Safina fanclub
Image default
Eten en drinken

Eén van de meest prestigieuze wodka’s

Wanneer men spreekt over wodka, denkt men vaak aan de naam Belvedere. Dit is één van de bekendste en meest prestigieuze merken wodka. De letterlijke vertaling is “mooi om te zien”, maar de wodka is vernoemd naar Belweder Palace in Warschau, Polen. Deze wodka wordt al meer dan 600 jaar lang geproduceerd. Het wordt handgemaakt van rogge en water. Verder vind je in deze wodka geen toegevoegde suikers of kunstmatige stoffen. Het is dus een erg pure wodka.

Het merk is enorm bekend geworden en heeft al een aantal awards gewonnen. In Nederland zie je dan ook vaak dat deze flessen wodka in luxe clubs worden geserveerd of worden besteld. De flessen zien er erg mooi en uniek uit en zijn direct te herkennen.

 

Koop wodka voor het goede doel! 

Iets dat veel mensen misschien niet weten, is dat Belvedere zich inzet voor het goede doel ‘Global Funds’. Dit is een organisatie die zich inzet tegen HIV en aids in Afrika. Je kunt van dit merk een limited edition Red fles kopen. De helft van de opbrengst van deze flessen gaat naar dit goede doel. Zo zijn er al meer dan dertigduizend vrouwen die HIV-positief zijn voorzien van een ARV-behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat deze vrouwen HIV niet kunnen overdragen aan hun kinderen.