Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

De hondenpoepschep maakt het u makkelijk om aan de opruimplicht te voldoen

In het grootste deel van de gemeenten in Nederland dienen hondenuitwerpselen door het baasje te worden opgeruimd. Dit geldt zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Vaak is het zelfs verplicht om tijdens het uitlaten iets bij u te hebben waarmee u de poep kunt opruimen, zoals een hondenpoepzakje. Echter is de hondenpoepschep een veel handiger hulpmiddel. Deze wordt ook wel hondenpoepgrijper genoemd. Met behulp van een efficiënte hondenpoepschep, die u kunt kopen bij Dierenhoekje, kunt u aan uw opruimplicht voldoen en houdt u de omgeving zonder enige moeite schoon.

Extra gemak voor u als baasje

Behalve dat een hondenpoepschep het opruimen een stuk gemakkelijker maakt, doet u uzelf er ook een plezier mee door deze aan te schaffen. U hoeft namelijk niet meer zo diep te bukken om de uitwerpselen op te ruimen. Behalve het meenemen van de schep tijdens het uitlaten, kunt u deze ook thuis gebruiken, bijvoorbeeld wanneer uw hond in de tuin een ongelukje heeft begaan. Een hondenpoepschep van hoge kwaliteit schaft u aan bij online dierenwinkel Dierenhoekje.

Uitvouwen, een zakje plaatsen en de uitwerpselen oppakken

Bij de bovengenoemde webshop is een wel heel effectief en ergonomisch hondenpoepschepexemplaar verkrijgbaar. U gebruikt deze door hem uit te vouwen en een hondenpoepzakje in de opening te plaatsen, waarna u de uitwerpselen kunt oppakken. Het zakje knoopt u vervolgens dicht en deze deponeert u in de prullenbak. De schep is erg licht en bovendien opvouwbaar, waardoor zijn totale lengte van zestig centimeter tot de helft kan worden teruggebracht. Ook voor andere uitlaatbenodigdheden zoals poepzakjes, riemen of waterflessen bent u bij deze webwinkel aan het juiste adres.

Geniet van vlotte levering in Nederland en België

Dierenhoekje is een online dierenwinkel die zich specialiseert in producten voor honden en katten. U heeft de keuze uit diverse A-merken. Bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd, doorgaans duurt dit één tot drie werkdagen. Bij een besteding vanaf € 49,- is de verzending gratis. Voor Belgische klanten geldt een minimumbedrag van € 75,-.

https://www.dierenhoekje.nl/