Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

Die ene leuke man of vrouw ontmoet je via Search4love

Wil jij speeddaten in Amsterdam? Search4love regelt het voor je. Dit nieuwe bedrijf tilt speeddating echt naar een hoger plan. De medewerkers organiseren fantastische speeddate events. Binnenkort worden er ook speciale diners georganiseerd, waar je al tafelend zomaar in gesprek kan raken met de liefde van je leven. Alleen daten zonder feest of maaltijd kan natuurlijk ook. We sommen de voordelen van Search4love voor je op:

  • lage tarieven;
  • gratis drankje
  • gegarandeerd een topavond;
  • speeddating op mooie locaties in Amsterdam;
  • begeleiding door deskundige host;
  • komt er iets dringends tussen? annuleren is kosteloos;
  • niet tevreden? je krijgt je geld terug.

Een leuk weetje: speeddaten is ontstaan in Los Angeles, eind twintigste eeuw. Een rabbijn merkte op dat veel jonge Joodse mannen en vrouwen zonder partner door het leven gingen. Zijn idee van fast daten was binnen no time een rage in de VS. In Europa, zeker in Nederland, is het snelle daten ook enorm populair.

Vanzelfsprekend beperkt Seach4love zich niet alleen tot de hoofdstad. Er worden regelmatig events voor hetero’s, biseksuelen en homo’s georganiseerd in Den Haag en vele andere steden in Nederland. Hoe je je dat moet voorstellen: speeddaten Den Haag? We leggen het graag uit!

Inschrijven en daarna op speeddate

De eerste stap zet je door een account aan te maken op de website. Je hebt dan toegang tot de actuele agenda en je kunt je direct inschrijven voor een bijeenkomst / event / diner. De eerste keer is het misschien een beetje spannend, maar je zult er geen spijt van krijgen. Op de speeddate avond word je verwelkomd met een lekker glaasje, je persoonlijke speeddate kaart, pen en badge. Een host begeleidt je naar de eerste plek en na een korte introductie gaat het beginnen. De gesprekjes duren vier minuten. Tussendoor heb je regelmatig even pauze. Volop tijd dus om indrukken te laten bezinken, even iets te eten of gewoon lekker rond te kijken. Na iedere date geef je op de kaart aan of er een klik is of niet. Tegen het einde van de avond ontvang je in privacy de uitslag, met hopelijk een mooie match!

https://www.search4love.nl/