Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

De woning ontruimen van een overleden dierbare hoeft u niet meer zelf te doen

Het overlijden van iemand die u dierbaar was gaat altijd gepaard met een hoop verdriet. Naast het verdriet dat u heeft en het moeten verwerken van het verlies, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Dit zijn veelal zaken die veel tijd in beslag nemen en ook erg emotioneel zijn. Een mooi afscheid organiseren op de begrafenis is hier één van, maar ook het leeghalen van de woning slokt veel van uw tijd op. Ons team van Alle Rommel Opgeruimd staat voor u klaar om u te komen helpen met het leegruimen van de woning van uw dierbare.

Wij halen al meer dan 20 jaar woningen leeg en zijn een echt familiebedrijf. Ons team is geweldig op elkaar ingespeeld. Vanzelfsprekend staat discreet en respectvol werken bij ons bovenaan. Op een efficiënte en nette manier ruimen wij de gehele woning leeg. Voordat wij u komen helpen kunt u zelf of met uw familieleden de inboedel sorteren. De spullen van waarde kunt u zelf al meenemen. Alle overige spullen die u niet wilt houden worden vervolgens door ons meegenomen. Alles wordt netjes verpakt en in dozen gestopt. We zetten alles in onze vrachtwagen, waar overigens geen tekst op staat en die dus niet opvalt. Wij werken niet met containers of afvalbakken, alles wordt keurig door ons afgevoerd. De spullen van uw dierbare komen dus niet zomaar op straat te staan.    

U kunt op ons rekenen

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Wij komen u graag helpen met een woning ontruimen na overlijden. Maar ook wanneer een huis leeg gehaald moet worden na een echtscheiding, vanwege een verhuizing naar een verzorgingstehuis of wanneer huurders vertrokken zijn uit uw huurwoning kunt u op onze hulp rekenen.

Heeft u nog vragen of wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan telefonisch contact op met ons op telefoonnummer 0252-742505. Aan de telefoon kunnen we al een richtprijs noemen, voor de definitieve prijs komen wij gratis en geheel vrijblijvend bij de woning kijken. Bij ons komen er nooit onverwachte kosten achteraf bij, de prijs die is afgesproken is de prijs die u betaald.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/