor uw producten. Van enkele dozen tot tientallen pallets, wij bieden graag een passende oplossing voor u!

http://www.frigogroup.com/