Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

3x Genieten van je tuin in de wintertijd!

Er zijn veel verschillende soorten tuinen. Van groot tot klein, het is fijn om van je tuin te kunnen genieten. Je kunt er rustig zitten, maar je kunt er ook een gezellige boel van maken. Net wat jij wilt. Vooral in de zomer worden tuinen het meest gebruikt, toch kun je in de winter ook eenvoudig genieten van je tuin. Als je het slim aanpakt, heb je in de winter ook elke dag plezier van je tuin. In deze blog geven we je drie tips over het winterklaar maken van je tuin. Lees dus snel verder!

  1. Dat zit lekker!

Om zijn in de tuin te kunnen loungen aankomende winter en de winters die nog gaan komen, raden we aan om een kwalitatieve lounge set aan te schaffen. Loungesets kun je bij diverse partijen kopen. Wij raden 4seizoenentuinmeubelen.nl aan. Hun loungesets zijn voordelig en je kunt alles online bestellen via de webshop. Al je lekker wilt gaan dineren, kun je ook kiezen voor een dining loungset Als je boven de 500 euro besteld, krijg je gratis bezorging, ideaal. Wil je meer weten? Kijk dan even op hun website.

  1. Goed verlicht

De winter staat bekend om zijn donkere en koude dagen. Tijd om een van die problemen aan te pakken, met verlichting. Als je tuin goed verlicht is, ziet het er veel gezelliger uit. Ook kan je dan beter zien waar je loopt. Het werkt dus ook veiligheid verhogend. Twee vliegen in een klap. We raden aan voor ledverlichting te gaan, dit gaat lang mee en gebruikt weinig stroom. 

  1. Heb je nog een vuurtje?

Nee niet om te roken, maar om gezellig om heen te zitten. Een warm vuur is eigenlijk niet te missen in de wintertijd. Investeren in een vuurkorf of haard is dan ook zeker geen gek idee. Als je hebt gekozen om een vuurtje te laten branden, probeer dan de warmte vast te houden. Als de warmte namelijk ontsnapt zit je hartje winter nog steeds in de kou. Daarom raden we aan om te kiezen voor een goede bescherming tegen de lage tempraturen. Kies bijvoorbeeld voor windschermen of een overkapping.

Dit waren onze tips voor een geslaagde wintertijd. We hopen je geïnspireerd te hebben. 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/