Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

Een cementdekvloer met wapening

Wilt u een cementdekvloer met wapening aan laten leggen door een professioneel bedrijf in Boekel, Noord-Brabant? Multi Vloeren Brabant is de specialist op het gebied van cementdekvloeren. Wanneer u ervoor kiest om deze expert in  te schakelen voor het liggen van uw cementdekvloer met wapening bent u verzekerd van een goede vloer. Deze specialist maakt geen gebruik van traditionele en gedateerde werkwijzen wanneer het aankomt op het aanleggen van een cementdekvloer. In plaats van de traditionele metalen netten, werken zij met glasvezel netten als wapening. Dit heeft diverse voordelen. Zo is er bij gebruik van dit materiaal veel minder aanmaakwater. Dit komt de sterkte van de vloer ten goede.

Waarom wapening in uw cementdekvloer

Door wapening wordt aangebracht ter versteviging van de vloer. De wapening die dit bedrijf aanbrengt in uw vloer vermindert het risico op krimpscheuren. Het risico wordt zelfs vermindert met 70%. Wanneer u uw vloer zwaar belast is het altijd verstandig om wapening in uw cementdekvloer te laten aanbrengen. De specialisten van Multi Vloeren Brabant in Boekel, Noord-Brabant weten precies wat u nodig heeft en hoe ze u het best van dienst kunnen zijn. Ze zijn al sinds 2001 een specialist op het gebied van vloeren, waarbij goede kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Laat uw vloerverwarming infrezen

Niet alleen het aanbrengen van wapening in cementdekvloeren is een specialiteit van dit bedrijf, ook het leggen van andere vloeren is iets waar ze in uitblinken. Terwijl u een nieuwe laat leggen is het een heel goed idee om meteen uw vloerverwarming te laten infrezen. Voor het infrezen van uw vloerwarming deze specialisten samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in verwarmingselementen. Zo weet u zeker dat u uw vloerverwarming laat infrezen door een bedrijf dat er verstand van heeft. Heeft u interesse in een cementdekvloer met wapening of het laten infrezen van een vloerverwarming door deze specialisten? Neem dan contact op met het bedrijf en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.