Safinafanclub

Zelfstandig wonen in een particulier verpleeghuis

Bent u op zoek naar een particulier verpleeghuis waar de zorgbehoeften van bewoners en hun persoonlijke levensstijl centraal staan? Bekijk dan eens de verpleeghuizen van Compartijn. Dit bedrijf heeft diverse luxe huizen waarin mensen zelfstandig kunnen wonen, maar wel de benodigde zorg krijgen. Dit is een goede oplossing voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen als gevolg van psychogeriatrische problemen. Denk hierbij aan dementie. Mensen vinden het vaak lastig om de volledig regie op hun leven uit handen te geven en daarom is deze vorm van particuliere ouderenzorg een goede middenweg.

Een plek waar mensen zich thuis voelen

De mensen die in een particulier verpleeghuis van Compartijn zitten, krijgen 24-uurszorg aangeboden. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke levensstijl en zorgbehoeften. Daarnaast wordt er in de huizen een huiselijke sfeer gecreëerd en staat veiligheid voorop. Door middel van een vast team aan zorgmedewerkers, het organiseren van leuke activiteiten en het aanbieden van persoonlijke begeleiding wordt dit in stand gehouden. Met de particuliere ouderenzorg van dit bedrijf wordt ervoor gezorgd dat bewoners zich thuis voelen, ondanks dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Het belangrijkste doel is dan ook om een fijne en huiselijke plek te creëren waar mensen op hun gemak zijn.

Luxe zorgappartementen met diverse voorzieningen

Compartijn beschikt over diverse huizen met daarin twintig tot veertig luxe zorgappartementen. Deze appartementen zijn voorzien van een woon- en slaapkamer, badkamer en een ruime pantry. Daarnaast is er een aansluiting voor een tv, radio, internet en alarmering. In de huizen zelf zijn ook diverse voorzieningen en gezamenlijke ruimtes, waaronder een wellnessruimte. Hier kunnen bewoners heerlijk ontspannen.

Neem contact op met dit verpleeghuis

Wilt u meer informatie over een particulier verpleeghuis van Compartijn? Of bent u benieuwd wat particuliere ouderenzorg nu precies inhoudt? Neem dan contact op met Compartijn. Zij vertellen u graag meer over hun verschillende huizen en zorgappartementen en geven u vrijblijvend advies op basis van uw situatie.