Safina fanclub
Bedrijven

Berry Blast e-sigaret

Steeds meer mensen kiezen voor een voordelige e-sigaret

Een e-sigaret is een veel gebruikt vervangmiddel voor de ouderwetse sigaret. Steeds vaker stappen mensen op het roken van een e-sigaret. De ouderwetse sigaret is steeds meer uit het straatbeeld verdwenen. De sigarettenprijs is de laatste jaren steeds verder toegenomen. Het roken van een e-sigaret bespaart een hoop geld, dit is volgens veel liefhebbers net zo lekker. Veel verschillende smaakjes zijn er beschikbaar, kies ook voor de gewenste smaak! Een e-sigaret is al zeer voordelig verkrijgbaar en kan ook als wegwerp e-sigaret worden aangeschaft.

Ga voor een frisse tropische smaak!

Berry Blast is een heerlijke mix voor de e-sigaret. Deze tropische combinatie bestaat uit aardbei, bosbessen en zwarte bessen. De Berry Blast is kant en klaar verkrijgbaar. Niet voor niks is deze tropische mix erg geliefd onder de liefhebbers van digitaal roken. Deze e-vloeistof wordt automatisch meegeleverd bij de aankoop van een kant en klare Berry Blast. De snelle opname van de nicotine in deze verdamper geeft direct flinke voldoening. Een eenvoudige hijs kan al voldoende zijn. De zuigkracht is automatisch geactiveerd, hierdoor hoeft u het knopje niet ingedrukt te houden. Dit apparaat kan ook eenvoudig worden opgeladen.

De liefhebbers van menthol worden niet vergeten!

Exlucig is een aanrader wanneer u van fris houdt of vroeger mentholsigaretten rookte. Veel mensen houden van de frisse smaak van menthol. biedt een zuivere mentholsmaak aan. Deze is geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen. De smaak is zeer puur en verfrist direct! Exlucig is erg geliefd onder de digitale rokers!

Ga voor een complete set!

Aramax Power biedt u de mogelijkheid om direct met de e-sigaret te beginnen. Op zoek naar een kant en klare e-sigaret kit? Aramax E-sigaret biedt u een zeer degelijke starters set! Deze set bestaat uit een verdamper met 500mAh batterij, dit zorgt voor een lange gebruikstijd. Deze speciale e-sigaret maakt gebruik van een airflow systeem, dit zorgt voor optimale dampuitstoot. Wie kiest voor een Aramax Power haalt zeker het optimale uit de e-sigaret!

https://www.esigaretsolutions.nl/