Safina fanclub
Image default
Marketing

Hoe geld verdienen met bloggen op WordPress

Heb je ooit geld willen verdienen met bloggen, maar wist je niet hoe? WordPress is een geweldig platform om te gebruiken omdat het gebruiksvriendelijk is en er zoveel thema’s en plugins beschikbaar zijn om je te helpen een professioneel ogende blog te maken. Geld verdienen met bloggen kan op een paar verschillende manieren en ik zal er in deze blogpost een paar bespreken.

Er zijn een paar manieren om geld te verdienen met bloggen op WordPress. Je kunt dit doen door advertenties in te stellen via Google Adsense of andere advertentienetwerken, door producten of diensten te verkopen, of door affiliate te worden voor andere bedrijven. Laten we elk van deze methoden eens nader bekijken.

Google Adsense is een gemakkelijke manier om geld te verdienen met uw blog. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor een account en een paar regels code toe te voegen aan je WordPress site. Zodra u dat hebt gedaan, zal Google relevante advertenties op uw site plaatsen en verdient u geld telkens wanneer iemand op een advertentie klikt. Hoeveel geld u per klik verdient, hangt af van het onderwerp van uw blog en de adverteerders die advertenties op uw site plaatsen.

Producten of diensten verkopen via uw blog is een andere geweldige manier om geld te verdienen. Als u een product of dienst hebt waarvan u denkt dat het waardevol is voor uw lezers, dan kunt u dat rechtstreeks vanaf uw blog verkopen. U kunt een winkelwagentje op uw site zetten met een plugin als WooCommerce of Easy Digital Downloads, of u kunt een dienst als Gumroad gebruiken om digitale producten te verkopen. Als u fysieke producten wilt verkopen, moet u op uw site ook verzend- en betalingsopties instellen.

Affiliate worden voor andere bedrijven is een andere optie om geld te verdienen met uw blog. Bij affiliate marketing promoot u producten of diensten van anderen op uw blog en verdient u een commissie wanneer iemand iets koopt via een van uw links. Dit is een geweldige manier om geld te verdienen omdat u zelf geen producten hoeft te maken of te verzenden, en het kan zeer winstgevend zijn als u het goed aanpakt. Als je geïnteresseerd bent in het worden van een affiliate voor andere bedrijven, dan raad ik je aan ShareASale of Amazon Associates te bekijken.

 
Geld verdienen met bloggen kan op veel verschillende manieren, maar sommige methoden zijn gemakkelijker dan andere. In deze blogpost hebben we drie verschillende manieren besproken waarop je geld kunt verdienen met bloggen op WordPress: via advertenties, door producten of diensten te verkopen, en door affiliate te worden voor andere bedrijven. Kies een of twee van deze methoden en probeer ze uit! Je zult verbaasd zijn hoeveel geld je kunt verdienen!

https://blogdrip.nl/uitgever-worden/