Zorg voor een goed projectmanagement voor het installeren van een doseerinstallatie

Het is belangrijk dat de installatie van een doseerinstallatie goed gecoördineerd wordt. Kennis en vakmanschap zijn namelijk belangrijke vereisten. Daarom schakelt u een specialist als Askové in. Askové is bouwer en ontwerper van kunststof apparaten en procesinstallaties Van kleine tot zeer grote projecten, u bent hier altijd verzekerd van optimaal georganiseerd projectmanagement. U heeft namelijk één aanspreekpunt die zeer betrokken is. Korte communicatielijnen en heldere afspraken zorgen ervoor dat de doseerinstallatie met succes geïnstalleerd kan worden. De projectleider van Askové staat altijd voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van een doseerinstallatie?

Een doseerinstallatie ontwerpen

Heeft u uw eigen doseerinstallatie ontworpen, en wilt u deze laten maken? Vraag dan de experts van Askové dit te doen. Heeft u nog geen ontwerp gemaakt, maar wilt u wel een doseerinstallatie voor verschillende doeleinden laten installeren? Geen probleem. U kunt altijd rekenen op het vakmanschap van deze specialist. Wanneer het procestechnologisch ontwerp definitief is, maken de engineers van Askové het technisch ontwerp van de doseerinstallatie via een 2D/3D CAD-programmatuur. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld en kunnen eventuele wijzigingen doorgevoerd worden. Aan de hand van dit ontwerp wordt weer een productietekening gemaakt, waarna de productie echt van start kan gaan.

Waarvoor is een doseerinstallatie geschikt?

U gebruikt doseerinstallaties voor allerlei processen. Bijvoorbeeld voor het doseren van chemicaliën bij allerlei bereidingen. Maar ook op gebouwde chemische wassers wordt een doseerinstallatie vaak gebruikt. Askové bouwt de installatie die geschikt is voor uw situatie, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Door de juiste componenten bij elkaar te zoeken, zoals pompen, meetapparatuur, afsluiters en regelapparatuur, weten de specialist altijd het beoogde resultaat te realiseren. Naast het aanschaffen van een doseerinstallatie bent u bij de specialist aan het juiste adres voor onder andere luchtbehandeling, waterreiniging, chemicaliënopslag, leidingsystemen en oppervlaktebehandeling. Oftewel, alles om uw productieproces zo efficiënt mogelijk in te richten.