Safina fanclub
Dienstverlening

De Dakmakers inspecteren uw dak grondig

Wanneer De Dakmakers langskomen voor een dakreparatie zullen ze eerst het dak op gaan om het gehele dak te controleren. Door die inspectie krijgen ze een goed totaalbeeld van de conditie waarin het dak verkeerd. Hoe het dak eruit ziet is hierin niet belangrijk. Een dak kan er prima uitzien terwijl er verborgen gebreken zitten. Een dak kan er ook oud en verweerd uitzien terwijl de kern van het dak in uitstekende conditie is.

Hoelang we bezig zijn met de reparatie van uw dak hangt helemaal af van het soort schade en de ernst en grootte daarvan. Als er tijdens de inspectie van uw dak schade wordt gevonden kan het vaak direct gerepareerd worden. Alle bedrijfswagens van De Dakmakers zijn namelijk uitgerust met een standaard collectie aan materialen, machines en gereedschappen. Wanneer we een onderdeel missen dat we nodig hebben om de schade te herstellen zullen wij zo snel mogelijk weer bij u terugkomen zodat we uw dak weer piekfijn in orde kunnen maken.

Dakadvies op maat

Kunt u goed en eerlijk dakadvies gebruiken? Vraag het aan De Dakmakers. Wij vertellen u alles wat u wilt weten. Sterker nog, wij vinden het erg leuk om al onze kennis, die wij de in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, over te dragen. En moet er aan uw dak iets gebeuren? Wij kunnen niet wachten om uw dak op te gaan, dit vinden wij het leukste om te doen.  Wat uw wensen ook zijn, wij staan altijd voor u klaar. Onze specialisaties zijn onder andere:

  • Het inspecteren en onderhouden van daken
  • Schoorsteen werkzaamheden
  • Het repareren van nokvorsten
  • Herstellen van kantpannen
  • Het oplossen van lekkages aan dakramen
  • Reparaties aan dakgoten en kilgoten
  • Het plaatsen van dakkapellen
  • Ontwerpen en plaatsen van duurzame daken

Wanneer uw dak schade heeft opgelopen door een storm of er is sprake van een lekkage, neem dan zo snel mogelijk contact op met De Dakmakers om zo de schade te beperken. Bel met nummer 085 022 0680 of stuur een appje naar 06 19 61 03 27. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

https://www.dakmakers.nl/