Safina fanclub
Image default
Woning en Tuin

Help, verstopping!

Je kent het vast en zeker wel: je bent klaar, staat op en drukt de doorspoelknop. Echter loopt het water ineens over de rand van je toilet en binnen een mum van tijd is een flinke dweilbeurt het gevolg. We hebben allemaal wel eens last van een verstopte afvoer. Een rioolprobleem kan voor veel ongemak zorgen in je woning of bedrijf in Amsterdam. Laat je deze zorgen wegnemen en bel of mail een ervaren rioolontstopper!

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Een verstopping is vaak je eigen schuld. De één denkt maar alles door de gootsteen te kunnen spoelen, terwijl de ander denkt dat de wc een afvalbak is. Onze rioolexperts zijn in hun dagelijkse werk gekste dingen tegengekomen in Amsterdam. Van kunstgebitten tot portemonnees, van telefoons tot wc-blokjes en van vrouwenspeeltjes tot kinderspeelgoed: je kunt het zo gek niet bedenken!

Wat kan ik zelf doen aan een verstopping?

Dat hangt sterk van de verstopping af. Heb je enkel te maken met een wastafel waarin het water niet goed wegloopt, dan is het een kwestie van de de sifon onder de wasbak eraf draaien en kijken of daar het probleem zit. Als je echter te doen hebt met een hardnekkige verstopping, is het sterk af te raden je afvoer zelf te ontstoppen. Door allerhande gereedschap en chemische middelen te gebruiken maak je de verstopping des te erger. Liever schakel je een ervaren vakman in voor ontstoppen van je afvoer.

Neem contact op met de professional!

Als je last hebt van een hardnekkige verstopping, kun je beter contact opnemen met Ontstoppingsdienst Amsterdam. Zij hebben alles in huis om jou op een rappe, veilige en effectieve manier van je verstopping af te helpen. Dus heb last van verstopping, pak je gsm, ga naar de website en typ je postcode of woonplaats in. Je krijgt dan direct de contactgegevens van jouw lokale rioolexpert te zien. Klik erop en je krijgt hem direct aan de telefoon of kunt hem meteen een mail sturen. Dan is een afspraak binnen zó geregeld. Zij wisten al duizenden klanten een lach op hun gezicht te bezorgen. Ben jij de volgende klant?

https://www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl/