Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Gootsteen verstopt in Den Haag

Na het avondeten is het voor veel mensen in Den Haag tijd voor de afwas. Nu leven we in een tijd waar de meeste mensen dat niet meer met de hand hoeven doen (gelukkig). Veel mensen hebben de luxe van een vaatwasser, maar toch kan een vaatwasser niet alles. Zo wordt er gewaarschuwd voor voedselresten in je vaatwasser. Wanneer je deze echter eerst afspoelt in de gootsteen kun je met het volgende probleem komen te zitten, een verstopte gootsteen! 

Oorzaken van een verstopte gootsteen

Voedselresten in je gootsteen zijn een veelvoorkomende oorzaak van een verstopping. Er kunnen echter nog veel meer dingen zorgen voor een flinke verstopping in je gootsteen. Zo zijn haren en zeepresten ook materialen die zorgen voor ophopingen in je gootsteen. Wanneer deze lang genoeg blijven ophopen kan dit uiteindelijk een verstopping veroorzaken. Ooit kan het ook sneller gaan. Bijvoorbeeld wanneer er een voorwerp in de gootsteen valt en door de leiding spoelt. Dit voorwerp kan vast komen te zitten en voor een serieuze verstopping zorgen.

Kun je de verstopping zelf oplossen?

Je hebt last van een verstopte gootsteen in Den Haag en je wilt hier vanzelfsprekend zo snel mogelijk vanaf. Je gootsteen gebruik je tenslotte dagelijks en je merkt pas echt hoe vaak je hem gebruikt wanneer je iedere keer naar de badkamer moet lopen om je groenten te wassen voor het avondeten. Gelukkig zijn er al een aantal dingen die je zelf al kunt proberen om de gootsteen te ontstoppen.

  • Spoel de gootsteen door met baking soda en kokend water

  • Probeer de verstopping los te trekken met een rubberen plopper

  • Haal de sifon los en reinig deze grondig

Professionele hulp in Den Haag

Wanneer deze oplossingen niet lijken te werken dan kun je wel wat professionele hulp gebruiken. Of misschien heb je helemaal geen zin om vies te worden en heb je liever een professional die het probleem voor je oplost. In deze gevallen ben je aan het juiste adres aangezien wij al een vakman hebben klaarstaan die jouw gootsteen kan ontstoppen in Den Haag. Hij kan bij je langskomen, de situatie is goed bekijken, een plan opstellen en je uiteindelijk van je probleem af helpen voor een eerlijke prijs. Geïnteresseerd? Bel of mail hem dan voor een afspraak!

https://www.ontstoppingsdienst-denhaag.nl/