Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

Een Elektricien Hoofddorp was zo gevonden

Eindelijk na maanden en maanden is het zo ver. We waren al jaren toe aan een nieuwe keuken, maar het uitzoeken en bepalen hoe ik het wilde hebben was toch een grotere uitdaging dan gedacht. Je kunt je misschien voorstellen op opgelucht ik was toen ik eindelijk de knoop had doorgehakt en de keuken van mijn dromen had uitgekozen. Echter bleek er nog 1 probleem te zijn voordat ze überhaupt konden beginnen aan de verbouwing en dat was de elektriciteit. Er waren te weinig groepen voor alle apparatuur die geplaatst gingen worden. Dat werd googelen naar Elektricien Hoofddorp en gelukkig hadden we snel een goede gevonden.

Van het een kwam het ander

Het belang van een goede elektricien is wellicht overduidelijk, toch hoor je nog steeds vaak dat er brandjes in huis ontstaan door kortsluiting en dergelijke. En nu we toch al een elektricien in huis hadden voor de keuken, hebben we gelijk gevraagd of hij alles eens na wilde lopen. Voor onze eigen gemoedsrust dat alles nog in orde is. Ik ben blij dat we dat gedaan hebben, want ondanks dat we geen gevaar liepen, heeft hij toch nog een en ander verandert. Sowieso werd de meterkast vervangen, deze was oud en er moesten natuurlijk wat groepen bij. Maar ook voor de bovenverdieping waren twee extra groepen nodig. 

Huisvrouwen geluk

De stoppen wilde er nog wel eens uitklappen wanneer de wasmachine, de droger en het strijkijzer tegelijkertijd aan stonden. Dat is natuurlijk zwaar irritant. Ik moest altijd wachten met de strijk wanneer alles gewassen en gedroogd was. Noem het huisvrouwen geluk, maar ik kan hier zo blij van worden. Beneden draait de vaatwasser én staat er een taart te bakken in de oven en ik ben boven de was aan het strijken. Alles tegelijkertijd! Over een uurtje is alles klaar en ga ik lekker genieten van een kopje koffie met een vers stukje taart.