Safinafanclub

De verschillen tussen software op maat en uit een pakket

Maatwerk software is, zoals de naam al aangeeft, software die specifiek is gemaakt voor het gebruik van bepaalde personen of bedrijven, meestal door een ontwikkelingsteam van een derde partij (softwarebedrijf) of door een interne software ontwikkelaar. Terwijl verpakte softwaretoepassingen bedoeld zijn om van de plank te komen met een “one-size-fits-all” aanpak, is aangepaste software in opdracht gegeven om het beste te werken alleen met een bepaald bedrijf, afdeling of team in het achterhoofd.

Bedrijven maken om verschillende redenen gebruik van op maat gemaakte software. Het kan bijvoorbeeld helpen om veel van uw handmatige invoerprocessen te automatiseren, waardoor dubbel werk wordt voorkomen en kosten en risico’s worden beperkt. Ondertussen kunnen uw medewerkers blijven werken aan activiteiten op een hoger niveau die nog steeds een beetje menselijk ingrijpen vereisen.

Door het vinden van de juiste maatwerkpartner voor softwareontwikkeling en ICT consultancy kunt u een applicatie bouwen die past bij uw organisatie op basis van de functies die u daadwerkelijk nodig hebt. Als u een groot idee heeft, kunt u zelfs werken aan een heel ander soort applicatie die nog niet bestaat, maar die u wel productiever en efficiënter maakt.

Verschillen tussen pakket- en maatwerksoftware

Maatwerk: Het grote verschil tussen verpakte en op maat gemaakte software is de hoeveelheid maatwerk die u kunt bereiken. Met kant-en-klare software kunt u soms de branding wijzigen en specifieke pakketten selecteren op basis van uw bedrijfsbehoeften, maar u hebt meestal niet veel keuze. Maatwerksoftware daarentegen wordt per definitie voor uw organisatie gebouwd en is bedoeld om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Schaalbaarheid: Omdat u meestal de totale eigendom van de codebasis van uw maatwerksoftware heeft, kunt u op elk gewenst moment teruggaan om functies toe te voegen of de software robuuster te maken. Pakkettoepassingen zijn doorgaans minder flexibel, waardoor u een kostbare migratie moet ondergaan wanneer u de software ontgroeid bent.

Kosten: Veel pakketsoftwaretoepassingen maken gebruik van een prijsmodel op basis van een abonnement voor zakelijke klanten: u moet een jaarlijkse licentie aanschaffen voor elke werknemer die de software gebruikt. Maatwerksoftware heeft doorgaans een grote kapitaalinvestering op voorhand, maar zonder terugkerende kosten.

Safinafanclub

Rokkostuum huren

Ben je op zoek naar een net pak? Ga je dan voor een smoking of een rokkostuum? Denk je dat het een eenmalig gebruik is, dan kan financieel veel aantrekkelijker voor je zijn om er een te huren. Maar wat heb je nodig? In dit blog word je meegenomen in het huren van een rokkostuum en wat het verschil is met een smoking als pak.

Verschil smoking en rokkostuum

Een smoking bestaat uit een pantalon met een bies op de zijkant, een jasje met zijden reversen en een wit overhemd en niet te vergeten, een strik. Een rokkostuum gaat net iets verder dan dat en is ook weer een stuk chiquer. Nóg chiquer? Ja! En daarom is het ook zo aantrekkelijk om een rokkostuum te huren, omdat deze niet vaak gedragen zal worden door de ‘gewone’ Nederlander. Een rokkostuum bestaat net als een smoking uit een jas en een broek. De broek is zwart en heeft een enkele of dubbele bies aan de zijkant.  De jas heeft twee scherpe punten en lange panden, daaronder draag je een gesteven hemd met openstaande boord, een wit vest en daarbovenop een witte vlinderdas. Bij een rokkostuum wordt het niet gewaardeerd als je een horloge draagt, daarvoor is een zakhorloge. Verdere accessoires die bij een rokkostuum horen zijn lakschoenen in het zwart, ingelegde knoopjes voor het vest, een witte pochet en witte handschoenen, een witte sjaal en hoge zwarte hoeden, een mantel en voor de oudere mannen een wandelstok.

Wanneer draag je een rokkostuum?

Een rokkostuum is, zoals je hierboven kunt lezen, dus niet voor alledaags gebruik. Officieel zitten er ook regels aan verbonden. Op formele feesten en ceremonies wordt een rokkostuum wel eens gedragen, ook dragen leden van het symfonieorkest rokkostuums op trouwpartijen en bij officiële gelegenheden. Mocht een uitnodiging hebben ontvangen waarop het volgende staat vermeld, dan dien je en rokkostuum aan te doen: “cravate blanche/white tie” of “décorations”.

Huur een rokkostuum in omgeving Rotterdam

Voor het huren van een rokkostuum kun je bij verschillende winkels terecht. Bij Sir Anthony bijvoorbeeld, kun je binnenlopen zonder een afspraak te hoeven maken van te voren. Je wordt er goed geholpen en voor een vriendelijke prijs kun je een rokkostuum huren.

https://www.siranthony.nl/
Safinafanclub

Alles over payroll

Heeft u een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat u uw administratieve werkzaamheden op orde heeft. Niet iedereen vindt dit het leukste werk, maar het is wel belangrijk dat het gebeurt. Wilt u liever ook meer tijd overhouden aan de werkzaamheden voor uw eigen bedrijf en wilt u zich minder bezighouden met de administratie eromheen? Payroll biedt dan de uitkomst.

Dit houdt payroll in

Maar wat houdt payroll nou eigenlijk in? In het kort gezegd wil het zeggen dat een payroll-organisatie het juridisch werkgeverschap van u overneemt. Een bedrijf dat dit doet is Payroll Select. Dankzij payroll hoeft u zich niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Hierdoor heeft u meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s en hoeft u geen personeelsadministratie bij te houden. Kortom: een win-win situatie dus voor u als ondernemer.

Kosten payroll

Natuurlijk zit er wel een prijskaartje aan het afnemen van payroll dienstverlening. Met welke kosten u rekening moet houden? Dat verschilt per bedrijf. Hierdoor kunnen we niet exact zeggen wat de kosten zijn voor uw bedrijf, want er zijn diverse factoren die invloed hebben. Om meer inzicht te krijgen raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Payroll Select. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met payroll en is erg transparant over de payroll kosten voor uw bedrijf. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden? Via de website vraagt u eenvoudig een offerte op. Zo weet u precies met welke kosten u rekening moet houden.

Meer informatie over payroll?

Wilt u graag meer informatie over wat payroll is? Dan raden we u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Payroll Select. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van Payroll Select. Zij staan u graag te woord en helpen u verder.

https://www.payrollselect.nl/
Safinafanclub

Pagespeed insights

Heb je een mooie, goede website, maar haken veel bezoekers snel af? Dan kan het zijn dat je website te langzaam is. Als je pagina’s te lang moeten laden, dan zullen veel mensen je website verlaten. Ze hebben simpelweg niet het geduld om te wachten, zelfs al is het maar enkele seconden. De laadsnelheid van je website is dus een zeer belangrijk aspect voor het succes ervan. Ook Google beoordeelt je website op paginasnelheid, ofwel pagespeed. Het is eenvoudig om hier zelf inzicht in te krijgen door middel van de Google PageSpeed Insights tool. Google test dan jouw website op een aantal belangrijke punten en geeft vervolgens aan wat eventueel verbeterd kan worden. 

Backlinks

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het plaatsen van backlinks. Dit zijn links op andere websites die verwijzen naar jouw website. Het is echter wel belangrijk dat deze links goed geplaatst zijn en van een hoge kwaliteit. Slechte backlinks komen ook voor en deze hebben juist een negatief effect op de SEO van je website. Slechte backlinks worden vaak ingekocht door onprofessionele SEO bedrijven. Op korte termijn lijken deze backlinks misschien een positief effect te hebben, maar uiteindelijk doet het geen goed voor het succes van je website. Daarom is het belangrijk om een SEO bedrijf in te schakelen dat met je meedenkt over het lange termijn succes van jouw website.

Proseo

Proseo is als SEO bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Wij werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun website de best mogelijke resultaten behaalt. Wij verwelkomen je graag in ons kantoor in Lisse, om samen het plan van aanpak op te stellen. Van daaruit gaan we aan slag om je website te optimaliseren. Wil je weten wat we voor jouw website kunnen doen? Neem dan snel contact op of kom langs!

https://www.proseo.nl/
Safinafanclub

Vries opslag en/ of distributie

Bent u op zoek naar een vriesopslag waar u met een gerust hart uw verse producten kunt opslaan? Vertrouw dan op de professionele aanpak van Frigo Group. Al tientallen jaren verzorgen wij de vries opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen. Zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven vertrouwen hun producten toe aan ons. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft en dat de producten goed afgeleverd worden op de eindbestemming.

Onze locaties 

Bij Frigo Group zijn we erop gericht om het distributie proces van uw producten zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Dit begint al bij de locaties van onze vrieshuizen. We hebben een vrieshuis in Nieuw-Vennep. Hier worden veel grondstoffen opgeslagen voor de multiculturele keuken, die vanuit het buitenland geïmporteerd worden en aankomen op Schiphol. Het andere vrieshuis staat in S-Heerenberg, vlakbij de Duitse grens. Dit is een ideale locatie voor de opslag van producten die gedistribueerd worden naar landen in Oost Europa. 

Gekoeld transport

Frigo Group is niet alleen gespecialiseerd in de opslag van voedingswaar, maar ook in het transport ervan. Hiervoor is tien jaar geleden Frigo Group Logistics opgericht. Vanuit hier wordt het gekoeld transport geregeld binnen Nederland, maar ook van en naar verschillende landen binnen Europa. Of u nu uw producten opgeslagen heeft in onze vrieshuizen of niet, wij nemen u graag het logistieke proces uit handen. Voor het transport van voedingsmiddelen gebruiken wij onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Op die manier houden we altijd volledige controle en weten we zeker dat uw producten in optimale staat de eindbestemming bereiken.

Diensten op maat 

Of u nu eigenaar bent van een klein restaurant of een grote multinational, bij Frigo Group is altijd plek voor uw producten. Van enkele dozen tot tientallen pallets, wij bieden graag een passende oplossing voor u!

http://www.frigogroup.com/