Safina fanclub
Image default
Winkelen

Dé kringloopwinkel van Tilburg en omstreken

U kent het wel; u zit net in een verhuizing en u heeft een berg aan spullen die u eigenlijk weg wilt doen. U kunt alle spullen natuurlijk naar de stort brengen, maar dit is vaak zonde. Heeft u nog spullen van waarde en wilt u hier graag vanaf? Breng het dan naar Kringlooplijn, dé kringloopwinkel van Tilburg en omstreken. Zij hebben niet alleen een winkel in Tilburg, maar ook in Oisterwijk en Oosterhout. In deze kringloopwinkel vindt u een ruim aanbod aan tweedehands spullen, van tv’s tot meubels en van kleding tot geluidsapparatuur.

Gratis ophaalservice in de regio

Heeft u een grote hoeveelheid aan spullen waar u vanaf wilt, maar heeft u geen tijd of het juiste vervoer om alle spullen bij de kringloopwinkel in Tilburg, Oisterwijk of Oosterhout te krijgen? Dan kunt u gebruik maken van de gratis ophaalservice van Kringlooplijn. Als u in de buurt woont, komen ze de spullen gewoon bij u thuis ophalen en hoeft u er niet de deur voor uit. Het is natuurlijk ook mogelijk om ze zelf weg te brengen. Bovendien kunt u daar niet alleen spullen inleveren, maar natuurlijk ook zelf tweedehands producten kopen. U vindt bij Kringlooplijn een divers aanbod voor aantrekkelijke prijzen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Het aanbod wordt dagelijks aangevuld.

Goedkope boeken

Bij Kringlooplijn vindt u ook een ruim aanbod aan tweedehands boeken die tegen een paar euro per boek worden aangeboden. Zo vindt u altijd wel een boek naar wens. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, worden de boeken overzichtelijk gesorteerd naar genre en auteur.

Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel

Wilt u graag tweedehands spullen kopen of juist inleveren? Breng dan een bezoek aan dé kringloopwinkel van Tilburg en omstreken. Of u nu naar Oisterwijk, Oosterhout of Tilburg gaat, u vindt altijd wel geschikte producten tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u spullen laten ophalen? Neem dan contact met ze op om een afspraak te maken.