Safina fanclub
Image default
Zorg

Ga voor comfort en een veilig gevoel met het incontinentiemateriaal van TENA

Mocht u last hebben van urineverlies of incontinentie, dan is dit erg vervelend. Zeker als u pas onlangs hiermee te maken heeft, kan het even zoeken zijn naar het juiste incontinentiemateriaal voor u. Wanneer u last van incontinentie of urineverlies, dan stelt u een aantal eisen aan het incontinentiemateriaal dat u gaat gebruiken. Zo moeten de producten u een veilig en beschermd gevoel geven, de hele dag en nacht door. Daarnaast is het erg belangrijk dat het comfortabel zit. Het incontinentiemateriaal van TENA komt al uw wensen tegemoet. De producten van TENA komen in verschillende soorten en maten en bieden de ideale oplossing voor uw problemen. 

Eerste ervaring met incontinentie of urineverlies

Wanneer u voor het eerst last krijgt van urineverlies of incontinentie, gaan de meeste vrouwen voor de materialen die ze al in huis hebben. Zo gebruiken vrouwen meestal maandverband of inlegkruisjes. Toch zijn deze producten niet bedoeld voor urineverlies of incontinentie. Menstruatie producten zijn niet van het juiste materiaal gemaakt om genoeg vocht op te nemen. Je kunt hierdoor last krijgen van lekken of huidirritaties. Ga daarom voor producten die speciaal ontworpen zijn voor urineverlies. De producten van TENA zijn gemaakt van de juiste materialen die het vocht goed opvangen en die uw huid geen verdere irritaties opleveren. Zo bent u de hele dag gegarandeerd van een droog, veilig en comfortabel gevoel. 

Diverse incontinentieproducten van TENA

Iedereen heeft op een andere manier last van incontinentie. Heeft u enkel last van wat vocht of heeft u meer bescherming nodig? Zo zijn er inlegkruisjes die u voldoende beschermen tegen enkel wat vocht tot incontinentie broekjes. Mannen en vrouwen kunnen last hebben van incontinentie, dus alle producten van TENA zijn geschikt voor alle genders. Bij TENA zijn veel verschillende producten beschikbaar, zodat u altijd het juiste product vindt die bij uw situatie past. Voorkom vervelende situaties en nare luchtjes met de producten van TENA. TENA heeft diverse productcategorieën die hierbij kort worden toegelicht zodat u gemakkelijk de juiste keuze voor uw incontinentiemateriaal kunt maken. 

TENA Lady producten

De meeste producten van TENA zijn ontwikkeld voor vrouwen, omdat zij gemiddeld meer last van incontinentie hebben dan mannen. Vandaar dat er een speciale lijn van producten specifiek ontwikkeld zijn voor vrouwen: de TENA Lady producten. Deze lijn wordt ook wel de TENA Discreet lijn genoemd, om meer nadruk te leggen op de discretie van deze soort TENA producten. De TENA Discreet lijn is onderverdeeld in 3 verschillende groepen:

Mocht u niet veel last hebben van veel urineverlies, maar enkel wat druppels of vocht, dan zijn de TENA Discreet Inlegkruisjes de juiste keuze voor u. Deze inlegkruisjes zijn bedoeld voor minimaal urineverlies. De TENA Discreet Inlegkruisjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten met elk een eigen absorptieniveau. 

 

Mocht u last hebben van licht tot matig urineverlies, dan zijn de TENA Discreet Verbanden de juiste keuze voor u. Deze verbanden zijn verkrijgbaar in diverse formaten met verschillende absorptieniveaus. Zo zijn er ook verbanden beschikbaar die geschikt zijn om volledig droog door de nacht te komen. 

Wanneer u last heeft van matig tot veel urineverlies, dan kunt u het beste gaan voor de TENA Discreet Pants. Dit zijn incontinentiebroekjes die u als normaal ondergoed kan dragen. Ze zijn van een comfortabel materiaal gemaakt, zodat u deze broekjes de hele dag gemakkelijk kunt dragen.  

 

TENA Men producten

Ook al hebben over het algemeen mannen minder last van incontinentie en urineverlies, toch zijn er veel mannen die hier ook mee te maken hebben. Vandaar dat TENA ook een lijn producten heeft ontwikkeld die speciaal bedoeld zijn voor mannen. Deze TENA Men lijn is onderverdeeld in 2 groepen:

Heeft u last van licht tot matig urineverlies of bij mannen het welbekende ‘nadruppelen’? Dan kunt u gebruik maken van de TENA Men Inleggers. Deze inleggers zijn verkrijgbaar in 4 diverse formaten met elk een ander absorptieniveaus. 

Wanneer u last heeft van matig tot zwaar urineverlies, kunt u het beste gaan voor de TENA Men Pants. Dit zijn broekjes die u kunt dragen als normaal ondergoed. Ze zijn gemaakt van een comfortabel materiaal zodat ze u de hele dag van een optimale bescherming kunnen voorzien.

Meet weten of TENA kopen? Op Hulpmiddelonline.nl kunt u een gratis keuzehulp gebruiken en gemakkelijk bekijken welk TENA Incontinentiemateriaal bij uw situatie past.