Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

De verrassend grote collectie binnen- en voordeuren van Mijndeurenwinkel.nl!

Austria binnendeuren en Weekamp voordeuren koop je natuurlijk op Mijndeurenwinkel.nl. Als je naar het assortiment kijkt, vallen een paar zaken op:

-gerenommeerde merken als Albo, Austria, JAVA, Skantrae, Svedex en Weekamp zijn vertegenwoordigd;

-er zitten allerlei soorten deuren tussen (binnendeuren, voordeuren, terrasdeuren en achterdeuren);

-bij elke deur is passend deurbeslag verkrijgbaar van onder meer Formani en Intersteel.

Mijndeurenwinkel.nl heeft zich verder gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Je kunt er schuifdeursystemen bestellen in klassieke stijl of vintage & retro. Qua sloten heb je de keuze uit loopsloten, magneet loopsloten, vrij-bezetsloten, magneet vrij-bezetsloten, magneet dag/nachtsloten, magneet cilindersloten, magneet dag/nachtcilindersloten en kastsloten.

Houten en stalen kozijnen

Bij het vervangen van deuren nemen veel mensen de kozijnen mee. Op Mijndeurenwinkel.nl kun je terecht voor houten en stalen kozijnen die perfect matchen bij Svedex, Skantrae en ook Weekamp binnendeuren.Zoek je een deur-kozijncombinatie? Dit zijn de deurbreedtes om uit te kiezen: 73, 78, 83, 88, 93 mm. De hoogtes gaan van 201,5 via 211,5 tot 231,5 mm. Met een sierlijst kun je een binnendeur helemaal afmaken. Het Neut Modern model is rechthoekig. Het Neut Hollands model heeft aan de bovenkant een halve, licht aflopende zijde. Beide lijsten zorgen voor een mooie overgang tussen plint en deurlijst. Ze zijn gemaakt van wit gefolieerd MDF en prima over te schilderen.

Mijndeurenwinkel staat voor je klaar om te helpen

We sluiten af met een toelichting op de dienstverlening door Mijndeurenwinkel.nl. Zelf spreekt deze firma over ‘complete oplossingen’ en daar kunnen wij ons volledig bij aansluiten. Compleet in de zin van:

-alles aanschaffen wat je nodig hebt;

-advies op maat door deurspecialisten;

-eventueel hulp bij de installatie.

Wil je een oude deur vervangen, maar weet je niet waar te beginnen? Neem gerust contact op met de klantenservice van Mijndeurenwinkel.nl. Een van de medewerkers helpt je bij het uitzoeken van de nieuwe deur. Je krijgt gratis en vrijblijvend tips over materiaal, kleur, stijl en merk. Een monteur komt vervolgens bij je thuis de deur inmeten en afhangen. Hij brengt zijn eigen gereedschap mee, ruimt het afval op en zal de ruimte keurig achterlaten. De contactgegevens van Mijndeurenwinkel.nl: 
klantenservice@mijndeurenwinkel.nl
0252 347 395.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl/