Safina fanclub
Bedrijven

Communiceren met media: een vak apart

Steeds meer mensen krijgen in hun werk te maken met media. Een reden is dat er door de komst van social media een enorme groei aan nieuwsstromen is ontstaan. Niet iedereen vindt het even makkelijk om media te woord te staan of iets te schrijven, bang om iets verkeerd te doen. Met mediatraining Rotterdam bent u goed voorbereid op wat er op u af komt.

U wordt gehoord en gelezen

Als u wordt geïnterviewd of naar uw mening gevraagd, dan weet u wat er gaat gebeuren. Het gesprek wordt opgenomen en later uitgezonden, soms ook live. Als het om uw privémening gaat, is er niet zoveel aan de hand. Het wordt iets heel anders als u namens een vereniging spreekt, namens een bond of namens een partij, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Op dat moment bent u de stem van een heleboel mensen. Bijl PR helpt u bij het snel vinden van de juiste woorden, zodat u achteraf met gerust hart kunt terug horen of in woorden kunt lezen wat u heeft gezegd.

Mediatraining is voor iedereen

Mediatraining is zeker niet voorbehouden aan politici en tv-sterren. U zult merken dat u na het volgen van een mediatraining Rotterdam makkelijk uit uw woorden komt en dus zelfbewuster en geloofwaardiger overkomt. U leert o.a. ook wat u kunt zeggen en wat u zeker niet moet zeggen.

Communiceren op niveau

Ook als u niet zo goed gebekt bent, kunt u naar uw mening worden gevraagd. Voorkom dat u spijt krijgt van een uitlating, zorg er juist voor dat u professioneel overkomt. Met een mediatraining Rotterdam bent u beter voorbereid op wat u kunt verwachten. Bijl PR draagt in positieve mate bij aan het beeld dat anderen van u hebben, en belangrijker: van de vereniging, bond of partij die u vertegenwoordigt.