Safina fanclub
Image default
Dienstverlening

Een succesvol liefdesleven dankzij hulp van een datingcoach

Gaat het online ontmoeten van mensen jou prima af? Heb je best succes op apps als Tinder of datingsites als Lexa? Maar ervaar je problemen met de volgende stap, waarbij je iemand die je online hebt ontmoet in het echt gaat ontmoeten? Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken voor een succesvol liefdesleven? Met persoonlijke coaching van een datingcoach krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

En die datingcoach kun je vinden bij Attractivate. Fysieke en persoonlijke coaching krijg je van datingcoach Cees, een heuse ervaringsdeskundige en zeer goed in zijn werk. Iedereen verdiend een liefdevolle partner, aldus Cees. En wanneer jij problemen ondervindt om deze liefdevolle partner te vinden is Cees de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen.

Voorafgaand aan een coaching sessie heb je een intake gesprek met Cees. Je kan er zelf voor kiezen of je dit gesprek online of face tot face wilt voeren. Het intake gesprek is helemaal gratis en duurt tussen de 30 en 60 minuten. Waarom een intake gesprek? Omdat het belangrijk is dat jij je op je gemak voelt bij Cees en het goed vind voelen om door hem gecoacht te worden. Zie je het niet zitten met Cees? Geen probleem, het intakegesprek is geheel vrijblijvend dus je zit nergens aan vast. Zie je het wel zitten met Cees? Leuk! Samen met jou gaat Cees aan de slag om van jou een dating expert te maken. 

Een helpende hand op het gebied van liefde

Heb jij schaamte of is het in jouw omgeving een taboe om de hulp van een dating coach in te schakelen? Dan is het een flinke stap om te zetten maar toch slim om te doen om verder te komen. Het is ook totaal niet iets om je voor te schamen, vergelijk het maar met een personal trainer bij het sporten of een coach om je carrière een boost te geven. Want tegenwoordig bestaan er allerlei verschillende coaches om mensen verder te helpen. Niet zo heel gek dus om op het gebied van liefde ook een handje geholpen te worden.

Wil jij meer weten of een gesprek aanvragen? Contact leggen kan via de mail, info@ attractivate.nl of door te appen of bellen naar 06-28250881.

https://www.attractivate.nl/