Safina fanclub
Image default
Groothandel

Alles wat u moet weten over LED-strips

LED Strip light is een nieuwe en aanpasbare verlichting optie. Hoewel er veel variaties en uitzonderingen zijn, vertonen ze meestal de volgende eigenschappen. Allereerst zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan vaste en variabele kleuren en helderheid. Ze worden meestal verzonden op een lange haspel (meestal 16 voet / 5 meter) en kunnen op lengte worden gesneden. Sommige bestaan ​​uit talrijke individuele LED-stralers die op een smalle, flexibele printplaat zijn gemonteerd.

LED-strips hebben controle over kleur en dimmer

Alle LED strips kleuren kunnen worden gecontroleerd en gedimd bij gebruik met de juiste hardware. U kunt LED-strips dimmen met een conventionele fase-afsnijding wanddimmer of een DC-laagspanning dimmer. Voor residentiële en commerciële verlichtingstoepassingen, vooral waar het dim ingangssignaal afkomstig is van een conventionele wandschakelaar dimmer; de AC phase-cut dimmer techniek is vaak het meest geschikt. Voor dit systeem is een TRIAC dimbare voeding nodig.

Welke voordelen kunnen LED-strips bieden?

LED strips hebben veel voordelen. Het grootste voordeel is dat ze geheel naar uw specificaties kunnen worden gemaakt. LED strips zijn op maat te knippen zodat ze op elke locatie en situatie toepasbaar zijn. Ze zijn voorzien van een zelfklevende rand waardoor ze eenvoudig kunnen worden opgehangen. Ook kunnen LED-strips door hun veelzijdigheid en elasticiteit gemakkelijk in elke gewenste plaatsing worden gebogen. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en energiezuinig. Ze kunnen elke kamer in uw huis efficiënt verlichten. Led strips kunnen naast binnenverlichting ook gebruikt worden voor buitenverlichting.

Waar kunnen LED-strips worden gebruikt?

LED-lichtstrips hebben tal van toepassingen. Ze kunnen zowel als primaire verlichting als sfeerverlichting worden gebruikt. Als gevolg hiervan kunt u ze in verschillende kamers gebruiken, waaronder de keuken, woonkamer en badkamer. Bovendien kunnen LED-strips worden gebruikt in plaatsen zoals hotels, restaurants en cafés. Je kunt ze ook gebruiken als sfeerverlichting op vakantie. Dit komt omdat ze verschillende mooie kleuren hebben die een plek er levendig uit kunnen laten zien. LED strips zijn eenvoudig en eenvoudig aan te sluiten op de accu van uw boot, camper of caravan.