Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Eindeloos veel hang- en plafondlampen op directlampen.nl

Welke staande lamp past goed in jouw interieur? Een grote houten lamp met een rustieke uitstraling van het merk Light & Living? De klassieke Dennis van Mexlite, in bronskleurig geborsteld staal? Of misschien de zwarte Reality Leuchten vijflichts vloerlamp met gouden binnen-kappen? Dit is zomaar een greep uit het veelzijdige assortiment van Direct Lampen. Om gericht te zoeken, gebruik je filters. Eén mogelijkheid is een bepaalde stijl te selecteren. Dit zijn de keuzes:

  • design;
  • industrieel;
  • klassiek;
  • landelijk;
  • modern;
  • Scandinavisch.

Gaat het je vooral om de kleur van de lamp dan kun je daarop een selectie maken. Kenners kunnen een bepaald merk opgeven en zo een specifiek aanbod bekijken.

Op het gebied van hanglampen zijn de labels Steinhauer en Expo Trading aanraders. We geven een korte toelichting op een aantal modellen. De Iron: een ronde, staalkleurige draadlamp. Deze door Expo Trading ontworpen lamp heeft een stoere aanblik en geeft een verrassend lichteffect. De lichtstralen gaan door het raster heen en zorgen voor speelse motieven op de muur. De Expo Trading Walnut bestaat uit meerdere houten ringen. Een hanglamp als deze past in klassiek ingerichte woonkamers én in eigentijdse livings. Zoek je een plafondlamp voor in de slaapmaker of op gang, dit exemplaar is absoluut geschikt. 

De Cornucopia van Steinhauer bevat drie kegelvormige kapjes met een diameter van 20 cm. De kappen en snoeren zijn wit. Een elegante, houten ring vormt de overgang tussen kapje en snoer. De vormgeving is strak, minimalistisch en helemaal van deze tijd. Overigens is de Cornucopia ook leverbaar met één kap van 25 cm. Stresa is de naam van een verstelbare Steinhauer lamp van metaal. Een echte blikvanger! De ronde kap met een diameter van 50 cm is deels transparant. Het is een charismatische, creatieve lamp. De Stresa bedien je met een wandschakelaar.

De mensen achter Direct Lampen zijn beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt bellen met 0318-561160 of 055-5822856. Een mail richt je aan info@ directlampen.nl.

https://www.directlampen.nl/