Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Een prachtige blokhut om in te werken

Wanneer je regelmatig vanuit huis werkt dan is het wel zo fijn om een inspirerende werkruimte te hebben waar je in alle rust kunt werken. Een ruimte in huis vinden om alleen als kantoor te gebruiken is vaak een opgave, want je komt in een huis vaker ruimte te kort dan dat je ruimte over hebt. Heb je geen zin om een bureautje neer te zetten in een kamer die ook dienst doet als washok of opslag om vervolgens als enige uitzicht een blinde muur te hebben, dan kun je overwegen om een tuinhuis in je tuin neer te zetten en te gebruiken als kantoor. Niet alleen heb je dan een prachtige blokhut om in te werken, het uitzicht zal tevens een stuk inspirerende zijn. Hieronder hebben we alle voordelen van een blokhut in de tuin als kantoor voor je op een rij gezet. 

Met een blokhut als kantoor heb je een duidelijke scheiding tussen privé en werk 

Door een apart gebouwtje te hebben wat je als kantoor gebruikt kun je een duidelijke scheiding maken tussen privé en je werkplek. Je hebt geen last van huiselijke geluiden en je zal niet zo snel worden afgeleid door kinderen en huisdieren. En je moet echt een stukje buiten lopen om naar je werkplek te gaan, wat gevoelsmatig voor een fijne overgang zorgt tussen werken en je privéleven. Je kunt prachtige blokhutten en tuinhuisjes al kant en klaar bestellen zodat je in een mum van tijd een fijne werkplek hebt. En dat zijn geen gammele schuurtjes, maar stevige blokhutten met isolatie en dubbelglas waar je met verwarming ook in de winter fijn kunt werken. Je kunt een mooie en vooral betaalbare blokhut kopen bij deblokhut

Je creëert meer leefruimte in huis door een blokhut als kantoor te gebruiken

Heb je in je huis niet genoeg ruimte om een dedicated kantoorruimte te creëren? Dat probleem kun je eenvoudig oplossen door een blokhut in je tuin te laten plaatsen en dat in gebruik te nemen als kantoor. Door een blokhut in de tuin te plaatsen komt er een kamer vrij die je voor andere doeleinden kunt benutten, zoals een slaapkamer bij gezinsuitbreiding of als een logeerkamer. Het is dus niet nodig om aan verhuizen te denken of aan een kostbare verbouwing te beginnen als je meer woonoppervlak nodig hebt, wanneer je ervoor kiest om een blokhut in je tuin te laten plaatsen om in te werken.

Het is financieel aantrekkelijk om een blokhut te gebruiken als kantoor 

Het aanschaffen van een blokhut als werkruimte is meestal ook een stuk goedkoper dan het laten plaatsen van een dakkapel of een extra verdieping te laten bouwen op je huis. Bovendien is fiscaal interessant om een blokhut als werkruimte in je tuin te plaatsen, want voor je zakelijke kosten is het duidelijk wat het oppervlak van je werkruimte is en je kunt goed specificeren wat de energiekosten zijn die je kwijt bent aan je werkruimte. 

Een blokhut plaatsen in je tuin heeft tenslotte nog als voordeel dat je er geen vergunningen voor hoeft aan te vragen zodat je snel aan het werk kan in een inspirerende werkruimte.